agipaok Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Εχει κανεις παρατηρησει σε 15 pro max ... η ισως και σε παλιοτερη συσκευη με Cosmote σε Wifi Calling πιο πολυ ομως να πεφτει αρκετες φορες η κληση ???
Badass Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Καλημέρα το παρατηρώ τη τελευταία εβδομάδα στο σπίτι, που σε κανονικές συνθήκες χωρίς αυτό έχω 1-2 μπάρες. Σε κλήσεις κλείνει από σήμα ενώ φαίνεται το wifi calling ενεργό.
agipaok Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Πολύ έντονα τον τελευταίο καιρό 1 λεπτό πριν, Badass είπε Καλημέρα το παρατηρώ τη τελευταία εβδομάδα στο σπίτι, που σε κανονικές συνθήκες χωρίς αυτό έχω 1-2 μπάρες. Σε κλήσεις κλείνει από σήμα ενώ φαίνεται το wifi calling ενεργό.
Badass Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Βέβαια εγώ πέρασα τη τελευταία εβδομάδα τη 17.1.1, μέχρι τότε δεν είχα θέμα και ήμουν στη 17.0.3.
agipaok Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Badass είπε Βέβαια εγώ πέρασα τη τελευταία εβδομάδα τη 17.1.1, μέχρι τότε δεν είχα θέμα και ήμουν στη 17.0.3. Εγώ δεν θυμάμαι ποτε ξεκίνησαν τα πολλά προβλήματα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα