Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, zoranb είπε

Υπάρχει τρόπος για να επικοινωνήσω με τη Microsoft για θέμα που προέκυψε στο Outlook email;

Στο τέλος της σελίδας έχει την επιλογή "Επικοινωνήστε με τη Microsoft". Επιλέγεις το προϊόν και σε μεταφέρει σε πεδίο που γράφεις το πρόβλημά σου προκειμένου να πάρεις αυτοματοποιημένη βοήθεια. Αν δεν βοηθηθείς, σου εμφανίζει επιλογή να επικοινωνήσεις μαζί τους. 

Δημοσ.

Έψαχνα για βοήθεια από τη σελίδα του email, του Outlook, επειδή είναι πιό direct η επικοινωνία, φοβάμαι πως από τη σελίδα της Microsoft θα είναι σαν να πηγαίνω Λαμία μέσω Κρήτης.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, zoranb είπε

Έψαχνα για βοήθεια από τη σελίδα του email, του Outlook, επειδή είναι πιό direct η επικοινωνία, φοβάμαι πως από τη σελίδα της Microsoft θα είναι σαν να πηγαίνω Λαμία μέσω Κρήτης.

Δεν μπόρεσα να εντοπίσω κάποια σχετική επιλογή. Μόνο μέσω Help και πατώντας στο κουμπί Start που εμφανίζει. 🙄

Spoiler

Η φόρμα αυτοματοποιημένης βοήθειας εμφανίζεται και με το Start, εν τω μεταξύ. Ξέχασα να το αναφέρω στο προηγούμενο μήνυμα. 

Δημοσ.

H αυτοματοποιημένη βοήθεια δεν κάνει τίποτα.
Στην ουσία, έχω λάβει ένα email, φαίνεται για spam, στο οποίο δεν φαίνεται το email του αποστολέα... κ ήλπιζα πως κάνοντας reply, πως ίσως δω το email του.

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, zoranb είπε

Υπάρχει τρόπος για να επικοινωνήσω με τη Microsoft για θέμα που προέκυψε στο Outlook email;

Δεν είναι κάτι που μπορείς να αναφέρεις εδώ μην και βρεθεί λύση στο πρόβλημά σου;

Δημοσ.
Just now, kormos said:

Δεν είναι κάτι που μπορείς να αναφέρεις εδώ μην και βρεθεί λύση στο πρόβλημά σου;

Το έχω γράψει

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, zoranb είπε

H αυτοματοποιημένη βοήθεια δεν κάνει τίποτα.
Στην ουσία, έχω λάβει ένα email, φαίνεται για spam, στο οποίο δεν φαίνεται το email του αποστολέα... κ ήλπιζα πως κάνοντας reply, πως ίσως δω το email του.

Αν εννοείς για αυτό και θεωρείς ότι είναι σπαμ γιατί να χάνεις το χρόνο σου;

Το μεταφέρεις με αναφορά στα ανεπιθύμητα απλά...

3 λεπτά πριν, zoranb είπε

Το έχω γράψει

...μάλλον ποστάραμε μαζί

Δημοσ.

Αυτό κάνω σε όλα τα spam αλλά έχει παραγίνει το πράγμα, συνεχίζω κ λαμβάνω άπειρα spam. Όλα τα αναφέρω κ τα κάνω κ block, σχεδόν ένα χρόνο τώρα αλλά συνεχίζουν κ έρχονται κάθε μέρα πάνω από 20 spam/junk emails... έλεος!

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, zoranb είπε

Αυτό κάνω σε όλα τα spam αλλά έχει παραγίνει το πράγμα, συνεχίζω κ λαμβάνω άπειρα spam. Όλα τα αναφέρω κ τα κάνω κ block, σχεδόν ένα χρόνο τώρα αλλά συνεχίζουν κ έρχονται κάθε μέρα πάνω από 20 spam/junk emails... έλεος!

Δεν πάνε μόνα τους στο σπαμ?

Αν ναι μην ασχολείσαι.Μετά εκείνο που μπορείς να κάνεις ειναι να μην δίνεις το  email αριστερα και δεξιά.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, zoranb είπε

Πάνε αλλά πρέπει να τα σβήνω κάθε λίγο κ λιγάκι.

Γιατί να τα σβήνεις;Δεν σβήνουν μόνα τους μετά απο Χ μέρες;

Εγώ  σε gmail τους ρίχνω μια ματιά μην και έχει πάει κατα λάθος κάτι εκεί  και τα αφήνω να σβηστούν απο μόνα τους.Στις 30 μέρες τα τρώει η μαρμάγκα.

Δημοσ.

Δες μηπως καποια εχουν unsubscribe μεσα. Αν ειναι τα κλασσικα phising τοτε δε τα γλιτωνεις. Εδω και 2-3 χρονια για να πληρωνεις το premium στο outlook , εχουν χαλαρωσει τα φιλτρα απο microsoft

Δημοσ.
Just now, Dantε said:

Δες μηπως καποια εχουν unsubscribe μεσα. Αν ειναι τα κλασσικα phising τοτε δε τα γλιτωνεις. Εδω και 2-3 χρονια για να πληρωνεις το premium στο outlook , εχουν χαλαρωσει τα φιλτρα απο microsoft

Σε όλα κάνω unsubscribe αλλά όλο έρχονται νέα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...