Προς το περιεχόμενο

Γερμανός 15% επιστροφή για αγορες ανω των 349€ [ΤΕΛΟΣ]

Stavmitsos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εμένα η παραγγελία μου απο Κυριακή, ακομα είναι προς διεκπεραίωση. Μόλις κάλεσα και μου το είπαν. Δεν εχει τιμολογηθεί καν ενώ έχει γίνει κανονικά η πληρωμή στην τράπεζα. Και βλεπω οτι αυτό που είχα πάρει είναι εξαντλημένο. Οπότε σκέφτομαι οτι υπάρχει και η πιθανότητα ακύρωσης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 210
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

17 λεπτά πριν, mrvaggos είπε

Εμένα η παραγγελία μου απο Κυριακή, ακομα είναι προς διεκπεραίωση. Μόλις κάλεσα και μου το είπαν. Δεν εχει τιμολογηθεί καν ενώ έχει γίνει κανονικά η πληρωμή στην τράπεζα. Και βλεπω οτι αυτό που είχα πάρει είναι εξαντλημένο. Οπότε σκέφτομαι οτι υπάρχει και η πιθανότητα ακύρωσης.

Η τιβι ηρθε με speedex χτες και στη σελιδα του γερμανου ακομη στο καταχωρημενη την εχει... 

Είχε κανένας πρόβλημα στο "Ολοκλήρωση" της παραγγελίας ; Κολλάει εκεί και με ξανα γυρίζει πίσω . Τις τελευταίες 2 ώρες και απο laptop (2 browsers) και από κινητό .

Μπορώ να κάνω την παραγγελία και να παραλάβω στο κατάστημα και να πληρώσω απευθείας στο pos του καταστήματος; Και αν δεν έρθει το κινητό έως το Σάββατο τι γίνεται; Χάνουμε το 15% σωστά;

24 minutes ago, greekparot said:

Μπορώ να κάνω την παραγγελία και να παραλάβω στο κατάστημα και να πληρώσω απευθείας στο pos του καταστήματος; Και αν δεν έρθει το κινητό έως το Σάββατο τι γίνεται; Χάνουμε το 15% σωστά;

όχι δεν γίνεται

5 ώρες πριν, osalonikios είπε

Η τιβι ηρθε με speedex χτες και στη σελιδα του γερμανου ακομη στο καταχωρημενη την εχει... 

Και μένα τα ίδια παιδιά.

Και καθόλου πόντοι ούτε το 1%.

Μάλλον πελάγωσαν από τις παραγγελίες και δεν προλαβαίνουν να τα περάσουν. Φαντάζομαι από βδομάδα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

6 ώρες πριν, mrvaggos είπε

Μπα μη αγχώνεσαι. Εγώ παράγγειλα μία 65 Toshiba που είχε 419€ την Κυριακή αργά. Με το που την παράγγειλα γύρισε σε "εξαντλημένο". Μου την έφεραν σήμερα. Πιστεύω θα στο φέρουν τις επόμενες μέρες.

• Like 1

Καλησπέρα σε όλους, μετά από ερώτηση που έγινε σε κατάστημα επαρχίας για την επιστροφή, ειπώθηκε από υπάλληλο ότι για την επιστροφή από Eurobank πρέπει να προσκομιστεί στην τράπεζα απόδειξη που να αναγράφει το ακριβές προϊόν αγοράς (έτσι ώστε να δουν ότι δεν είναι apple) και στη συνέχεια γίνεται η πίστωση!!

• Confused 3

1 λεπτό πριν, LIV είπε

Καλησπέρα σε όλους, μετά από ερώτηση που έγινε σε κατάστημα επαρχίας για την επιστροφή, ειπώθηκε από υπάλληλο ότι για την επιστροφή από Eurobank πρέπει να προσκομιστεί στην τράπεζα απόδειξη που να αναγράφει το ακριβές προϊόν αγοράς (έτσι ώστε να δουν ότι δεν είναι apple) και στη συνέχεια γίνεται η πίστωση!!

Αν ισχυει αυτο ειναι απαραδεκτοι. Δηλαδη θα παρουμε μια μερα αδεια απο την δουλεια μας για να τρεχουμε στην τραπεζα; Στους ορους εντωμεταξυ δεν το αναγραφει  πουθενα αυτο.

1 λεπτό πριν, LIV είπε

Φυσικά και δεν ισχύει αυτό. 

Ζούμε στο 2023. Όλα αυτά γίνονται αυτόματα. Μόλις αγοράσεις κάτι, αυτόματα θα μπει η επιστροφή. 

Μόλις τώρα, greekparot είπε

Αν ισχυει αυτο ειναι απαραδεκτοι. Δηλαδη θα παρουμε μια μερα αδεια απο την δουλεια μας για να τρεχουμε στην τραπεζα; Στους ορους εντωμεταξυ δεν το αναγραφει  πουθενα αυτο.

Δεν το αναγράφει γιατί απλά δεν ισχύει. 

3 ώρες πριν, power_1 είπε

Αν αγορασουμε δωροεπιταγη  ηλεκτρονικα θα εχουμε επιστροφη 15% ?

Αγορασε κανεις ?

Όχι δεν γίνεται. Παλιά γινόταν.

Πλέον η δωροκαρτα λογίζεται ως υπηρεσία και όχι προϊόν, οπότε και δεν παίρνει επιστροφή. 

• Like 2

2 ώρες πριν, greekparot είπε

2 ώρες πριν, zousgr είπε

όχι δεν γίνεται

Για να γίνει η επιστροφή, πρέπει:

1)Να γίνει εξόφληση ηλεκτρονικά και παραλαβή με αντικαταβολή η απο κατάστημα.

2)Να γίνει κατευθείαν εξόφληση και παραλαβή απο το κατάστημα.Ρώτησα σε κατάστημα στον Γερμανό.Νομίζω ότι το γράφει και στους όρους.

Αν γίνει παραγγελία ηλεκτρονικά και εξόφληση στο κατάστημα (Μάλλον και με αντικαταβολή), τότε δεν γίνεται η επιστροφή.

Σχετικά με τους πόντους του Gapp, στον Γερμανό δεν γνώριζαν να μου απαντήσουν, έπρεπε να μιλήσω με την εξυπηρέτηση, αλλά είχε αναμονή.Είπαν πώς καταχωρούνται σίγουρα οι πόντοι, αν η αγορά γίνει στο κατάστημα, δίνοντας τον αριθμό κινητού.

Αν κάνω λάθος, διορθώστε με.

Εγώ πιθανόν να κάνω αγορά κατευθείαν από κατάστημα με κάρτα Eurobank, εκτός αν πάρω απάντηση πως αλλιώς καταχωρούνται οι πόντοι.

1 ώρα πριν, sphinxgr είπε

Φυσικά και δεν ισχύει αυτό. 

Ζούμε στο 2023. Όλα αυτά γίνονται αυτόματα. Μόλις αγοράσεις κάτι, αυτόματα θα μπει η επιστροφή.

Κι εγώ αυτό του είπα αλλά δεν έδειχνε να δίνει και πολύ βάση στα λεγόμενά μου, αύριο θα πάω στο μαγαζί, θα το ξανακάνω θέμα και θα επανέλθω!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...