GeorgeC2000 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Γυμνάζομαι 5-6 φορές την εβδομάδα σε γυμναστήριο (βάρη και αερόβια) με στόχο την γράμμωση. Είμαι σε καλό δρόμο (13% λίπους και σταδιακή ενδυναμωση), ωστόσο δεν έχω πάρει μέχρι τώρα κάποιο είδος συμπληρώματος πρωτεΐνης. Προφανώς σκέφτομαι την σκόνη (whey protein και whey iso) αλλά δεν ξέρω πως να επιλέξω. Μου έχουν προτείνει συγκεκριμένες και έχω δει πιστοποιήσεις και αξιολογήσεις αλλά έχω δει και κάποιες (με δίκη μου έρευνα της αγοράς) με καλές αξιολογήσεις και χαρακτηριστικά αλλά χωρίς κάποιο αξιόπιστο σάιτ εταιρίας. Συγκεκριμένα, κοιτάω την iso whey zero της immortal nutrition αλλά παρά τις αξιολογήσεις και τα καλά χαρακτηριστικά δεν ξέρω αν μπορώ να την εμπιστευτώ. Οποίος είναι γνωστής του θέματος θα εκτιμούσα την βοήθεια και γενικότερες συμβουλές. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2023 από GeorgeC2000
AntonisKo Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εντάξει πρωτεΐνη είναι, δεν παντρεύεσαι. 👍 Οποιαδήποτε isolate βρεις σου κάνει. Απλώς κάποιες ίσως έχουν μαζί και λίγο κρεατινη ή γλουταμινη. Ξεκίνα με μια απλή για αρχή. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2023 από AntonisKo 2
geomrk Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Dymatize ISO 100 Δεν φουσκωνει,πανευκολη διαλυτοτητα και η μονη που δεν με πειραζει λιγο στο στομαχι,πεντακαθαρη απλα λιγο ακριβη 3
Christos84# Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Εγώ πήρα αυτή τη προσφορά λογω BF. https://www.myprotein.gr/new-starter-bundle.list Χθές τη παρήγγειλα, σήμερα έφυγε. 1
kavadias Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 και γω dymatize iso100 προτείνω αλλα πρωτείνη είναι ντάξει... και οι biotech usa καλές είναι.. πάρε μια iso 100 και βλέπεις δεν την παντρεύεσαι. 1
m3ltd0wn Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 100 Gold standard απο optimum nutrition Όσα χρόνια την έπαιρνα (πλέον δεν παίρνω τίποτα) ήταν η πιο καλη. Σε γεύση κυρίως και σε φούσκωμα. Σε διαλυτοτητα όχι τόσο (εκτός αν την χτυπήσεις με μιξερακι). Πάντως το καλύτερο αποτέλεσμα σε δύναμη και όγκο το είχα όταν έπαιρνα κρεατινη. Η πρωτεΐνη βοηθάει μόνο για να μειώσεις την πρόσληψη της από τροφές που θα έχουν και πολλά λιπαρά και υδατάνθρακες. Επίσης μην πάρεις καμία με πολλούς υδατάνθρακες, αυτούς θα τους πάρεις από τις τροφές έτσι και αλλιώς... Πολύ σημαντικό επίσης, ίσως το πιο σημαντικό: πάρε από γνωστή μάρκα και ας είναι πιο ακριβή, υπάρχουν πολλές φθηνές μάρκες που έχουν δεκάδες προσμιξεις μέσα. Μην βάζεις μέσα σου αυτή την σαβούρα. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2023 από m3ltd0wn 1
Musclemar Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Ρίξε μια ματιά σε αυτό το άρθρο για τα διαφορετικά είδη σκόνης πρωτεϊνης. 1
zygorito Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Σε πολή καλή τιμή σε σχέση με τι χρεώνουν πλέον μπορείς να πάρεις αυτήν εδώ https://www.hsnstore.eu/brands/sport-series/evowhey-protein-2-0 Προσωπικά έκανα παραγγελία 4 2κιλα λόγω BF (κάπου €13κατι το κιλό μου βγήκε ενω τώρα είναι στα €14,5). Δεν το ήξερα αλλά είναι γνωστό Ισπανικό κατάστημα άπ οτι κατάλαβα. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2023 από zygorito 1
Musclemar Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Και η MyProtein έχει πολύ καλές προσφορές / εκπτώσεις αυτές τις μέρες. 1
zygorito Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Στις 29/11/2023 στις 8:11 ΠΜ, Musclemar είπε Και η MyProtein έχει πολύ καλές προσφορές / εκπτώσεις αυτές τις μέρες. Τσίμπησα και από εκεί με το 55% που έπαιξε νύχτα σε διαφήμιση Facebook milk protein 80% με €9/κιλο! (ένα 10κιλό). Τιμές 2012 ξέρω γω 1
Musclemar Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 9 hours ago, zygorito said: Τσίμπησα και από εκεί με το 55% που έπαιξε νύχτα σε διαφήμιση Facebook milk protein 80% με €9/κιλο! (ένα 10κιλό). Τιμές 2012 ξέρω γω Πολύ καλή επιλογή η milk protein, όπως και η υδρολυμένη whey.
flashja Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Εγώ θα σου πρότεινα μια πρωτεΐνη χωρίς γεύση που θα εχει ένα η το πολύ δυο συστατικά ( πρωτεΐνη και λεκιθίνη σόγιας), αν βρεις και grass fed ακόμα καλύτερα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα