I'm_busy Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Chocobo είπε Εντάξει όχι 100% ίδια όμως.Έχουν βάλει και την πινελιά τους.Το πίσω φανάρι πχ είναι ανάποδα. Μιας και βλέπω πολλά τέτοια σχόλια και φαίνεται να μη το καταλαβαίνει ο κόσμος αλλά η Xiaomi χρησιμοποιεί τη τακτική ης αντιγραφής για να μπορέσει να μπει στη κατηγορία (όπως έκανε και με τα κινητά κάποτε) και όχι λόγο που δεν έχει καλούς σχεδιαστές. Πολύ πιο εύκολα θα τα αγοράσει ένας πχ Ευρωπαίος όταν μοιάζουν μ αυτά που έχει συνηθίσει αντί "Κινεζιών" (βλ. άλλα Κινέζικα αμάξια που δε πουλάνε τίποτα στη δύση όταν κοστολογούνται το ίδιο με τα αντίστοιχα κλασικών εταιριών). Μόλις μπει για τα καλά στο χώρο, θα αρχίσουμε να βλέπουμε και design δικά της εξ ολοκλήρου. 2 1
terrys75 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Βρε τι μου θυμίζει??? τι??? ααααα Tesla το βρήκα!!! Παλιά μου τέχνη κόσκινο
nepomuk Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, martisaul είπε Κλέψανε όλη την τεχνολογία και το ντιζάιν της Δύσης οι Κινέζοι, αλλά τουλάχιστον θα κατακτήσουνε τον κόσμο. Οι Γιαπωνεζοι πρωτοι και μετα "Ταιβανεζοι" και Κορεατες τι διαφορετικο εκαμαν ;
TechnoState Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 ....στο miHome, σε EU servers θα μπαίνει?
Konst13 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Φανάρια κόπια Mclaren, σασί κόπια από Tesla Y, και κωλαρίνι κόπια από Πορσικό! Κινέζος είσαι αφού... 1
kar10 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Chocobo είπε Εντάξει όχι 100% ίδια όμως.Έχουν βάλει και την πινελιά τους.Το πίσω φανάρι πχ είναι ανάποδα. 1 ώρα πριν, Chocobo είπε Εντάξει όχι 100% ίδια όμως.Έχουν βάλει και την πινελιά τους.Το πίσω φανάρι πχ είναι ανάποδα. Από μπροστά το λες και 720s Mclaren
Atomic Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 1 hour ago, kwnssk said: Custom ROM θα δέχεται? Ή στο πρώτο update δεν θα δουλεύουν σωστά τα φώτα και θα πέφτει η μπαταρία; Φημες λένε πως με λίγο κόπο θα περνάς Gcam για το παρκαρισμα🤣 1
dkstopo Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Μαρεσει που χλευάζουν Έλληνες οι οποίοι δεν μπορούν να βάλουν ένα τούβλο πάνω στο άλλο και δουλεύουν σεζόν. 7 6
mp123 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, dkstopo είπε Μαρεσει που χλευάζουν Έλληνες οι οποίοι δεν μπορούν να βάλουν ένα τούβλο πάνω στο άλλο και δουλεύουν σεζόν. Ενώ εσύ ο πελουσιος μας κοιτάς υποτιμητικά. 1 1
Just_travel_everywhere Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Toper Harley είπε Μόνο τρεις εκδόσεις...!!! Μας κακομαθαινεις Xiaomi...!!!! Περίμενε σε 6 μήνες θα βγάλει άλλο μοντέλο 😂😂😂 38 λεπτά πριν, terrys75 είπε Βρε τι μου θυμίζει??? τι??? ααααα Tesla το βρήκα!!! Παλιά μου τέχνη κόσκινο Το πίσω θυμίζει Mitsubishi eclipse το μπροστά θυμίζει Porsche ηλεκτρική έκδοση
jimmisk1974 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) SU7 , SU7 Pro , SU7 Max , κατι μου θυμίζει αυτο ? 😏🍎 Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2023 από jimmisk1974
Dhmosios_Ypalilos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Εμείς εδω θαυμάζουμε μόνο τον Ίλονα... τι είναι αυτα τα απομιμηση τεσλα των κινεζων ουστ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα