NOODLE Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πήγα από το κατάστημα πήρα τηλεόραση 900€ Και μου διαβεβαίωσε στις επόμενες μέρες θα μπουν τα υπόλοιπα επιστροφή Άντε να δούμε Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2023 από NOODLE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tollisth Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Σήμερα μπήκε το 1%,τέσσερις ημέρες μετά την αγορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, LIV είπε Κι εγώ αυτό του είπα αλλά δεν έδειχνε να δίνει και πολύ βάση στα λεγόμενά μου, αύριο θα πάω στο μαγαζί, θα το ξανακάνω θέμα και θα επανέλθω!! Μην ασχολείσαι με τον κάθε άσχετο υπάλληλο 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIONOR Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, tollisth είπε Σήμερα μπήκε το 1%,τέσσερις ημέρες μετά την αγορά Απο αγορα 19/11 μπηκε και σε μενα το 1% ( το οποιο ισχυει και προ black friday) Μενει να δουμε το υπολοιπο 14% 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makis38 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Βλέπω ότι πολλοί, όχι μόνο σ´ αυτό το νήμα, «ανησυχείτε» υπέρμετρα θα έλεγα για την επιστροφή του 15%. Δεν υπάρχει πιθανότητα να μην μπει εφόσον πληροίτε τις προϋποθέσεις. Τι σε δύο μέρες, τι σε 10, θα μπει…Ενδεικτικά να αναφέρω επίσης ότι αγορά ψυγείου που έκανα τέλος Φεβρουαρίου από Praktiker, το 1% μπήκε μέσα Μαρτίου και το υπόλοιπο 14% στις αρχές Απριλίου! Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2023 από Makis38 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrvaggos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 20 ώρες πριν, mrvaggos είπε Εμένα η παραγγελία μου απο Κυριακή, ακομα είναι προς διεκπεραίωση. Μόλις κάλεσα και μου το είπαν. Δεν εχει τιμολογηθεί καν ενώ έχει γίνει κανονικά η πληρωμή στην τράπεζα. Και βλεπω οτι αυτό που είχα πάρει είναι εξαντλημένο. Οπότε σκέφτομαι οτι υπάρχει και η πιθανότητα ακύρωσης. Μου έστειλαν αριθμό αποστολής. Οπότε όλα καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stafftw Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 12 hours ago, AntiCambeR said: Για να γίνει η επιστροφή, πρέπει: 1)Να γίνει εξόφληση ηλεκτρονικά και παραλαβή με αντικαταβολή η απο κατάστημα. 2)Να γίνει κατευθείαν εξόφληση και παραλαβή απο το κατάστημα.Ρώτησα σε κατάστημα στον Γερμανό.Νομίζω ότι το γράφει και στους όρους. Αν γίνει παραγγελία ηλεκτρονικά και εξόφληση στο κατάστημα (Μάλλον και με αντικαταβολή), τότε δεν γίνεται η επιστροφή. Σχετικά με τους πόντους του Gapp, στον Γερμανό δεν γνώριζαν να μου απαντήσουν, έπρεπε να μιλήσω με την εξυπηρέτηση, αλλά είχε αναμονή.Είπαν πώς καταχωρούνται σίγουρα οι πόντοι, αν η αγορά γίνει στο κατάστημα, δίνοντας τον αριθμό κινητού. Αν κάνω λάθος, διορθώστε με. Εγώ πιθανόν να κάνω αγορά κατευθείαν από κατάστημα με κάρτα Eurobank, εκτός αν πάρω απάντηση πως αλλιώς καταχωρούνται οι πόντοι. Εγώ πάντως έκανα αγορά Τρίτη από το ηλεκτρονικό κατάστημα, αφού είχα κάνει log in στο site του Γερμανού, με τα στοιχεία που έχω και στο g app.Η επιστροφή δε μου έχει μπεί ακόμα (ούτε το 1%, αλλά λέει ότι είναι ακόμα δεσμευμένο το ποσό στο λογαριασμό μου, άρα δεν έχει γίνει εκκαθάριση επομένως πολύ πιθανό να είναι για αυτό το λόγο) Αλλά οι πόντοι στο g app φαίνονται κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekmm Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Ξαναγράφω. Αντιμετώπισε κάποιος πρόβλημα με ηλεκτρονική παραγγελία ; Εχω δοκιμάσει από κινητό και υπολογιστή και όταν παω να κάνω ολοκληρωση παραγγελίας με πετάει ξανά στην ίδια σελίδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manwlis77 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 θεωρω οτι επειδη η επιστροφη 15% δεν ειναι οριζοντια καθως δεν συμπεριλαμβάνει τα προιοντα apple χρειαζεται να γινει μια διαλογη των συναλαγων που ειναι πανω απο 349 δεν υπαρχει λογος ανησυχιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elias99 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 27 minutes ago, stafftw said: Εγώ πάντως έκανα αγορά Τρίτη από το ηλεκτρονικό κατάστημα, αφού είχα κάνει log in στο site του Γερμανού, με τα στοιχεία που έχω και στο g app.Η επιστροφή δε μου έχει μπεί ακόμα (ούτε το 1%, αλλά λέει ότι είναι ακόμα δεσμευμένο το ποσό στο λογαριασμό μου, άρα δεν έχει γίνει εκκαθάριση επομένως πολύ πιθανό να είναι για αυτό το λόγο) Αλλά οι πόντοι στο g app φαίνονται κανονικά. υπομονη.εγω εκανα παραγγελια σάββατο βράδυ και το 1% μπήκε σήμερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devil_gene Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Συγγνώμη αν ρωτήθηκε ήδη, υπάρχει κάποιο θέμα παιδιά αν γίνει η συναλλαγή με κάρτα eurobank πχ της αδερφής μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannischr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 oχι βεβαιως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fousekis_ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Χαλαρώστε..το 1% μπαίνει από την τράπεζα και το 14% από τον Γερμανό..γιαυτό και θέλει κάποιες μέρες για να ολοκληρωθεί.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Παιδιά θα εξυπηρετηθείτε όλοι. Σε κάποιες περιπτώσεις οι πόντοι μπαίνουν όπως αναφέρθηκε ήδη. 1% στην αρχή και το υπόλοιπο μετά από κάποιες ημέρες. Αν περάσουν 10 ημέρες και δεν έχουν μπει κάντε θέμα σε κατάστημα η ατο eshop και θα λυθεί. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2023 από Armoral 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RAK Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα . Για gift card για PlayStation ισχύει η επιστροφή ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις