vounisios Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Καλημερα φιλοι μου. Εχω ενα θεματακι με τον λογαριασμο μου, στο facebook. Ενω μεχρι προσφατα μπορουσα και αναρτουσα καποιο θεμα που μου αρεσε με την επιλογη την γνωστη σαν Share, εδω & 2 μερες ενω κλικαρω το share σε μια ενδιαφερουσα αναρτηση & κοιταζω μετα να την δω & στο χρονολογιο μου(profile), δεν μου ερχεται. Το περιεργο ειναι οτι οι φιλοι μου την βλεπουν την αναρτηση & κανουν σχολιο 'η like, ομως δεν μου ερχεται στο προφιλ μου(κρυμμενη καπου?), μυστηριο...δεν ξερω για πιο λογο γινεται αυτο με το SHARE,...θα ηθελα την βοηθεια σας.Ευχαριστω πολυ.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Έκανα μια δοκιμή και φαίνεται κανονικά στο προφίλ μου. Αν πατήσεις πάνω σε κάποια ειδοποίηση σχολίου ή αντίδρασης, μεταφέρεσαι στην δημοσίευσή σου;
vounisios Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε Έκανα μια δοκιμή και φαίνεται κανονικά στο προφίλ μου. Αν πατήσεις πάνω σε κάποια ειδοποίηση σχολίου ή αντίδρασης, μεταφέρεσαι στην δημοσίευσή σου; Ναι.μεταφερομαι στην περιπτωση αυτη.Ομως εγω θελω να υπαρχει στο Προφιλ μου οπως ολες οι αναρτησεις μου με τη σειρα.Αυτο ειναι το προβλημα μου.π.χ αν μπω τωρα στο Προφιλ μου θα δω μονο οτι ανεβασα τελευταια, πριν μια εβδομαδα. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2023 από vounisios
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, vounisios είπε Ναι.μεταφερομαι στην περιπτωση αυτη.Ομως εγω θελω να υπαρχει στο Προφιλ μου οπως ολες οι αναρτησεις μου με τη σειρα.Αυτο ειναι το προβλημα μου.π.χ αν μπω τωρα στο Προφιλ μου θα δω μονο οτι ανεβασα τελευταια, πριν μια εβδομαδα. Κάποιο bug μου μυρίζει. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι παρά να περιμένεις. Γενικά, διάφορα χαζά με το facebook. Σε μένα πχ δεν έρχεται ειδοποίηση όταν κάποιος απαντάει σε σχόλιό μου. Μου έρχεται μόνο σε αντίδραση ή με tag. Δυστυχώς, μόνο υπομονή.
vounisios Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Ειμαι επαρχια, στο χωριο & δουλευω με το κινητο μου, δεν μπορω να κανω πολλα πραγματα.για να δουμε μηπως φτιαξει μονο του...Να πω & τουτο, ισως να ειναι σημαντικο: Εκανα μια δικια μου φωτο παλια share & ειδα οτι αυτη φαινεται κανονικα στο προφιλ μου, φιγουραρει πρωτη πρωτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα