Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φυσικά και θα το γνωρίζει και φυσικά θα πληρώνω εγώ τις δόσεις αλλά μπορώ να την χρησιμοποιήσω χωρίς την παρουσία του ή χρειάζεται την ταυτότητα του; Για το public μιλάμε.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Nikola83 είπε

Φυσικά και θα το γνωρίζει και φυσικά θα πληρώνω εγώ τις δόσεις αλλά μπορώ να την χρησιμοποιήσω χωρίς την παρουσία του ή χρειάζεται την ταυτότητα του; Για το public μιλάμε.

Ναι φιλε μου μπορεις κ εγω κ η γυναικα μ εχουμε πιστωτικη κ οσες φορες εχω χρησιμοποιησει την δικη της σε φυσικο καταστημα ποτε δεν με ρωτησαν κατι,μονο το pin εβαζα και γεια σας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Παντού στον πλανητη ισχύει σημερα με τα μέσα που υπάρχουν 

Σε αρκετες χωρες ελεγχουν πιστωτικη (και οχι μονο) καρτα και ταυτοτητα, κυριως σε μεγαλες αγορες ομως. Οπως θα ηταν και το σωστο αλλωστε. Πολλοι δεν τις εχουν περασε σε wallet, παρα μονο καμια apple/revolut κτλ δλδ fintech 

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.

Πρωτη φορα παντως που ειδα να χρησιμοποιουν πιστωτικη ,σε καταστημα με αθλητικα ειδη,ζητησαν ταυτοτητα και υπεγραψε και καποιο χαρτι ο ξαδερφος.

Αυτο πριν 15+ χρονια.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Σε αρκετες χωρες ελεγχουν πιστωτικη (και οχι μονο) καρτα και ταυτοτητα, κυριως σε μεγαλες αγορες ομως. Οπως θα ηταν και το σωστο αλλωστε. Πολλοι δεν τις εχουν περασε σε wallet, παρα μονο καμια apple/revolut κτλ δλδ fintech 

αυτα ισως παλια που η πληρωμη με πιστωτικη γινοταν offline (στο κλασσικο χρατς χρατσ μηχανημα που εβγαζε αντιγραφο της καρτας σε χαρτι με καρμπον)

τα τελευταια 10+ χρονια πουθενα στον κοσμο δε μου εχουν ζητησει ταυτοτητα η διαβατηριο για συναλλαγη

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Οχι σημερα και οχι οταν ειναι στο gpay.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν πληρώνεις με πιστωτική κάρτα... στην απόδειξη που βγάζει το pos υπάρχει ειδικό πεδίο για υπογραφή. Τα μεγάλα καταστήματα συνήθως ζητάνε ταυτότητα.

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.

η κόρη μου χρησιμοποιεί την κάρτα μου, την έχει περάσει στο τηλέφωνο και κάνει μια χαρά όλες τις συναλλαγές, αφού γνωρίζει το πιν...

το μόνο που έγινε κάποια στιγμή στην αρχή, με πήραν τηλέφωνο από την τράπεζα και με ρώτησαν αν γνωρίζω ότι η κάρτα μου μπήκε σε τηλέφωνο με άλλα στοιχεία και αριθμό, δήλωσα ναι είναι της κόρης μου και εν γνώση μου έγινε αυτό...

η κόρη σπουδάζει σε νησί και εγώ μένω αθήνα...

Δημοσ.
9 ώρες πριν, ekrepali είπε

Όταν πληρώνεις με πιστωτική κάρτα... στην απόδειξη που βγάζει το pos υπάρχει ειδικό πεδίο για υπογραφή. Τα μεγάλα καταστήματα συνήθως ζητάνε ταυτότητα.

Δεν το κάνουν πλέον γιατί δεν επιτρέπεται να ζητάνε ΚΑΙ ταυτότητα. Αντί ταυτότητας έχει υιοθετηθεί το PIN...

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, theopan said:

Δεν το κάνουν πλέον γιατί δεν επιτρέπεται να ζητάνε ΚΑΙ ταυτότητα. Αντί ταυτότητας έχει υιοθετηθεί το PIN...

Αν περάσει όμως ανέπαφα χωρίς PIN, πως θα ξέρει ο υπάλληλος ότι συναλλάσσεται με τον κάτοχο της κάρτας;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...