Προς το περιεχόμενο

(τροφοδοτικο) RM750E V2 750W 80 PLUS GOLD FULLY MODULAR 76.40€ + μεταφορικα e-shop.gr [ΤΕΛΟΣ]

nickol-us

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε (τροφοδοτικο) RM750E V2 750W 80 PLUS GOLD FULLY MODULAR 76.40€ + μεταφορικα e-shop.gr [ΤΕΛΟΣ]

Είχα πάρει το φθηνότερο CV550 και ο ανεμιστήρας μου έσπασε τα νεύρα με τα κελαϊδίσματά του ☹️... Μάλλον είναι γενικό το κακό με τα ανεμιστήρια της.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω τελικα αποφάσισα να δώσω κάτι λίγα παραπάνω και να πάω σε ενα τροφοδοτικό με πιστοποιηση ATX3 και PCIe 5.0 εξοδο. Πιο future proof. Βρίσκεις πια και στην μέση κατηγορια τιμης.

4 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Εγω τελικα αποφάσισα να δώσω κάτι λίγα παραπάνω και να πάω σε ενα τροφοδοτικό με πιστοποιηση ATX3 και PCIe 5.0 εξοδο. Πιο future proof. Βρίσκεις πια και στην μέση κατηγορια τιμης.

Καλησπέρα ,ποιο κατεληξες να πάρεις ?

Έχω πάρει και εγώ του θέματος και σκέφτομαι να το γυρίσω πίσω.

50 λεπτά πριν, takinio είπε

Καλησπέρα ,ποιο κατεληξες να πάρεις ?

Έχω πάρει και εγώ του θέματος και σκέφτομαι να το γυρίσω πίσω.

Δεν έχω αποφασίσει. Πιθανές επιλογες:

BeQuiet pure power 12m 850W BN344

MSI MAG A850GL PCIE5

Και το πιο ακριβό αλλά πιο ποιοτικό

Seasonic Focus GX-1000 (η διαφορά τιμής με το αντίστοιχο 850 είναι αμελητέα).

Επειδή δεν το βιάζομαι έλεγα να περιμένω να δω τις Χριστουγεννιατικες προσφορές μήπως παίξει τιποτε

• Thanks 1

17 hours ago, SeNNinhA said:

Δεν έχω αποφασίσει. Πιθανές επιλογες:

BeQuiet pure power 12m 850W BN344

MSI MAG A850GL PCIE5

Και το πιο ακριβό αλλά πιο ποιοτικό

Seasonic Focus GX-1000 (η διαφορά τιμής με το αντίστοιχο 850 είναι αμελητέα).

Επειδή δεν το βιάζομαι έλεγα να περιμένω να δω τις Χριστουγεννιατικες προσφορές μήπως παίξει τιποτε

Ενδιαφέρουσες επιλογές, δυστυχώς όμως πολύ υψηλότερα σε τιμή από αυτό του θέματος (ακόμη και λαμβάνοντας υπόψιν πως πρόκειται για 850άρια).

19 λεπτά πριν, DrFreeman είπε

Ενδιαφέρουσες επιλογές, δυστυχώς όμως πολύ υψηλότερα σε τιμή από αυτό του θέματος (ακόμη και λαμβάνοντας υπόψιν πως πρόκειται για 850άρια).

Ναι δεν έχει σχέση με του θέματος.

Αλλά μιλάμε για Atx3 με PCIe5.0

Κοιταω τιμές χωρίς ΦΠΑ (122 to BQ και 126 το MSI αυτή την στιγμή).

Εάν παίξουν και ένα - 20% για τις γιορτές αξίζει τον κόπο όπως κι αν το δεις (ποιότητα, αξιοπιστία, future proof)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

20 μερες να το φερουνε καταστημα κρητη και χρεωνουν και το γρηγοροσημο μια χαρα  :P

* Το πλαισιο εστειλε σε 3 μερες και ο κοτσος σε 2 κατευθειαν με δικο του βαν .

Επεξ/σία από Mhlogiatros

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Thrylos7 είπε

Εβαλε σήμερα στα crazysundays το RM850e στα 106€, έχει και αυτό θέματα?

https://www.e-shop.gr/psu-corsair-cp-9020263-eu-rm850e-v2-850w-80-plus-gold-fully-modular-p-PER.547362

Λιγότερα παράπονα έχω διαβάσει για το 850e αλλά πιστεύω ότι γενικά η όλη σειρά είναι θέμα τύχης.

Δεν χάνεις τίποτε να το δοκιμάσεις. Όπως αποδείχθηκε με τον φίλο παραπάνω η αντιπροσωπεία αναγκωριζει το θέμα όταν υπάρχει.

Απο την άλλη γιατί να μπλέξεις. Υπάρχουν και τα μεταχειρισμένα με αρκετό υπόλοιπο εγγύησης. Ρίσκο αλλά τουλάχιστον κάποιος το έχει δοκιμάσει πριν από εσένα.

Σε 15 ημέρες θα βγουν οι χριστουγεννιάτικες προσφορές. Εγώ θα περιμένω να δω τις επιλογές μου εκεί.

Έκοψαν στην RX κόστος από τα ρουλεμάν του ανεμιστήρα και λογικά την βγάλαν σε προσφορές για να φύγει από τις αποθήκες.

Επεξ/σία από SeNNinhA

51 minutes ago, SeNNinhA said:

Λιγότερα παράπονα έχω διαβάσει για το 850e αλλά πιστεύω ότι γενικά η όλη σειρά είναι θέμα τύχης.

Δεν χάνεις τίποτε να το δοκιμάσεις. Όπως αποδείχθηκε με τον φίλο παραπάνω η αντιπροσωπεία αναγκωριζει το θέμα όταν υπάρχει.

Απο την άλλη γιατί να μπλέξεις. Υπάρχουν και τα μεταχειρισμένα με αρκετό υπόλοιπο εγγύησης. Ρίσκο αλλά τουλάχιστον κάποιος το έχει δοκιμάσει πριν από εσένα.

Σε 15 ημέρες θα βγουν οι χριστουγεννιάτικες προσφορές. Εγώ θα περιμένω να δω τις επιλογές μου εκεί.

Έκοψαν στην RX κόστος από τα ρουλεμάν του ανεμιστήρα και λογικά την βγάλαν σε προσφορές για να φύγει από τις αποθήκες.

Κοίτα, με 76€ να βρίσκεις επώνυμο τροφοδοτικό 750w ATX 3.0 και 7 χρόνια εγγύηση είναι ανέκδοτο...

Επειδή η Corsair είναι σοβαρή εταιρεία στο θέμα after-sales, σε προκαλεί να το πάρεις και να το αλλάξεις όσες φορές χρειαστεί μέχρι να είναι "σωστό" η να αναγκαστούν να σου στείλουν άλλη σειρά.

Το να δώσεις "κάτι παραπάνω" για να πάρεις το RMx του 2021 στα 120€ δεν είναι συγκρίσιμη κατάσταση... Ούτε ATX 3.0 είναι, ούτε συγκρίσιμη η τιμή αλλά +50%

Κατανοώ τη λογική βέβαια, "άμα δε σου κάνει τη δουλειά σου, δε πα Να'ναι και τσαμπα....δεν έχει νόημα" 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...