Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά αγόρασα ένα προϊόν από τον κωτσο πλήρωσα στο κατάστημα αλλά δεν το είχε εκεί εν τω μεταξύ το βρήκα άλλου και σε πιο καλή τιμή μπορώ να ακυρώσω και να έχω επιστροφή χρημάτων; το προϊόν δεν έχει φτάσει στο κατάστημα ακόμη  και η αυτοματοποιημένη επιλογή για ακύρωση μεσω viber που μου στέλνουν δεν έχει το πεδίο ακύρωσης μάλλον επειδή έχω πλήρωση ήδη (πάντως από χθες που προσπάθησα με το τηλ  5 φορές περίμενα στην αναμονή από 20 λεπτα την κάθε φορά και τίποτα)

Δημοσ.

Αν ζήτησες να γίνει η παραλαβή στο κατάστημα, πας στο κατάστημα... ζητάς ακύρωση και τα λεφτά πίσω.

Αν ζήτησες παραλαβή στο σπίτι σου, τότε το προϊόν έχει σταλεί με courier από τις κοντινότερες αποθήκες της περιοχής σου... πχ για Θεσσαλία οι αποθήκες είναι νομίζω στη Καρδιτσα και οι αποστολές γίνονται με ΤΝΤ Courier. Σ' αυτή τη περίπτωση πρέπει να επιμείνεις τηλεφωνικώς για να ακυρώσεις τη παραγγελία, ταυτόχρονα δοκίμασε και με mail. Επειδή όμως δεν είναι σίγουρο ότι η μεταφορική θα έχει ενημερωθεί εγκαίρως, μπορεί ξαφνικά το δέμα να φτάσει σπίτι σου...και θα πρέπει να κάνεις άρνηση παραλαβής για να γυρίσει πίσω. Για να πάρεις τα χρήματα πίσω θα πρέπει πρώτα το προϊόν να επιστρέψει στην αποθήκη και να ελεγχθεί η συσκευασία ότι δεν ανοίχτηκε... και μετά επιστρέφουν τα χρήματα. Μέχρι τότε θα έχει λήξει η προσφορά απ'το άλλο κατάστημα...συνεπώς είτε πας και το αγοράζεις τώρα (αν έχεις κι άλλα λεφτα) και ελπίζεις να ξεμπλέξεις επιτυχως με την επιστροφή στο Κωτσόβολο και να πάρεις πίσω τα χρήματα σε καμιά 15ρια μέρες (άγνωστο αν θα σου επιστραφεί όλο το ποσό η αν θα χρεωθείς μεταφορικά), είτε παραλαμβάνεις για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και αποδέχεσαι πως έδωσες 2 δεκάρες παραπάνω .

Δημοσ.

Αν δεν είναι τεράστια η διαφορά στην τιμή,το τεράστια δεν είναι για όλους ίδιο,μήπως μπεις σε περισσότερες περιπέτειες με ακύρωση κλπ;Και στο τέλος δεν αξίζει η ταλαιπωρία;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταλαβαίνω αλλά είναι διαφορά της τάξης του 30% είναι αρκετά μεγάλη η διαφορά στο τελικό ποσό .. έβαλα παραλαβή κατάστημα οπότε προφανώς πρέπει να περάσω από εκεί(;) γίνεται και ένας πανικός αυτές τις μέρες λόγο μαύρης παρασκευής και στα καταστήματα υπάρχει ένας μικρός χαμός συν ότι πρέπει να κάνω κάποια χιλιόμετρα.. δεν με νοιάζει να πάρω τα χρήματα άμεσα απλά να ξέρω αν τα πάρω πίσω επειδή τελικά δεν θα παραλαβω οπότε πρέπει να είμαι σίγουρος για να κάνω την άλλη παραγγελία αμεσα

Επεξ/σία από Ducatista
Δημοσ.

Προφανως μπορεις να ακυρωσεις. Αν πληρωσες μετρητα, ισως στα δωσουν μετρητα. Αλλιως (αν πληρωσες δλδ με καρτα ή δεν γινεται επιστροφη μετρητων) επιστροφη στην καρτα με οσους χρονους θα εχει αυτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...