Προς το περιεχόμενο

LG 32GP850-B 80 cm (31.5 Inch) UltraGear Gaming Monitor (HDR10, Nano IPS Panel with 1ms , €437

demmian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

https://www.amazon.de/-/en/Electronics-32GP850-B-UltraGear-Monitor-FreeSync/dp/B0B9C96YVQ

Πολυ καλη φαινεται και απο τα review. Το μονο ισως που με χαλαει ειναι το 32" με 2k αναλυση. Ισως τα pixel να φαινονται αρκετα.

2 minutes ago, Shadowjump said:

437 ειναι 12€ πιο φτηνα απο skroutz. Δεν ειναι προσφορα.

Έχεις δίκιο , όταν το κοίταξα μου το έβγαζε 381€ περίπου . Τώρα όμως μου το βγάζει 430€.. σόρρυ παιδιά, ας διαγραφεί ..

• Like 1

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε LG 32GP850-B 80 cm (31.5 Inch) UltraGear Gaming Monitor (HDR10, Nano IPS Panel with 1ms , €437

Δεν ειναι προσφορα για εμας. Αυτος ειναι ο λογος που δεν μπορει η Ελλαδα να κανει πραγματικη black friday. Επειδη υπαρχει το σκρουτζ και τα εχει ολη την χρονια πιο φθηνα απο παντου στην Ευρωπη. 450 εχει χωρις μεταφορικα απο you.gr και απο αμαζον παει 440 με μεταφορικα. Αξιζει μονο εαν εχεις amazon business που θα βγει 365€

10 ώρες πριν, Shadowjump είπε

https://www.amazon.de/-/en/Electronics-32GP850-B-UltraGear-Monitor-FreeSync/dp/B0B9C96YVQ

Πολυ καλη φαινεται και απο τα review. Το μονο ισως που με χαλαει ειναι το 32" με 2k αναλυση. Ισως τα pixel να φαινονται αρκετα.

Σε 32 με 2Κ πιξελ δεν θα δεις .

• Like 3

14 minutes ago, kefalonitis2023 said:

Σε σχέση με την 34WR50QC-B, ποια θεωρείτε καλύτερη????

Κ γω κοιτάζω αυτές τις 2 LG κ την Gigabyte G34WQC. Δεν ξέρω ποια να χτυπήσω..

Να ζητήσω συγγνώμη άλλη μια φορά για το λαθος  ..κατάλαβα ότι έβαλα την διεύθυνση που έχω Πολωνία που έχει πολύ λίγα  μεταφορικά..γι'αυτό έβγαινε τόσο .. προσανατολίζομαι σε αυτή όμως , γτ θέλω για τη δουλειά κ να παίζω κανα ps5 κ με τις ultrawide δεν διαβάζω τα καλύτερα 

39 minutes ago, demmian said:

Κ γω κοιτάζω αυτές τις 2 LG κ την Gigabyte G34WQC. Δεν ξέρω ποια να χτυπήσω..

Να ζητήσω συγγνώμη άλλη μια φορά για το λαθος  ..κατάλαβα ότι έβαλα την διεύθυνση που έχω Πολωνία που έχει πολύ λίγα  μεταφορικά..γι'αυτό έβγαινε τόσο .. προσανατολίζομαι σε αυτή όμως , γτ θέλω για τη δουλειά κ να παίζω κανα ps5 κ με τις ultrawide δεν διαβάζω τα καλύτερα 

Περιμένω και εγώ να δω αν θα βγει προσφορά ή 34αρα.

Πήγα να την πάρω και μου είπαν να περιμένω καμία εβδομάδα, από μαγαζί γνωστού μου....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...