Προς το περιεχόμενο

Γερμανός 15% επιστροφή για αγορες ανω των 349€ [ΤΕΛΟΣ]

Stavmitsos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, link67 είπε

Να ρωτήσω κάτι, στην αγορά του Ipad στα 359 ευρώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κουπόνι 10 ευρώ από την εφαρμογή του Γερμανού?

Δεν υπάρχει πρόβλημα αρκεί να μην πεσει κάτω από 349 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 210
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Παιδια,να ρωτησω κατι ασχετο,πηρα την τηλεωραση απο τον γερμανο, αλλα δυστηχως δεν εχει τεχνικο να την βαλει στον τοιχο,και εγω ειμαι σε αμαξιδιο,και ουτε εχω τα εργαλεια,ουτε καποιον συγγενή που να βοηθησει,γνωριζετε-ξερετε καποιον που να κανει αυτην την δουλεια .? και θα τον πληρωσω,συγνωμη για που ειμαι εκτος θεματος! 

1 λεπτό πριν, serafeim71 είπε

Παιδια,να ρωτησω κατι ασχετο,πηρα την τηλεωραση απο τον γερμανο, αλλα δυστηχως δεν εχει τεχνικο να την βαλει στον τοιχο,και εγω ειμαι σε αμαξιδιο,και ουτε εχω τα εργαλεια,ουτε καποιον συγγενή που να βοηθησει,γνωριζετε-ξερετε καποιον που να κανει αυτην την δουλεια .? και θα τον πληρωσω,συγνωμη για που ειμαι εκτος θεματος! 

Μπορείς να δεις με αναζήτηση στο google, πχ

https://www.douleutaras.gr/bsdir/tileorasi/egkatastasi-tileorasis-se-toixo/

Ή αν πάρεις τηλ σε Κωτσόβολο (αν έχεις κοντά σου). Γενικά αν έχεις κάποιο μάστορα για μερεμέτια κτλ, πολύ πιθανών να κρεμάει και τιβι

3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Μπορείς να δεις με αναζήτηση στο google, πχ

https://www.douleutaras.gr/bsdir/tileorasi/egkatastasi-tileorasis-se-toixo/

Ή αν πάρεις τηλ σε Κωτσόβολο (αν έχεις κοντά σου). Γενικά αν έχεις κάποιο μάστορα για μερεμέτια κτλ, πολύ πιθανών να κρεμάει και τιβι

Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε,παιρνω τον κωτσόβολο αλλα δεν πιανω γραμμή εδω και 1 ωρα ,για να τους ρωτησω, ,θα ψάξω απο ο link που μου εδωσες,σε ευχαριστω και παλι!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, G@rg@oun said:

Πλήρωσες με κάρτα εταιρική ή δεν είχε σημασία? Εννοώ ότι η πληρωμή έπρεπε να γίνει μέσω εταιρίας ή δεν είχε σημασία?

ατομικη επιχειρηση, με την καρτα μου

Προσωπικά θα πρότεινα να μην ρίσκαρετε για κανένα λόγο με κάρτα άλλου και εννοείτε να μπορεί να δικαιολογηθεί η αγορά με τον ΚΑΔ της επιχείρησης.

2 hours ago, christos_realmad said:

Ρωτησα το ιδιο ακριβως σε καταστημα σημερα το πρωι.

Εμεις λεει δεν εχουμε θεμα πληρωσε με οποια καρτα θελεις, ο λογιστης σου πρεπει να σου πει αν ειναι εφικτο.

Ο λογιστης ειπε οτι αν το ποσο ειναι κατω απο 500 ευρω μπορεις να πληρωσεις με αλλη καρτα αν και δεν ειναι ορθο, ωστοσο το Ps5 με αποφορολοηγηση θα βγει στα 345 και δεν το πιανει η επιστροφη.

Ποιο ακριβως πηρες γτ μου ειπαν οτι εξαιρουνται games και δευτερα χειριστηρια. Στη αποφορολογηση περναει μονο η κονσολα και ενα χειριστηριο.

οποιοδήποτε bundle γινεται αποφορολογηση, αν δεν εχουν bundle καμια φορα δίνουν το παιχνίδι εξτρα εκει φυσικά και δεν παίζει αποφορολόγηση στο παιχνιδι. επισης δεν γνωρίζω αν μπορείτε στο ίδιο τιμολόγιο που ειναι με αποφορολόγηση να βάλετε και κατι ακόμα για να ξεπεράσετε τα 349 ευρω για να δικαιούστε επιστροφή.

παντως χωρις να θέλω να αποτρέψω κανέναν για αγορά, ισως δεκέμβριο παίξουν οι ίδιες τιμές με το νέο slim και ίσως και έξτρα επιστροφή payzy 20% για να ειναι μεγαλυτερη απο της eurobank καθως ειναι δικό τους προιον. Ολα αυτα εικασίες, δεν εχω καποια εξτρα πληροφόρηση..

Επεξ/σία από prefuse

1 ώρα πριν, Engimek είπε

Φίλε μου είτε δεν θυμάσαι καλά ή κάποιο glitch έπαιξε. Κάνω σχεδόν κάθε χρόνο αγορά με κάρτα Eurobank όταν παίζει μεγάλη επιστροφή και ποτέ δεν έγινε κάτι τέτοιο. Ναι οκ με αγορά δια ζώσης μπαίνουν συνήθως αμέσως τα ευρώ της επιστροφής αλλά μέχρι εκεί. Και είναι και λογικό κιόλας αν το σκεφτείς - σκοπός των πόντων/bonus/ευρώ επιστροφής κτλ είναι έμμεσα να σε ωθήσουν σε δεύτερη αγορά ή να επισκεφτείς κάποιο άλλο συνεργαζόμενο κατάστημα όπου πιθανώς θα τους κάνεις τζίρο. Σιγά μην σε άφηναν να εξαργυρώσεις με τη μια.

το θεμα ειναι πως βγαζουν τα σπασμενα μετα τα καταστηματα με τις τραπεζες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Titos301 είπε

το θεμα ειναι πως βγαζουν τα σπασμενα μετα τα καταστηματα με τις τραπεζες;

Για ποια καταστήματα μιλάς; Ο Γερμανός ανήκει στην Cosmote η οποία συνεργάζεται με τη Eurobank. (Fun fact: Ο ίδιος ο Παναγιωτης Γερμανός ειναι ιδιοκτήτης των Public και πρόσφατα αγόρασε μέσω των Public τη Mediamarkt Ελλαδας). Προφανώς το point για την τράπεζα ειναι ότι σου δίνει κίνητρο να βγάλεις και να αρχίσεις να χρησιμοποιείς κάρτα Eurobank, και το point για την Cosmote/Γερμανό ότι θα ψωνίζεις απο εκεί για να πάρεις την επιστροφή, όχι από Plaisio / Public.  Λογικα μοιράζονται τα "σπασμένα" της έκπτωσης - που δεν ειναι σπασμενα στην ουσία, απλά μικρότερο κέρδος που υπερκαλύπτεται από την αυξημένη ποσότητα πωλήσεων.

Τα καταστήματα που δέχονται πληρωμή με εξαργύρωση χρημάτων από το πρόγραμμα Επιστροφή, πληρώνονται κανονικά από τη Eurobank, δε χάνουν κατι.

Και κάτι ακόμα, για όποιον δε γνωριζει: 

Στις 4 παρακάτω κατηγορίες, σε αγορές με τιμολόγιο, ειναι υποχρεωτική η αποφορολόγηση του προϊόντος προ πληρωμής: 

- Κινητά 

- Tablets

- Laptops

- Κονσόλες παιχνιδιών (ps5)

Που στην πραξη σημαίνει ότι τα προϊόντα απο αυτές τις 4 κατηγορίες για αγορά με τιμολόγιο το ΦΠΑ εκπίπτει επιτοπου, δηλαδή δεν το πληρώνετε καθόλου. Αν το laptop έχει πχ. τελική τιμή 400 Ευρώ, πληρώνετε στον Γερμανό 400/1.24= 322 ευρώ, οπότε δε δικαιούστε επιστροφή, αφού πρέπει να γίνει αγορά 349ευρω και πανω.

Για αλλα προϊόντα (πχ ηχείο), πληρώνετε κανονικά το ΦΠΑ στο κατάστημα και εκπίπτει με την απόδοση ΦΠΑ στο τέλος του τριμήνου, οποτε το ΦΠΑ μετράει στην τελική τιμή του προϊόντος όσον αφορά το πρόγραμμα επιστροφη (349+).

Οπότε η αξία του smartphone /laptop κλπ πρέπει να είναι στα 435 ευρώ+ για αγορά με τιμολόγιο, αφού θα παει στα 350 με αποφορολόγηση. Διαφορετικά, καλύπτετε τη διαφορα με αγορά 2ου προϊόντος.

Επεξ/σία από NoUseForAName
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.germanos.gr/product/tablets/all-tablets/10.2-kai-ano/apple-ipad-air-5th-gen-10.9-wi-fi-64gb/?productId=20413036&fname=&fvalue=

Με το -15% της Eurobank επιστροφή βγαίνει στα 636€, 3 χρόνια εγγύηση και με 36 άτοκες. Μόνο pink έχει.

skroutz, best price στα 754€ - 728€. Αμερική στα περίπου 600€.

Επεξ/σία από Makis38

Θελω να κανω αγορα 299 ευρω και δεν εχω επιστροφη.

Αν καποιος θελει κατι ακομα για να συμπληρωσει τα 349 και να παρει το 15% ας στειλει μηνυμα.

Αθηνα κεντρο ειμαι.

Κοιταζα ενα laptop και προσεξα αυτο

Αναφορά σε κείμενο

Κέρδισε μόνο εδώ 15% €πιστροφή για αγορές αξίας 349€ και άνω με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα έως και 26/11/2023. Όροι και προϋποθέσεις εδώ. Επιπλέον, έχεις 4 χρόνια ΔΩΡΕΑΝ εγγύηση. Η ενεργοποίηση της δωρεάν εγγύησης πραγματοποιείται μόνο σε φυσικά καταστήματα εντός 14 ημερών από την αγορά του laptop.

Δεν καταλαβαινω πως λειτουργει αυτο με την εγγυηση και το φυσικο καταστημα.

1 λεπτό πριν, aristagoras1 είπε

Κοιταζα ενα laptop και προσεξα αυτο

Δεν καταλαβαινω πως λειτουργει αυτο με την εγγυηση και το φυσικο καταστημα.

αν αγορασεις απο το site σε 14 μερες πας σε καταστημα και παιρνεις την δωρεαν εγγυηση

• Thanks 1

13 λεπτά πριν, MakisCE είπε

τη δευτερη απάντηση δεν θα τη λάμβανα υπόψιν,
καθώς η ερώτηση είναι για το πάνω όριο (2500€)
και η απάντηση είναι για το κάτω όριο (349€)

Η τελική αξία αγοράς θα είναι κάτω των 2500 αφού θα αφαιρεθεί το ποσό της δωροκαρτας.. πχ προϊόν(3000€) - κουπόνι(1000€) = τελική αξία(2000€)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...