Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλημερα, θελουν αλλαγη τα αμορτισερ στο opel corsa c twinport 1200cc μοντελο 2006 μου το ειχαν πει και στο κτεο..Το αυτοκινητο τωρα εχει κανει 210000 χιλ και ακουγονται οι βασεις στηριξης (top mount?). Ιδανικα θα ηθελα να βαλω πανω τα ιδια που φορα το αυτοκινητο λογω ανεσης αλλα υποθετω ξεφευγουν σε τιμη.. αυτο που με νοιαζει πιο πολυ να μην χτυπα το αυτοκινητο στις λακουβες αλλωστε η οδηγηση που κανω ειναι νορμαλ οικονομικη..Ο μηχανικος σε οικονομικη σειρα μου προτεινει Bilstein μαυρα μαζι με την εργασια στα 250 ευρω μου ειπε .Να υποθεσω ειναι αυτα;;.. https://www.skroutz.gr/s/9397084/TETRADA-Amortiser-gia-Opel-Corsa-C-Bilstein-B4-Original-1999-2006.html  Ειναι μια καλη λυση;

Επεξ/σία από energy52
Δημοσ.
3 ώρες πριν, energy52 είπε

Kαλημερα, θελουν αλλαγη τα αμορτισερ στο opel corsa c twinport 1200cc μοντελο 2006 μου το ειχαν πει και στο κτεο..Το αυτοκινητο τωρα εχει κανει 210000 χιλ και ακουγονται οι βασεις στηριξης (top mount?). Ιδανικα θα ηθελα να βαλω πανω τα ιδια που φορα το αυτοκινητο λογω ανεσης αλλα υποθετω ξεφευγουν σε τιμη.. αυτο που με νοιαζει πιο πολυ να μην χτυπα το αυτοκινητο στις λακουβες αλλωστε η οδηγηση που κανω ειναι νορμαλ οικονομικη..Ο μηχανικος σε οικονομικη σειρα μου προτεινει Bilstein μαυρα μαζι με την εργασια στα 250 ευρω μου ειπε .Να υποθεσω ειναι αυτα;;.. https://www.skroutz.gr/s/9397084/TETRADA-Amortiser-gia-Opel-Corsa-C-Bilstein-B4-Original-1999-2006.html  Ειναι μια καλη λυση;

Ίδιος κάτοχος αλλά του 2003 .

Γενικά αυτά φοραγανε sachs . Εγώ βρήκα Kyb excel G. Μαζί με αμορτισέρ και top mount σε εμένα χρειάστηκε και σινεμπλόκ ψαλιδιών, μπαλάκια ψαλιδιών και φούσκα κρεμαγιερας εσωτερική.

Γενικά για αντικατάστασης θα σε καλύψουν KYB , SACHS , Blistein. Μικρές οι διαφορές στη απλή σειρά τους .

Γενικά κάνε έλεγχο και στο σύστημα διεύθυνσης να δεις τι έχει τζόγο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, meletis_m είπε

Ίδιος κάτοχος αλλά του 2003 .

Γενικά αυτά φοραγανε sachs . Εγώ βρήκα Kyb excel G. Μαζί με αμορτισέρ και top mount σε εμένα χρειάστηκε και σινεμπλόκ ψαλιδιών, μπαλάκια ψαλιδιών και φούσκα κρεμαγιερας εσωτερική.

Γενικά για αντικατάστασης θα σε καλύψουν KYB , SACHS , Blistein. Μικρές οι διαφορές στη απλή σειρά τους .

Γενικά κάνε έλεγχο και στο σύστημα διεύθυνσης να δεις τι έχει τζόγο.

Σ ευχαριστω για την απαντηση ναι θα τα κοιταξω ολα αυτα!!Τωρα μου τραβαει λιγο αριστερα και λογω φθορας στα top mount δεν μπορω να κανω ευθυγραμμιση..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, energy52 είπε

Σ ευχαριστω για την απαντηση ναι θα τα κοιταξω ολα αυτα!!Τωρα μου τραβαει λιγο αριστερα και λογω φθορας στα top mount δεν μπορω να κανω ευθυγραμμιση..

Αυτά τα μοντέλα έβγαζαν και θέμα με κρεμαγιερα χτύπαγε . Υπάρχει σετ επισκευής 70€ γνήσιο να ξέρεις .

• Thanks 1
Δημοσ.

Είχα βάλει Sachs Advantage και είχαν 100% ίδια συμπεριφορά με τα εργοστασιακά. Επίσης είχε χτυπήσει το ένα ψαλίδι στην βάση λίγο περισσότερο από το άλλο.

Μην βάλεις KYB, είναι πιο σκληρές οι σειρές που βγάζουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, netagra είπε

Είχα βάλει Sachs Advantage και είχαν 100% ίδια συμπεριφορά με τα εργοστασιακά. Επίσης είχε χτυπήσει το ένα ψαλίδι στην βάση λίγο περισσότερο από το άλλο.

Μην βάλεις KYB, είναι πιο σκληρές οι σειρές που βγάζουν.

Ιδια με τα εργοστασιακα..!!!!Τα top mount πανε ξεχωριστα; Απο sachs βρηκα αυτα για opel https://www.car.gr/parts/view/5591210-prosfora-minos-amortiser-sachs-me-topothetisi-gia-opel-corsa-c-00-06-auto-apergis-sport τσπ θα ρωτησω και τον μηχανικο.

Ψαχνωντας.. https://www.autodoc.gr/exartimata-aftokiniton/mortiser-10221/opel/corsa/corsa-c-f08-f68/18229-1-2-twinport-f08-f68?categories[]=854&supplier[]=32

Επεξ/σία από energy52
Δημοσ.

Νομίζω αυτά είναι,αν και δεν λένε. Τότε υπήρχε και η σειρά Performance την οποία τώρα δεν βρήκα. Γενικά μην κοιτάζεις να τα πάρεις μόνος σου και να τα δώσεις να τα βάλουν. Από το αμορτισέρ βγάζουν τα συνεργεία και όχι τόσο από τα εργατικά. Τα τοπ πάνε ξεχωριστά, αν χρειάζονται.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...