Clytoceyx Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Βαζω επακριβως το ονομα ενος profile στο search του facebook και μου βγαζει μονο ορισμενα "προσφατα" posts, σχολια, αναφορες κοκ του εν λογω profile. Μετα απο καμποσες μερες αν κανω το ιδιο search μου βγαζει καποια αλλα posts, σχολια, αναφορες κοκ τα οποια ειναι παλιοτερα των προηγουμενων! Την μεθεπομενη φορα, εκτος απο τα τυχοντα καινουργια posts, σχολια, αναφορες κοκ μου εμφανιζει και μερικα απο τα πρωτα, και παει λεγοντας. Καθολη αυτη την περιοδο, αν γραψω το ονομα του profile στο Google search, μου βγαζει 1-2 σχολια σχετικα παλια, τα οποια το search του facebook δεν εχει εμφανισει ποτε σε οποιαδηποτε φαση. Και ερωτω, ειναι αυτο καποιο πρωτοποριακο feature του search του facebook μελετημενο εις βαθος για να αυξησει το engagement, κοινως: το search ειναι για τα μπαζα, ή υπαρχει καποια επιλογη στο search του facebook, την οποια δεν εχω ανακαλυψει προφανως, οπου σου δειχνει ολα μα ολα τα public posts, σχολια, αναφορες κοκ. Οτι εχω δοκιμασει σχετικο με παραμετροποιηση του search, απο τις επιλογες που εχει, ειχε ως αποτελεσμα να μου λεει οτι δεν βρηκε τιποτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δεν έχεις πολλές επιλογές στα της αναζήτησης. Παίζεις μόνο τα φίλτρα. Για παράδειγμα, αν πατήσεις στις Δημοσιεύσεις, μπορείς να δεις τις πρόσφατες δημοσιεύσεις του, αυτές που έχεις ήδη δει ή βάσει ημερομηνίας δημοσίευσης. Και ούτω καθεξής. Δεν υπάρχει κάτι άλλο.
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Να ήταν αυτό το μόνο του πρόβλημα.........
Clytoceyx Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Οπως το φανταστηκα δηλαδη. Το πιο αστειο ειναι, το οποιο και ξεχασα να αναφερω, οτι εκτος απο τα αλλοπροσαλλα αποτελεσματα στην desktop web εκδοση, βγαζει αλλα sets αποτελεσματων για την app εκδοση και αλλα ακομα και για την mobile web εκδοση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα