samsunglife Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 51 λεπτά πριν, daniel's_saving_grace είπε Εγώ που έλαβα SMS για την ίδια προσφορά στο φοιτητικό καρτοσυμβόλαιο, διαπίστωσα πως δεν ισχύει η τιμή του φοιτητικού καρτοσυμβολαίου στο site αλλά μια αυξημένη διότι έχει επιδότηση συσκευής. Δηλαδή πόσο στο έδιναν το φοιτητικό καρτοσυμβολαιο;
daniel's_saving_grace Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 28 +/- 1 ευρώ (δεν το θυμάμαι με σιγουριά διότι δεν μπήκα καν στη διαδικασία να το συζητήσω). Τους είπα μα δεν έχει τόσο το φοιτητικό καρτοσυμβόλαιο και μου λένε "Η τιμή των 17,90€/μήνα που λέει στο site είναι με έκπτωση λόγω μη επιδότησης συσκευής. Εδώ που παίρνετε συσκευή, δεν έχει έκπτωση". Προσωπικά το θεώρησα παραπλανητικό αλλά επειδή είμαι πολλά χρόνια με κάρτες και έχω να ακούσω τη φράση επιδότηση συσκευής 15 χρόνια, δεν μπήκα στη διαδικασία να αντιπαρατεθώ διότι μπορεί κάτι να μου διέφευγε από το πως λειτουργούν αυτά. Χαιρέτησα και έφυγα. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2023 από daniel's_saving_grace 1
Akisvicky Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το ξανακοίταξα λοιπόν όντως προσφορά δεν είναι Το κινητό κάνει 470€-100€ 370/24μηνες=15,5€ το μήνα Και εδώ σου ζητούν μαζί με κινητό κ πρόγραμμα 24μηνες *24€(πάγιο)=576€ Οπότε ουσιαστικά πληρωνεις κ τη συσκευή κ το πάγιο του συμβολαίου επιπλέον 9€ σιγά την προφορά Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2023 από Akisvicky 3 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις