Manos2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ως προωθητική ενέργεια για το Black Friday: Η Cosmote προσφέρει σε όσους μετατρέψουν σε Καρτοσυμβόλαιο τον αριθμό τους, ένα σφραγισμένο iPhone 11 ή ένα σφραγισμένο Samsung Galaxy S21 FE μόνο για 100€. Το εν λόγω Καρτοσυμβόλαιο "Unlimited Calls" έχει διάρκεια σύμβασης 24 μήνες και προσφέρει στον συνδρομητή 1. Απεριόριστα λεπτά κλήσεων προς όλους 2. 1300 SMS 3. 10GB ανά μήνα 4. ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ GB ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ από την έναρξη του συμβολαίου, Κόστος καρτοσυμβολαίου: 24€/μήνα [σ.σ.] Η μεταπώληση τόσο του S21 FE όσο και του iPhone 11 εδώ στο insomnia.gr θα αυξηθεί ραγδαία έως και το τέλος της προωθητικής ενέργειας. https://www.cosmote.gr/cs/otegroup/gr/black_friday2023.html Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2023 από Manos2021 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takjar Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Χρειάζεται update ο τίτλος, καλή τιμούλα θεωρώ, αλλά θέλει update ο τ΄τιλος. Αν γυρίσεις τούμπα την προσφορά, πληρώνεις την τιμή του skroutz, και με 100 ευρώ παίρνεις αυτές τις παροχές για 2 χρόνια update/disclaimer: Το ψάξιμο υπολογισμούς τα έκανα για το Samsung Galaxy S21 FE Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2023 από takjar 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fytotech Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Από πού γίνεται η προσφορά; Στα site δε βρήκα κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, fytotech είπε Από πού γίνεται η προσφορά; Στα site δε βρήκα κάτι. Πέραν του link δε βλέπω και εγώ κάτι μάλλον στα φυσικά καταστήματα θα πρέπει να ρωτήσεις Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2023 από PETROS13 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, takjar είπε Χρειάζεται update ο τίτλος, καλή τιμούλα θεωρώ, αλλά θέλει update ο τ΄τιλος. Αν γυρίσεις τούμπα την προσφορά, πληρώνεις την τιμή του skroutz, και με 100 ευρώ παίρνεις αυτές τις παροχές για 2 χρόνια update/disclaimer: Το ψάξιμο υπολογισμούς τα έκανα για το Samsung Galaxy S21 FE Θα μπορούσες, σε παρακαλώ, να κανείς τους υπολογισμούς αναλυτικά, γιατι εγώ βγάζω κέρδος. Αυτη η προσφορά μοιάζει μια χαρά για κάποιον που θέλει κάποιο από τα 2 κινητά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, PETROS13 είπε Πέραν του link δε βλέπω και εγώ κάτι μάλλον στα φυσικά καταστήματα θα πρέπει να ρωτήσεις Καλημέρα, η διαδικασία γίνεται σε κάθε φυσικό κατάστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moutsa Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ναι φοβερή προσφορά έχω iPhone 15 και θα τρέξω να πάρω το 11 που του χρόνου τέτοια εποχή θα είναι στάσιμο στην τελευταία έκδοση του iOS 17. Τρέχω να προλάβω!!! Αν θες να ξεφορτωθείς την σαβούρα που έχεις stock ρίξε τις τιμές και δώσε καμία πραγματική προσφορά. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2023 από moutsa 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jordanp Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 υπάρχει αγγελία για το s21 που τσέκαρα λίγο !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, moutsa είπε Ναι φοβερή προσφορά έχω iPhone 15 και θα τρέξω να πάρω το 11 που του χρόνου τέτοια εποχή θα είναι στάσιμο στην τελευταία έκδοση του iOS 17. Τρέχω να προλάβω!!! Αν θες να ξεφορτωθείς την σαβούρα που έχεις stock ρίξε τις τιμές και δώσε καμία πραγματική προσφορά. Αυτή είναι μια άποψη. Η άλλη άποψη είναι ότι το αγοράζω στα 100 και την επόμενη το έχω πουλήσει στα 350, όχι τόσο το iPhone 11 όσο το S21 FE (όλες οι αγγελίες με S21 FE σφραγισμένα συμπεριλαμβανομένου και του δικού μου τις τελευταίες μέρες δεν είναι τυχαίες.) Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2023 από Manos2021 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
feelihipo Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Γιατί να δώσει κάνεις 350€ για S21 FE; 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagTz Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Το ερώτημα είναι που βλέπετε τη καλή τιμή με 24 ευρώ το μήνα για 10 gb ? Σε βάθος διετίας έχετε πληρώσει αυτά που θα βγάλετε από το κινητό πολλαπλάσια . Δεν αξίζει με τίποτα 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, feelihipo είπε Γιατί να δώσει κάνεις 350€ για S21 FE; Από τη στιγμή που βρίσκεις το Poco F5 στα 350 στο BestPrice και από τη στιγμή που το S23 FE θα κυκλοφορήσει σύντομα, το παίρνεις μόνο αν είσαι ιδιαίτερος αγοραστής και υποστηρίζεις Samsung. Εγώ στα 350 το έδωσα, 125 ευρώ κάτω από τη τιμή του Skroutz, για το ίδιο ακριβώς προιόν, σφραγισμένο και με 2 χρόνια εγγύηση. 3 λεπτά πριν, VagTz είπε Το ερώτημα είναι που βλέπετε τη καλή τιμή με 24 ευρώ το μήνα για 10 gb ? Σε βάθος διετίας έχετε πληρώσει αυτά που θα βγάλετε από το κινητό πολλαπλάσια . Δεν αξίζει με τίποτα Για τους πρώτους 6 μήνες του συμβολαίου έχεις δωρεάν απεριόριστα δεδομένα, το προσέθεσα μόλις. Στη πραγματικότητα αν έδινες 10 το μήνα και ήσουν πλήρης, αν πας στα 24 το μήνα, όντως τα 250 κέρδος από τη πώληση του κινητού θα τα έχεις δώσει μέχρι τη λήξη του συμβολαίου. Εμένα προσωπικά με συνέφερε γιατί έδινα ούτως ή άλλως τουλάχιστον 20 το μήνα γιατί έκοψαν τα απεριόριστα MB με 10 ευρώ από τη Cosmote μόλις τέλειωσε το καλοκαίρι, οπότε μπήκαν και 250 στον κουμπαρά, και ένα συμφέρον συμβόλαιο. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2023 από Manos2021 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
feelihipo Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, VagTz είπε Το ερώτημα είναι που βλέπετε τη καλή τιμή με 24 ευρώ το μήνα για 10 gb ? Σε βάθος διετίας έχετε πληρώσει αυτά που θα βγάλετε από το κινητό πολλαπλάσια . Δεν αξίζει με τίποτα Καλά έχει και απεριόριστα κλήσεις μέσα, αντίστοιχη κάρτα με 4gb βγαίνει στα 13.50€ οπότε η συσκευή βγαίνει στα 340€ περίπου, αν τελικά δώσει κάποιος το οποιαδήποτε κινητό στα 350€ έχει τζάμπα τη κάρτα. Το θέμα είναι εν τέλη ότι το να δώσει κάποιος 350€ για συσκευή Samsung 2ετιας FE κιόλας το βρίσκω εντελώς αδικιολογητο, ειδικά για ένα μοντέλο με άσχημες αρκετά κριτικές 10 λεπτά πριν, Manos2021 είπε Από τη στιγμή που βρίσκεις το Poco F5 στα 350 στο BestPrice και από τη στιγμή που το S23 FE θα κυκλοφορήσει σύντομα, το παίρνεις μόνο αν είσαι ιδιαίτερος αγοραστής και υποστηρίζεις Samsung. Εγώ στα 350 το έδωσα, 125 ευρώ κάτω από τη τιμή του Skroutz, για το ίδιο ακριβώς προιόν, σφραγισμένο και με 2 χρόνια εγγύηση. Για τους πρώτους 6 μήνες του συμβολαίου έχεις δωρεάν απεριόριστα δεδομένα, το προσέθεσα μόλις. Στη πραγματικότητα αν έδινες 10 το μήνα και ήσουν πλήρης, αν πας στα 24 το μήνα, όντως τα 250 κέρδος από τη πώληση του κινητού θα τα έχεις δώσει μέχρι τη λήξη του συμβολαίου. Εμένα προσωπικά με συνέφερε γιατί έδινα ούτως ή άλλως τουλάχιστον 20 το μήνα γιατί έκοψαν τα απεριόριστα MB με 10 ευρώ από τη Cosmote μόλις τέλειωσε το καλοκαίρι, οπότε μπήκαν και 250 στον κουμπαρά, και ένα συμφέρον συμβόλαιο. Ναι δε λέω ότι είναι κακή η τιμή για βαση skroutz, απλά ότι είναι κακή τιμή για το συγκεκριμένο/δε τα αξίζει Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2023 από feelihipo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Εγώ που έλαβα SMS για την ίδια προσφορά στο φοιτητικό καρτοσυμβόλαιο, διαπίστωσα πως δεν ισχύει η τιμή του φοιτητικού καρτοσυμβολαίου στο site αλλά μια αυξημένη διότι έχει επιδότηση συσκευής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagTz Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 43 minutes ago, feelihipo said: Καλά έχει και απεριόριστα κλήσεις μέσα, αντίστοιχη κάρτα με 4gb βγαίνει στα 13.50€ οπότε η συσκευή βγαίνει στα 340€ περίπου, αν τελικά δώσει κάποιος το οποιαδήποτε κινητό στα 350€ έχει τζάμπα τη κάρτα. Παίζουν αρκετές φορές το χρόνο πακέτα από διάφορες εταιρίες με απεριόριστα τα πάντα κοντά στα 10 ευρώ . Σε σύγκριση με αυτά λέω ότι δεν αξίζει το συγκεκριμένο γιατί αν βάλεις τα 14 ευρώ/μήνα που θα πληρώνεις παραπάνω και χωρίς απεριόριστα δεδομένα στα δύο χρόνια βγαίνει 24χ14=336 ευρώ. Σίγουρα παραπάνω από ότι θα κερδίσεις από τη συσκευή . Και χωρίς απεριόριστα δεδομένα το κυριότερο . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις