Dantε Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Τοτε δυστυχως δε μπορεις να κανεις κατι . Το ειχα ψαξει και εγω. Το εκανε επιτηδες ουσιαστικα η microsoft ετσι.
zoranb Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 1 minute ago, Dantε said: Τοτε δυστυχως δε μπορεις να κανεις κατι . Το ειχα ψαξει και εγω. Το εκανε επιτηδες ουσιαστικα η microsoft ετσι. Επίτηδες? Για ποιό λόγο;
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, zoranb είπε Σε όλα κάνω unsubscribe αλλά όλο έρχονται νέα! Στο σπαμ δεν κάνεις unsubscribe γιατί δείχνεις οτι το email υπάρχει και είναι ενεργό.
Dantε Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, zoranb είπε Επίτηδες? Για ποιό λόγο; Σου εγραψα. Γιατι εχει premium με συνδρομη που εκει προφανως σου τα κοβει αυτα. 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Στο σπαμ δεν κάνεις unsubscribe γιατί δείχνεις οτι το email υπάρχει και είναι ενεργό. Καποια τα γλιτωνεις και ομως.
zoranb Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 5 minutes ago, Ukforthemoment said: Στο σπαμ δεν κάνεις unsubscribe γιατί δείχνεις οτι το email υπάρχει και είναι ενεργό. Το σκεπτόμουν κι εγώ αυτό, ειδικά σε αυτά που φαίνονται πως είναι fake π.χ. αεροπορική εταιρία Delta, κατάστημα Walmart κλπ.
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, zoranb είπε Το σκεπτόμουν κι εγώ αυτό, ειδικά σε αυτά που φαίνονται πως είναι fake π.χ. αεροπορική εταιρία Delta, κατάστημα Walmart κλπ. Σε αυτά δεν κάνεις τίποτα ,σβου κατευθείαν.
zoranb Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Εάν δεν κάνω τίποτα, χάνεται το ενδιαφέρον τους, εφόσον βλέπουν πως δεν κινείται το email?
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, zoranb είπε Εάν δεν κάνω τίποτα, χάνεται το ενδιαφέρον τους, εφόσον βλέπουν πως δεν κινείται το email? Σε εμένα έτσι έχει εξελιχθεί.Εχω τρία αυτή τη στιγμή και σε 30 μέρες απο την παραλαβή τους θα σβηστούν μόνα τους.
zoranb Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Οκ θα κάνω υπομονή να δω εάν θα τα ξεφορτωθώ σταδιακά. Από το Facebook που έρχονται συνέχεια κ αυτά να τα αφήνω;
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, zoranb είπε Οκ θα κάνω υπομονή να δω εάν θα τα ξεφορτωθώ σταδιακά. Από το Facebook που έρχονται συνέχεια κ αυτά να τα αφήνω; Γιατί λαμβάνεις απο το FB?Εχεις δώσει το οκ να σου έρχονται ειδοποιήσεις;Αλλαξε το απο το ΦΒ. Νομίζω έχεις μπερδέψει την έννοια του σπαμ .
zoranb Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Όχι δεν έχω μπερδέψει κάτι τέτοιο, μάλλον είναι fake Facebook email, το οποίο με προειδοποιεί πως κάποιος προσπαθεί να πεί στο λογ μου, και λέει συνέχεια πως χρησιμοποιεί ένα Samsung S21
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα