Προς το περιεχόμενο

Γερμανός 15% επιστροφή για αγορες ανω των 349€ [ΤΕΛΟΣ]

Stavmitsos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αν καποιος θελει xbox και δεν εχει καρτα eurobank να παρει την επιστροφη , εχει το γερμανικο ms store το χ στα 399 τελικη τιμη με μεταφορικα.Το αναφερω να υπαρχει σαν επιλογη.

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 210
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Απόδοση των ευρώ €πιστροφή: Κατά την πραγματοποίηση της αγοράς σας, σύμφωνα με τους παρόντες όρους, κερδίζετε 1% €πιστροφή, σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος €πιστροφή. Tα επιπλέον ευρώ €πιστροφή που κερδίζετε στο πλαίσιο και σύμφωνα με τους όρους της ενέργειας, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 14%, θα πιστωθούν σε κάρτα σας που συμμετέχει στο πρόγραμμα €πιστροφή μέχρι και τις 15.12.2023.

Έκανα παραγγελία περίπου στις 1 το μεσημέρι ηλεκτρονικά κ πλήρωσα με χρεωστική ένα κινητό μια θήκη κ ένα τζαμάκι προστασίας (352€). Μου έστειλαν email ότι θα παραδοθεί ως αύριο θήκη κ τζαμάκι κ έως 27 το κινητό. Πριν λίγο ήρθε αριθμός αποστολής για speedex. Τι κουφά πάλι είναι αυτά; Γιατί δεν τα στέλνουν όλα μαζί ; Έχει συμβεί κ σε αλλον τμηματική αποστολή;

5 λεπτά πριν, greekmm είπε

Ναι την σπανε σε τμηματικες αποστολες αναλογα την διαθεσιμοτητα

Τι να πω…. Όλα διαθεσιμα τα έγραφε γιαυτο και τα επέλεξα.

Να ρωτήσω κάτι αν ξέρει κανείς? Παράγγειλα ένα ρολόι από το Γερμανό με πιστωτική.

Το παράγγειλα προχθές και το παρέλαβα χθες. Πρώτα απ όλα δεν μου το έσπασε σε δόσεις που ζήτησα. Δεύτερον ακόμα δεν φαίνονται οι πόντοι, έστω το 1%. Έχει κανείς καμία ιδέα γιατί?

Εκανα αγορά κινητού απο κατάστημα Γερμανός με κάρτα Eurobank.Το 1% μπήκε κατευθείαν η σε λίγα λεπτά.Ρώτησα τον υπάλληλο και είπε ότι η επιστροφή θα γίνει μετά την ημερομηνία της λήξης της προσφοράς, δηλαδή μετά τις 26/11/23.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτο με τις δοσεις το παρατηρησα και εγω. παραγγειλα ενα laptop και το εβαλα σε δοσεις με παραλαβη απο καταστημα.

το τσεκαρα και 2-3 φορες εαν την ειχα κανει σωστα την επιλογη. οταν τσεκαρα την δεσμευση, ειδα οτι το ποσο ειχε δεσμευτει ολοκληρο. καλεσα στον Γερμανο πρωτα και μου ειπαν οτι δεν φαινεται οτι να εχουν μπει δοσεις και εαν θελω να χρεωθω το ποσο εφαπαξ. φυσικα και ζητησα ακυρωση. καλεσα και την eurobank και μου ειπαν επισης οτι ενω εχω αρκετο οριο για το ποσο του laptop για τις δοσεις το ποσο μπηκε ολοκληρο.

Για αυτους που ρωτανε για το ποσο της επιστροφης, ΥΠΟΜΟΝΗ θα μπει σε παρομοια προμο στο παρελθον το 1% εμπαινε 2-3 μερες μετα την συναλλαγη και το υπολοιπο 14% 3-4 εβδομαδες μετα.

Επεξ/σία από christos_75
  • Like 1

Παραγγελία που έγινε 19-11 και με ημερομηνία παράδοσης 22-11, δεν έχει υπάρξει καμία απολύτως ενημέρωση. Τηλέφωνο δεν σηκώνεται ούτε για πλάκα και γενικά στο site γράφει ότι έχει καταχωρηθεί. 

Τρομερή καθυστέρηση. Τουλάχιστον ένα αυτόματο email ότι λόγο φόρτου εργασίας θα καθυστερήσουν οι αποστολές...

21 ώρες πριν, greekparot είπε

Έκανα παραγγελία περίπου στις 1 το μεσημέρι ηλεκτρονικά κ πλήρωσα με χρεωστική ένα κινητό μια θήκη κ ένα τζαμάκι προστασίας (352€). Μου έστειλαν email ότι θα παραδοθεί ως αύριο θήκη κ τζαμάκι κ έως 27 το κινητό. Πριν λίγο ήρθε αριθμός αποστολής για speedex. Τι κουφά πάλι είναι αυτά; Γιατί δεν τα στέλνουν όλα μαζί ; Έχει συμβεί κ σε αλλον τμηματική αποστολή;

ναι γιατι το καθε προιων σου το στελνουν αναλογα την διαθεσιμότητα, μπορει πχ να σου το στειλουν απο 2 διαφορετικα καταστηματα Γερμανου

17 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Εκανα αγορά κινητού απο κατάστημα Γερμανός με κάρτα Eurobank.Το 1% μπήκε κατευθείαν η σε λίγα λεπτά.Ρώτησα τον υπάλληλο και είπε ότι η επιστροφή θα γίνει μετά την ημερομηνία της λήξης της προσφοράς, δηλαδή μετά τις 26/11/23.

Εμένα ηλεκτρονικά χθες παρέλαβα αλλά ακόμα δεν έχουν μπει 

Στις 23/11/2023 στις 2:22 ΜΜ, gogkroj είπε

Απόδοση των ευρώ €πιστροφή: Κατά την πραγματοποίηση της αγοράς σας, σύμφωνα με τους παρόντες όρους, κερδίζετε 1% €πιστροφή, σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος €πιστροφή. Tα επιπλέον ευρώ €πιστροφή που κερδίζετε στο πλαίσιο και σύμφωνα με τους όρους της ενέργειας, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 14%, θα πιστωθούν σε κάρτα σας που συμμετέχει στο πρόγραμμα €πιστροφή μέχρι και τις 15.12.2023.

Εμένα παρά το ότι βλέπω ότι έχει πρόγραμμα επιστροφή δεν μου έχει πιστωθεί το 1% τώρα έκανα κ δεύτερη παραγγειλια μπαίνοντας μέσα από στο σάιτ τους από το app της επιστροφής 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...