Προς το περιεχόμενο

(τροφοδοτικο) RM750E V2 750W 80 PLUS GOLD FULLY MODULAR 76.40€ + μεταφορικα e-shop.gr [ΤΕΛΟΣ]

nickol-us

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, Marios60 είπε

Δηλαδή? Ποσο ακούγεται σε ενα ησυχο δωμάτιο? Και βασικα αν δε εισαι σε game ακούγεται? Αν εισαι chrome πχ γτ σε game εχεις ακουστικα σιγουρα.

Όταν είσαι εκτός gaming φυσικά και δεν ακούγεται  διότι ο θόρυβος της κάρτας σε full load το υπερκαλύπτει, αν θέλεις όμως απλά να περιηγηθείς στο ίντερνετ ή να το αφήσεις το PC ανοιχτό για κατέβασμα κλπ είναι ενοχλητικό και δεν είναι συνεχόμενος ο θόρυβος, ξεκινάει ο ανεμιστήρας για κάποια λεπτά και σταματάει με τα το ίδιο όπως τα ψυγεία της προηγούμενης γενιάς κάτι ανάλογο.

41 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Είναι και το δικό σου V2 ?

Τι εννοείς V2 ?

Επεξ/σία από zvarthangalos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

46 λεπτά πριν, z3et είπε

Ως κάτοχος του 850 που εχει το ίδιο θέμα, δεν είναι οτι κάνουν θόρυβο τα πτερύγια του, κατι δεν πάει καλά με το bearing που εχει μεσα (ακούγεται clicking σαν να εχει steps). Η αλήθεια ειναι πως το πρώτο καιρό κοντεψε να με τρελάνει αλλα... το συνήθισα και δεν το παρατηρώ πλέον. Σε idle/browsing δεν ακούγεται ποτέ γιατί δεν δουλεύει, σε βαρυ load παίρνει μπρος.

Δεν έχουν το ίδιο πρόβλημα αν λες ότι δεν ακούγεται σε idle/browsing το δικό μου ( RM750e) ακούγεται και όταν το pc είναι στην κατάσταση που ανέφερες, εκει που υπάρχει απόλυτη ησυχία μόλις πάρει μπρος  ο ανεμιστήρας ακούγεται αρκετά τουλάχιστον για μένα είναι ενοχλητικό προσπαθώ εδώ και ενάμιση μήνα να το συνηθίσω όμως δεν είναι εύκολο προερχόμενος από τροφοδοτικό της ίδιας εταιρίας δεκαετίας + (VX550) το οποίο αλλάχτηκε λόγο αναβάθμισης δουλεύει σαν σκυλί απροβλημάτιστα και προπαντός ήσυχα.   

6 λεπτά πριν, GeorgeVasil είπε

Ειχε την προηγουμενη βδομαδα το RM650 στα 7Χ€ και το πηρα. Εχει και αυτο προβλημα?

Έχω ρίξει από μια παραγγελία και στα δύο και προσπαθώ και εγώ να αποφασίσω ποιο να παραλάβω.

Το περίεργο είναι ότι δεν έχω βρει ούτε ένα βίντεο στο youtube που να δείχνει το πρόβλημα με τον θόρυβο της RMe σειράς. Γενικότερα, ούτε video reviews υπάρχουν.

Τείνω περισσότερο να ρισκάρω με το RM750e.

5 minutes ago, fotis1997 said:

Έχω ρίξει από μια παραγγελία και στα δύο και προσπαθώ και εγώ να αποφασίσω ποιο να παραλάβω.

Το περίεργο είναι ότι δεν έχω βρει ούτε ένα βίντεο στο youtube που να δείχνει το πρόβλημα με τον θόρυβο της RMe σειράς. Γενικότερα, ούτε video reviews υπάρχουν.

Δεν ειναι e σειρα το RM 650, ουτε εγω βρίσκω κατι 😕

1 ώρα πριν, fotis1997 είπε

Έχω βρει αυτά δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσουν

https://youtube.com/shorts/WTClPH-O0XU?si=GKnSbX7F8Dt9QC_n

https://youtu.be/noq3BMBmxYI?si=5dM39Xd90Mh9MGlU

• Thanks 1

3 ώρες πριν, fotis1997 είπε

Αν είσαι ο τύπος που νευριάζει με τον παραμικρό θόρυβο και θέλει ησυχία στον χώρο του δεν θα σου συνιστούσα το RM750e αν το σύστημα το θέλεις για χώρους 

εργασίας γραφείο κλπ θα σε αποζημιώσει, σκεψου το καλά. 

6 minutes ago, Titos301 said:

δεν ξερω αν υπαρχει καποιο, δεν ηξερα οτι επελεξε corsair απλα επειδη ηταν σε προσφορα..

Ναι, έχουν πολύ καλή τιμή στο eshop στα 650W και τα 750W.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...