AndVal Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Γεια χαρά. Έχω μια σύνδεση Cosmote unlimited στο κινητό μου. Προχτές μου ήρθε 6.5 ευρώ παραπάνω σαν χρέωση από 5ψηφιο νούμερο αλλά τα είχα απενεργοποιήσει από την αρχή του συμβολαίου. Το νούμερο χρέωσης ήταν το 12115 που με κάποιο ψάξιμο βρήκα ότι έρχεται από την Google σαν χρέωση. Μπήκα στο Google store και με ψάξιμο βρήκα στο payments & subscriptions -> Payment methods ότι υπάρχει η "COSMOTE 697xxxxxxxxx" (το νούμερο μου) σαν ενεργοποιημένη επιλογή πληρωμής. Δεν μπορώ να θυμηθώ αν ποτέ το επέλεξα και ούτε θυμάμαι ποτέ να πάτησα κάτι για να χρεωθώ ώστε να στείλει η Google χρέωση στη Cosmote. 1. Ξέρει κάνεις τι συμβαίνει; 2. Πώς μπορώ να βρω πως έγινε η χρέωση; 3. Πώς μπορώ να βγάλω τη Cosmote σαν επιλογή χρέωσης μέσα από τη Google;
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, AndVal είπε Γεια χαρά. Έχω μια σύνδεση Cosmote unlimited στο κινητό μου. Προχτές μου ήρθε 6.5 ευρώ παραπάνω σαν χρέωση από 5ψηφιο νούμερο αλλά τα είχα απενεργοποιήσει από την αρχή του συμβολαίου. Το νούμερο χρέωσης ήταν το 12115 που με κάποιο ψάξιμο βρήκα ότι έρχεται από την Google σαν χρέωση. Μπήκα στο Google store και με ψάξιμο βρήκα στο payments & subscriptions -> Payment methods ότι υπάρχει η "COSMOTE 697xxxxxxxxx" (το νούμερο μου) σαν ενεργοποιημένη επιλογή πληρωμής. Δεν μπορώ να θυμηθώ αν ποτέ το επέλεξα και ούτε θυμάμαι ποτέ να πάτησα κάτι για να χρεωθώ ώστε να στείλει η Google χρέωση στη Cosmote. 1. Ξέρει κάνεις τι συμβαίνει; 2. Πώς μπορώ να βρω πως έγινε η χρέωση; 3. Πώς μπορώ να βγάλω τη Cosmote σαν επιλογή χρέωσης μέσα από τη Google; μπες play store πάνω δεξιά στον λογαριασμό σου,payments and subscriptions και θα δεις τι τρόποι πληρωμών υπάρχουν και τι συνδρομες καθώς και ιστορία πληρωμων. 1
AndVal Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε μπες play store πάνω δεξιά στον λογαριασμό σου,payments and subscriptions και θα δεις τι τρόποι πληρωμών υπάρχουν και τι συνδρομες καθώς και ιστορία πληρωμων. Ευχαριστώ για την απάντηση. Βλέπω στο Google store ότι έχει μπει η Cosmote ως τρόπος πληρωμής αλλά δε θυμάμαι πότε και πως έγινε αυτό. Βλέπω πως να την αφαιρέσω. Στο ιστορικό πληρωμής (budget & history) όλα είναι μηδέν. Καμία χρέωση. Η τελευταία μηδενική χρέωση ήταν τον Απρίλιο του 22. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κάτι άλλο. Μπορώ να βρω από που προήρθε η χρέωση; Μέσα σε κάποια από τις δαιδαλώδης επιλογές του Google λογαριασμού μου;
AndVal Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Ούτε το Google payments center δείχνει κάτι. Στο διπλανό όμως tab φαίνεται η Cosmote ως payment method. Δεν μπορώ να βρω που φαίνεται η χρέωση ώστε να καταλάβω τι έχει γίνει. Το σμσ που μου είχε έρθει από το 5ψηφιο 12115 άρχιζε με "DCB:ZCK"... αν ξέρει κάποιος τι σημαίνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα