Προς το περιεχόμενο

Γερμανός 15% επιστροφή για αγορες ανω των 349€ [ΤΕΛΟΣ]

Stavmitsos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγα από το κατάστημα πήρα τηλεόραση 900€ 

Και μου διαβεβαίωσε στις επόμενες μέρες θα μπουν τα υπόλοιπα επιστροφή 

Άντε να δούμε 

Επεξ/σία από NOODLE
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 210
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

7 ώρες πριν, LIV είπε

Κι εγώ αυτό του είπα αλλά δεν έδειχνε να δίνει και πολύ βάση στα λεγόμενά μου, αύριο θα πάω στο μαγαζί, θα το ξανακάνω θέμα και θα επανέλθω!!

Μην ασχολείσαι με τον κάθε άσχετο υπάλληλο 

• Like 4

3 ώρες πριν, tollisth είπε

Σήμερα μπήκε το 1%,τέσσερις ημέρες μετά την αγορά 

Απο αγορα 19/11 μπηκε και σε μενα το 1% ( το οποιο ισχυει και προ black friday)

Μενει να δουμε το υπολοιπο 14%

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βλέπω ότι πολλοί, όχι μόνο σ´ αυτό το νήμα, «ανησυχείτε» υπέρμετρα θα έλεγα για την επιστροφή του 15%. Δεν υπάρχει πιθανότητα να μην μπει εφόσον πληροίτε τις προϋποθέσεις. Τι σε δύο μέρες, τι σε 10, θα μπει…Ενδεικτικά να αναφέρω επίσης ότι αγορά ψυγείου που έκανα τέλος Φεβρουαρίου από Praktiker, το 1% μπήκε μέσα Μαρτίου και το υπόλοιπο 14% στις αρχές Απριλίου!

Επεξ/σία από Makis38
  • Like 2

20 ώρες πριν, mrvaggos είπε

Εμένα η παραγγελία μου απο Κυριακή, ακομα είναι προς διεκπεραίωση. Μόλις κάλεσα και μου το είπαν. Δεν εχει τιμολογηθεί καν ενώ έχει γίνει κανονικά η πληρωμή στην τράπεζα. Και βλεπω οτι αυτό που είχα πάρει είναι εξαντλημένο. Οπότε σκέφτομαι οτι υπάρχει και η πιθανότητα ακύρωσης.

Μου έστειλαν αριθμό αποστολής. Οπότε όλα καλά

12 hours ago, AntiCambeR said:

Για να γίνει η επιστροφή, πρέπει:

1)Να γίνει εξόφληση ηλεκτρονικά και παραλαβή με αντικαταβολή η απο κατάστημα.

2)Να γίνει κατευθείαν εξόφληση και παραλαβή απο το κατάστημα.Ρώτησα σε κατάστημα στον Γερμανό.Νομίζω ότι το γράφει και στους όρους.

Αν γίνει παραγγελία ηλεκτρονικά και εξόφληση στο κατάστημα (Μάλλον και με αντικαταβολή), τότε δεν γίνεται η επιστροφή.

Σχετικά με τους πόντους του Gapp, στον Γερμανό δεν γνώριζαν να μου απαντήσουν, έπρεπε να μιλήσω με την εξυπηρέτηση, αλλά είχε αναμονή.Είπαν πώς καταχωρούνται σίγουρα οι πόντοι, αν η αγορά γίνει στο κατάστημα, δίνοντας τον αριθμό κινητού.

Αν κάνω λάθος, διορθώστε με.

Εγώ πιθανόν να κάνω αγορά κατευθείαν από κατάστημα με κάρτα Eurobank, εκτός αν πάρω απάντηση πως αλλιώς καταχωρούνται οι πόντοι.

Εγώ πάντως έκανα αγορά Τρίτη από το ηλεκτρονικό κατάστημα, αφού είχα κάνει log in στο site του Γερμανού, με τα στοιχεία που έχω και στο g app.Η επιστροφή δε μου έχει μπεί ακόμα (ούτε το 1%, αλλά λέει ότι είναι ακόμα δεσμευμένο το ποσό στο λογαριασμό μου, άρα δεν έχει γίνει εκκαθάριση επομένως πολύ πιθανό να είναι για αυτό το λόγο) Αλλά οι πόντοι στο g app φαίνονται κανονικά.

Ξαναγράφω. Αντιμετώπισε κάποιος πρόβλημα με ηλεκτρονική παραγγελία ; Εχω δοκιμάσει από κινητό και υπολογιστή και όταν παω να κάνω ολοκληρωση παραγγελίας με πετάει ξανά στην ίδια σελίδα. 

θεωρω οτι επειδη η επιστροφη 15% δεν ειναι οριζοντια καθως δεν συμπεριλαμβάνει τα προιοντα apple χρειαζεται να γινει μια διαλογη των συναλαγων που ειναι πανω απο 349 

δεν υπαρχει λογος ανησυχιας 

27 minutes ago, stafftw said:

Εγώ πάντως έκανα αγορά Τρίτη από το ηλεκτρονικό κατάστημα, αφού είχα κάνει log in στο site του Γερμανού, με τα στοιχεία που έχω και στο g app.Η επιστροφή δε μου έχει μπεί ακόμα (ούτε το 1%, αλλά λέει ότι είναι ακόμα δεσμευμένο το ποσό στο λογαριασμό μου, άρα δεν έχει γίνει εκκαθάριση επομένως πολύ πιθανό να είναι για αυτό το λόγο) Αλλά οι πόντοι στο g app φαίνονται κανονικά.

υπομονη.εγω εκανα παραγγελια σάββατο βράδυ και το 1% μπήκε σήμερα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά θα εξυπηρετηθείτε όλοι. Σε κάποιες περιπτώσεις οι πόντοι μπαίνουν όπως αναφέρθηκε ήδη. 1% στην αρχή και το υπόλοιπο μετά από κάποιες ημέρες. Αν περάσουν 10 ημέρες και δεν έχουν μπει κάντε θέμα σε κατάστημα η ατο eshop και θα λυθεί.

Επεξ/σία από Armoral
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...