lnoldori Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 On 23/11/2023 at 14:19, Mr_Terror said: αν καποιος θελει xbox και δεν εχει καρτα eurobank να παρει την επιστροφη , εχει το γερμανικο ms store το χ στα 399 τελικη τιμη με μεταφορικα.Το αναφερω να υπαρχει σαν επιλογη. Εμένα ήρθε και η σ$%^Υ%^ μεταφορική μου το έφερε μέσα σε βρεγμένο κουτί και είχε βραχεί και το εσωτερικό κουτί. Προφανώς πήρα φωτογραφίες και ενημέρωσα άμεσα και τηέφωνικά και μέσω email και τώρα περιμένω να δω τι θα γίνει. Το θέμα είναι ότι είχα πάρει το bundle με το forza που πλέον έχει εξαντληθεί, το BF λήγει και το ίδιο και η προσφορά με την επιστροφή και φοβάμαι ότι στο τέλος απλά θα μου επιστρέψουν πίσω τα λεφτά και θα μείνω με την ....χαρά στο χέρι. Αν το ήξερα θα είχα ζητήσει επιστροφή χρημάτων και θα πήγαινα για αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisN.S. Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, lnoldori είπε Εμένα ήρθε και η σ$%^Υ%^ μεταφορική μου το έφερε μέσα σε βρεγμένο κουτί και είχε βραχεί και το εσωτερικό κουτί. Προφανώς πήρα φωτογραφίες και ενημέρωσα άμεσα και τηέφωνικά και μέσω email και τώρα περιμένω να δω τι θα γίνει. Το θέμα είναι ότι είχα πάρει το bundle με το forza που πλέον έχει εξαντληθεί, το BF λήγει και το ίδιο και η προσφορά με την επιστροφή και φοβάμαι ότι στο τέλος απλά θα μου επιστρέψουν πίσω τα λεφτά και θα μείνω με την ....χαρά στο χέρι. Αν το ήξερα θα είχα ζητήσει επιστροφή χρημάτων και θα πήγαινα για αυτο Ποια μεταφορική το έφερε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lnoldori Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 9 minutes ago, ChrisN.S. said: Ποια μεταφορική το έφερε; Σε πμ για να μην θεωρηθεί δυσφήμιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 παιδιά για την επιστροφή του 15% πρέπει η αγορά να γίνει μέσω app κινητού, ή μπορώ και online από το pc (online παραγγελία και αποστολή στο σπίτι) Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, outlaw star είπε παιδιά για την επιστροφή του 15% πρέπει η αγορά να γίνει μέσω app κινητού, ή μπορώ και online από το pc (online παραγγελία και αποστολή στο σπίτι) Ευχαριστώ 'Οπως θέλεις, αρκεί να πληρώσεις με κάρτα που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιστροφή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giantzeron Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 μεχρι αποψε τα μεσανυχτα ισχυει ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 ναι μεχρι και 26/11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
power_1 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Για ολους εμας που δεν προλαβαμε την C805 σε καλη τιμη με επιστοφη 15% να πουμε τα εξης : Η τν κυκλοφορησε στην ελλαδα πριν απο λιγοτερο απο δυο μηνες κι η τιμη της 65' ηταν 899 κι πριν απο 15 μερες ειχε φτασει στις 818 ( germnos ,kotsovolos την ειχαν στο ....θεο 1300 κι 1500 την 65') Στην ισπανια εκανε 700 € η 65' 10 μερες πριν την black friday. Θα ξαναβγει σε προσφορα ( ο Germanos βγαζει συχνα προσφορες με tcl κι αν συνδιαστει με επιστοφη απο eurobank η payzy τα χριστουγενα η δωρεαν πενταετη εγγυηση θα την αγορασουμε .(ΖΩ=ΕΛΠΙΖΩ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neo_geo13 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Στις 21/11/2023 στις 10:16 ΜΜ, barimagas είπε Την Κυριακή το πρωί παρήγγειλα ένα ps5 με 8 άτοκες μέσω smartphone. Το site ψιλοσερνόταν. Μετά από πολλές προσπάθειες διότι κολλαγε η φόρμα στο τέλος έκανα την αγορά. Βλέπω ότι όλο το ποσό έσκασε αυτούσιο στην κάρτα. Δεν πέρασαν οι δόσεις, μλκια που δεν επέλεξα πληρωμή στο κατάστημα. Ο επόμενος μήνας θα μπει κ@σελακικός... Φίλε μου έβγαλες άκρη με το θέμα που είχες με τις δόσεις; Κι εγώ σήμερα έκανα από το eshop του Γερμανού κι έβαλα το ποσό σε 10 δόσεις. Βλέπω όμως ότι έχει δεσμευτεί όλο το ποσό. Στο παρόν νήμα ανέφερε άλλο μέλος ότι χρειάζεται κάποιες μέρες για να σπάσει το δεσμευμένο ποσό στην πιστωτική σε δόσεις. Σε κάθε περίπτωση έστειλα email στο [email protected] για να μου πουν τι γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannischr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 εχω κανει απειρες αγορες με πιστωτικη σε ατοκες δοσεις στο germanos.gr και παντα φαινονται οι δοσεις αμεσως στο ebanking μια φορα απο την χαρα μου για μια προσφορα ξεχασα να βαλω δοσεις και εκανα κατευθειαν δευτερη παραγγελια με δοσεις καθως και ακυρωσα την πρωτη παιρνοντας τηλ.το αρμοδιο τμημα Αυτο σου συνιστω να κανεις καισυ και να μην περιμενεις καθολου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
superpanos2 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Ως πότε ισχύει η προσφορά; 12:00 με τη αλλαγή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barimagas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, neo_geo13 είπε Φίλε μου έβγαλες άκρη με το θέμα που είχες με τις δόσεις; Κι εγώ σήμερα έκανα από το eshop του Γερμανού κι έβαλα το ποσό σε 10 δόσεις. Βλέπω όμως ότι έχει δεσμευτεί όλο το ποσό. Στο παρόν νήμα ανέφερε άλλο μέλος ότι χρειάζεται κάποιες μέρες για να σπάσει το δεσμευμένο ποσό στην πιστωτική σε δόσεις. Σε κάθε περίπτωση έστειλα email στο [email protected] για να μου πουν τι γίνεται. Δεν έκανα τίποτα ούτε και άλλαξε κάτι. Συνήθως χρειάζεται κάποιες μέρες για να σπάσει. Σε μένα δεν έσπασε όμως, φταίω εγώ, έφταιγε το site που κολλαγε, έφταιγε το κινητό μου δεν ξέρω. Τώρα παει... Όλο λέω να στείλω email στον Γερμανό και όλο το ξεχνάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neo_geo13 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, ioannischr είπε εχω κανει απειρες αγορες με πιστωτικη σε ατοκες δοσεις στο germanos.gr και παντα φαινονται οι δοσεις αμεσως στο ebanking μια φορα απο την χαρα μου για μια προσφορα ξεχασα να βαλω δοσεις και εκανα κατευθειαν δευτερη παραγγελια με δοσεις καθως και ακυρωσα την πρωτη παιρνοντας τηλ.το αρμοδιο τμημα Αυτο σου συνιστω να κανεις καισυ και να μην περιμενεις καθολου Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Δεύτερη αγορά δεν λέει να κάνω καθώς σήμερα δεν απαντάει κάποιος στο τηλ. από Γερμανό να μου ακυρώσει την πρώτη παραγγελία και αύριο δεν θα είναι σε ισχύ η bf τιμή του προϊόντος αλλά και το 15% επιστροφή της Eurobank Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannischr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 δεν εγινα ισως κατανοητος την ακυρωνεις σε ευλογο διαστημα ας πουμε αυριο η μεθαυριο αν προλαβεις καντην τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις