Tlykog Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, mcstefan7 είπε @Tlykog νομίζω τα έχεις μπερδέψει λίγο ως πολύ. Ότι είσαι λογιστής δε λέει κάτι. Στις εκπτώσεις 2 παράγοντες είναι σημαντικοί. 1ος Στοκ, 2ος κανάλι διανομής. Ο μικρός έμπορος έχει απο μικρό ως ελάχιστο (αν εχει) στοκ. Αρα ξεχνάμε τις μεγάλες εκπτώσεις λόγω στοκ. Οι εκπτώσεις έρχονται απο τα κανάλια διανομής (b2b) ή την μαμά εταιρία. Το περιθώριο κέρδους δεν παίζει ρόλο απο τη στιγμή που θα έρθει η ενημέρωση απο το κανάλι διανομής οτι απο την ημ/νια Α εως Β δίνεις την Χ τιμή ή θα έχεις την Ψ έκπτωση. Δεν έγραψα ποτέ το αντίθετο. Αυτό που γράφεις ισχύει, αλλά όχι για εισαγωγές εκτός του κυρίου καναλιού διανομής. Παρολα αυτά αν οι τιμές έρχονται από τον εισαγωγέα δεν μιλάμε για εκπτώσεις, αλλά για αλλαγή τιμής του προϊόντος και ισχύει για όλα τα καταστήματα. Δεν είναι προσφορά. Συνήθως συμβαίνει σε μοντέλα που πρόκειται να αντικατασταθούν με νέα. Το οποιο έχει λογική, αλλά πάλι αγοράζεις ένα προϊόν που παλιώνει εμπορικά. Το οτι είμαι λογιστής δε λέει κάτι, το ότι γνωρίζω λογιστικά λέει πολλά. Το ότι βλέπω πόσο πουλάνε και πόσο αγοράζουμε λέει επίσης πολλά. Δε μπορώ να μιλήσω επώνυμα, υπάρχει νομοθεσία, αλλά μπορώ να μιλήσω για τα γεγονότα. 1 ώρα πριν, Armoral είπε Δε με απασχολεί τι λέει ο τύπος γιατί δε θα αλλάξει κάτι σε σχέση με αυτά που σου αναφέρω. Οι προσφορές υπάρχουν και πολλές είναι και καλές, σε αρκετές περιπτώσεις εξαιρετικές και σε κάποιες εξωφρενικά συμφέρουσες για όποιον ενδιαφέρεται. Τα υπόλοιπα είναι για να έχουμε να λέμε. Άρα γράφεις για να έχεις δίκιο. Οπότε δεν κάνεις διάλογο. Οκ σταματάμε εδώ τότε. Δεν έχει νόημα. Θέλω να κάνω συζήτηση. Στη συζήτηση θέτεις επιχειρήματα και απαντάς στα επιχειρήματα του άλλου. Εγώ γράφω για να βρω την αλήθεια, οπότε δε κερδίζω κάτι από την ανταλαγή μηνυμάτων. Ευχαριστώ. Καλό βράδυ. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2023 από Tlykog
therion13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αν είναι δυνατόν τι λέτε εδω μέσα. Πάτε στο μπλα μπλα και πείτε τα. Μπήκα να δω τι λετε για το ρολοι γιατι ψάχνω να πάρω και κουράστηκα αν είναι ας κλειδώσει το θέμα @matrixxx. Εγω το μόλις το πήρα πάντως πιστεύω στα 150 ευρώ δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Μεγειά μου δευτέρα θα παω να το παραλάβω Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2023 από therion13 3
SabotazNic Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 22 λεπτά πριν, therion13 είπε Εγω το μόλις το πήρα πάντως πιστεύω στα 150 ευρώ δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Υποψιν μπηκε και το 15% επιστροφη. Αξιζει αν θελετε να συνδιασετε κατι (κονσολα, τιβι κτλ) με το ρολοι 1
Armoral Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Tlykog είπε Δεν έγραψα ποτέ το αντίθετο. Αυτό που γράφεις ισχύει, αλλά όχι για εισαγωγές εκτός του κυρίου καναλιού διανομής. Παρολα αυτά αν οι τιμές έρχονται από τον εισαγωγέα δεν μιλάμε για εκπτώσεις, αλλά για αλλαγή τιμής του προϊόντος και ισχύει για όλα τα καταστήματα. Δεν είναι προσφορά. Συνήθως συμβαίνει σε μοντέλα που πρόκειται να αντικατασταθούν με νέα. Το οποιο έχει λογική, αλλά πάλι αγοράζεις ένα προϊόν που παλιώνει εμπορικά. Το οτι είμαι λογιστής δε λέει κάτι, το ότι γνωρίζω λογιστικά λέει πολλά. Το ότι βλέπω πόσο πουλάνε και πόσο αγοράζουμε λέει επίσης πολλά. Δε μπορώ να μιλήσω επώνυμα, υπάρχει νομοθεσία, αλλά μπορώ να μιλήσω για τα γεγονότα. Άρα γράφεις για να έχεις δίκιο. Οπότε δεν κάνεις διάλογο. Οκ σταματάμε εδώ τότε. Δεν έχει νόημα. Θέλω να κάνω συζήτηση. Στη συζήτηση θέτεις επιχειρήματα και απαντάς στα επιχειρήματα του άλλου. Εγώ γράφω για να βρω την αλήθεια, οπότε δε κερδίζω κάτι από την ανταλαγή μηνυμάτων. Ευχαριστώ. Καλό βράδυ. Φίλε το κούρασα, το κούρασες και κουράσαμε όπως μας λένε ήδη. Αν δε σου κάνει η προσφορά προσπερνάς. Τα υπόλοιπα είναι θεωρίες. 43 λεπτά πριν, therion13 είπε Αν είναι δυνατόν τι λέτε εδω μέσα. Πάτε στο μπλα μπλα και πείτε τα. Μπήκα να δω τι λετε για το ρολοι γιατι ψάχνω να πάρω και κουράστηκα αν είναι ας κλειδώσει το θέμα @matrixxx. Εγω το μόλις το πήρα πάντως πιστεύω στα 150 ευρώ δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Μεγειά μου δευτέρα θα παω να το παραλάβω Με γεια σου. Μια χαρά αγορά έκανες. 1
Gatoskylo8 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 15 ώρες πριν, therion13 είπε Αν είναι δυνατόν τι λέτε εδω μέσα. Πάτε στο μπλα μπλα και πείτε τα. Μπήκα να δω τι λετε για το ρολοι γιατι ψάχνω να πάρω και κουράστηκα αν είναι ας κλειδώσει το θέμα @matrixxx. Εγω το μόλις το πήρα πάντως πιστεύω στα 150 ευρώ δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Μεγειά μου δευτέρα θα παω να το παραλάβω Εγώ θα περιμένω να πέσει η τιμή του venu 3. 500 μου φαίνονται πάρα πολλά.
VonLoutsos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 On 19/11/2023 at 01:00, therion13 said: Αν είναι δυνατόν τι λέτε εδω μέσα. Πάτε στο μπλα μπλα και πείτε τα. Μπήκα να δω τι λετε για το ρολοι γιατι ψάχνω να πάρω και κουράστηκα αν είναι ας κλειδώσει το θέμα @matrixxx. Εγω το μόλις το πήρα πάντως πιστεύω στα 150 ευρώ δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Μεγειά μου δευτέρα θα παω να το παραλάβω Καλημέρα. Πέτυχα στον Γερμανό το Garmin Venu στα 109 Ευρώ. Πιστεύεις οτι αξίζει σε αυτήν την τιμή για κάποιον που δεν είχε ποτέ smartwatch και κυρίως λόγω της παλαιότητας του μοντέλου;
therion13 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 13 ώρες πριν, VonLoutsos είπε Καλημέρα. Πέτυχα στον Γερμανό το Garmin Venu στα 109 Ευρώ. Πιστεύεις οτι αξίζει σε αυτήν την τιμή για κάποιον που δεν είχε ποτέ smartwatch και κυρίως λόγω της παλαιότητας του μοντέλου; Καλησπέρα ναι. Ειναι φανταστικό. Πολύ ωραίο και το nfc να πληρώνεις και έχει παρα πολλα πράγματα. Η μπαταρία φανταστική κρατάει 1 εβδομαδα. Εγω ξανα garmin θα παρω μετα από αυτό. Επισης να πω ότι είναι πολύ άνετο το λουράκι της garmin είναι ότι καλύτερο έχω φορέσει. Να το πάρεις σε αυτα τα λεφτα είναι ότι καλύτερο. Για εμενα υπάρχει η garmin η apple watch 1
vangelis_k Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 Στις 18/10/2024 στις 10:10 ΠΜ, VonLoutsos είπε Καλημέρα. Πέτυχα στον Γερμανό το Garmin Venu στα 109 Ευρώ. Πιστεύεις οτι αξίζει σε αυτήν την τιμή για κάποιον που δεν είχε ποτέ smartwatch και κυρίως λόγω της παλαιότητας του μοντέλου; Που το πετυχεϛ? Δεν το βρισκω καπου.
VonLoutsos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 12 minutes ago, vangelis_k said: Που το πετυχεϛ? Δεν το βρισκω καπου. Το είχε με χαμηλή διαθεσιμοτητα, τωρα το δειχνει εξαντλημενο. 1
nikx Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 Εεεμ πρωτα παραγγελνουν και μετα το ρωτανε στις προσφορες. 3
costacurta Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 To έχω 2 χρόνια περιπου. Μόνο για ώρα και πληρωμές nfc. Ελάχιστη χρήση σε κάτι άλλο. Βάζεις και τραγούδια και τα ακούς με Bluetooth αλλά μικρή χωρητικοτητα. Η μπαταρία χωρίς πολλά πολλά πιάνει και δεκαήμερο. Επίσης οι μετρήσεις ύπνου μια δουλεύουν μια όχι. Σκυλί γενικώς ακόμα σε κατάσταση καινούριου παρόλο που είμαι αμπνταλης και το Βάλα καιρός σε θάλασσα 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις