achilles_g_ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Spoiler Έκανα κι εγώ χτες μια αγορά σε δόσεις. Έδωσα έγκριση από την εφαρμογή της eurobank, ολοκληρώθηκε η παραγγελία αλλά στην εφαρμογή του κινητού δεν φαίνεται η δέσμευση του ποσού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thewildones Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Θέλω να μοιραστώ και εγώ την εμπειρία μου, ήθελα να κάνω αποφορολόγηση σε ένα iPad το οποίο δεν ήταν σε κανένα κατάστημα διαθέσιμο. Πήγα σε ένα Γερμανο (Θεσσαλονίκη είμαι, αν και δεν παίζει ρόλο) την Παρασκευη, το βρήκε διαθέσιμο στην κεντρική αποθήκη (Αθήνας) και με εξυπηρέτησε ουσιαστικά εκδίδωντας το τιμολόγιο την ίδια ημέρα και κάνοντας τριγωνική παραγγελία από τα κεντρικά για να έρθει στην έδρα της εταιρίας που κόπηκε το παραστατικό. Θεωρώ ότι αν ο υπάλληλος θέλει να βοηθήσει, υπάρχουν λύσεις για να εκμεταλλευτούμε και τις τιμές προσφοράς και τις ενδεχόμενες επιστροφές σε κάρτα, που σε άλλη περίπτωση δε θα προλαβαίναμε τις προθεσμίες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giantzeron Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Να ρωτήσω...Είναι εφικτή η ακύρωση της παραγγελίας;;; ( έχω πληρώσει κανονικά και έχουν τραβήξει και όλο το ποσό ) *** Και πόσο δύσκολη είναι η διαδικασία ; Έχει εμπειρία κάποιος ; Κάνουν επιστροφή χρημάτων ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Ζητάς ακύρωση παραγγελίας και θα πιστωθούν τα χρήματα μετά από μερικές μέρες.καντο άμεσα όμως.παρε τους τηλέφωνο τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giantzeron Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 12 minutes ago, Mr_Terror said: Ζητάς ακύρωση παραγγελίας και θα πιστωθούν τα χρήματα μετά από μερικές μέρες.καντο άμεσα όμως.παρε τους τηλέφωνο τωρα Είναι να παραλάβω από το κατάστημα τους το αντικείμενο... Κατά τη Τετάρτη Πέμπτη. Απλά είμαι υπό σκέψη ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zodiak bam Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το υπόλοιπο 14% έχει μπει σε κανέναν;; Στις 22/11/2023 στις 12:31 ΜΜ, neo_geo13 είπε Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2023 από zodiak bam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samsunglife Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 20 λεπτά πριν, zodiak bam είπε Το υπόλοιπο 14% έχει μπει σε κανέναν;; Σε εμένα, σήμερα. Η αγορά έγινε την Τετάρτη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rolexakias2 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Ομοίως οι πόντοι μπήκαν σήμερα, αγορά 23/11.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raikou Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 το κωδικο για το COSMOTE TV Full Pack ποτε το παιρνεις; Παρηγγειλα αλλα δεν ηρθε τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zodiak bam Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Εγώ είχα παραγγείλει το προηγούμενο Σάββατο και είχα πληρώσει online με παραλαβή από κατάστημα αλλά μόνο το 1% μου έχει μπει μόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giantzeron Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Γενικά πόσες μέρες παίρνει από την αγορά για να εμφανιστεί το 1% και η συνολική επιστροφή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Και εδω μπηκε σημερα η επιστροφη μετα απο αγορα απο καταστημα την Τριτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ckotso Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Να μοιραστώ και εγώ την δυσάρεστη εμπειρία μου με τον Γερμανό. Θέλοντας να αγοράσω μια τηλεόραση και να εκμεταλλευτώ την επιστροφή της Eurobank, έκανα online παραγγελία (καθώς δεν υπάρχει απόθεμα σε κατάστημα) και επέλεξα πληρωμή στο κατάστημα. Όταν πήγα στο κατάστημα να παραλάβω μου είπαν πως δεν θα λάβω την επιστροφή καθώς έπρεπε να είχα πληρώσει online και όχι απευθείας στο κατάστημα. Προσωπικά δεν το καταλαβαίνω αυτό κ δεν το έχω δει να αναφέρεται κάπου στο site. Υποψιάζομαι πως ο καταστηματάρχης δεν ήθελε να πληρώσει το ΦΠΑ για πληρωμή που θα λάμβανε η cosmote. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Αναφέρεται στους ορους φιλε μου.Αν γινει παραγγελία ηλεκτρονικα πρεπει να γινει και η πληρωμη ηλεκτρονικα για να λαβετε την επιστροφη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 20 λεπτά πριν, Ckotso είπε Υποψιάζομαι πως ο καταστηματάρχης δεν ήθελε να πληρώσει το ΦΠΑ για πληρωμή που θα λάμβανε η cosmote. Έλεος με αυτήν την καραμέλα που παίζει συνεχώς στο φόρουμ τελευταία. Δεν σου είπε να μην πληρώσεις με κάρτα, σου είπε ότι δεν θα λάβεις την επιστροφή, όπως σωστά λέει στους όρους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις