antirix024 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δεν έβρισκα καλύτερο τίτλο, σόρυ. Λοιπόν, ο πεθερός μου πέθανε πρόσφατα και ανακαλύψαμε ότι νοίκιαζε μια αποθήκη γύρω στα 60τμ γεμάτη με δικά του ξυλόγλυπτα (κυρίως με θέματα θρησκευτικού περιεχομένου και από αρχαία Ελλάδα). Το επάγγελμά του ήταν μαραγκός. Τα περισσότερα γλυπτά είναι από μασίφ ξύλο. Κάποια είναι ημιτελή κάποια άλλα ολοκληρωμένα. Έστειλα μερικές φωτογραφίες σε φίλους και μου είπαν ότι έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και να μην τα πετάξω αλλά να ζητήσω πρώτα συμβουλή από κάποιον εκτιμητή. Μερικά από αυτά τα ξυλόγλυπτα είναι τεράστια σε μέγεθος και όγκο (και βάρος). Που θα βρω τέτοιον εκτιμητή;
andreas1gr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 24 λεπτά πριν, antirix024 είπε Δεν έβρισκα καλύτερο τίτλο, σόρυ. Λοιπόν, ο πεθερός μου πέθανε πρόσφατα και ανακαλύψαμε ότι νοίκιαζε μια αποθήκη γύρω στα 60τμ γεμάτη με δικά του ξυλόγλυπτα (κυρίως με θέματα θρησκευτικού περιεχομένου και από αρχαία Ελλάδα). Το επάγγελμά του ήταν μαραγκός. Τα περισσότερα γλυπτά είναι από μασίφ ξύλο. Κάποια είναι ημιτελή κάποια άλλα ολοκληρωμένα. Έστειλα μερικές φωτογραφίες σε φίλους και μου είπαν ότι έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και να μην τα πετάξω αλλά να ζητήσω πρώτα συμβουλή από κάποιον εκτιμητή. Μερικά από αυτά τα ξυλόγλυπτα είναι τεράστια σε μέγεθος και όγκο (και βάρος). Που θα βρω τέτοιον εκτιμητή; Καλησπέρα. Επειδή ασχολούμαι ερασιτεχνικά με την ξυλογλυπτική μπορείς να μου στείλεις σε προσωπικό μήνυμα ορισμένα έργα; ΥΓ. Δεν γνωρίζω κάποιον εκτιμητή. 1
Hrisantonis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 https://www.google.com/search?q=εκτιμητης+εργων+τεχνης&oq=εκτιμητης+εργων+τεχνης&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyBggAEEUYOTIGCAEQLhhA0gEINjk5N2owajSoAgCwAgA&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Για εκτιμητές δες εκεί. Μια καλή ιδέα θα ήταν να τα βάλεις τα έργα σε δημοπρασίες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα