thelos257 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Καλημερα σας βρηκα εντελως τυχαια απο το ιντερνετ φυσικα ενα ftp server μιλαμε οτι ο τυπος εχει παρα πολυ πραγμα απο τραγουδια κλπ θα ηθελα να μπω μεσα και να κατεβασω οτι με ενδιαφερει με ποιο προγραμμα θα μπορεσω ;
thelos257 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 18/11/2023 στις 9:21 ΠΜ, 1ns0mn1a είπε https://filezilla-project.org/ Κατεβασα αυτο το προγραμμα το client filezilla ομως μου κατεβαζει με αργη ταχυτητα κατι kb/s μηπως υπαρχει προβλημα με το ιντερνετ μου ή την συνδεση του ftp server που συνδεομαι ; ειναι στην Ελλαδα. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2023 από thelos257 αφαιρεση υπερσυνδεσμου
NikosKallithea Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Κατεβάζεις αργα γιατι προφανώς αυτός που εχει τον σερβερ εχει χαμηλό upload οπως άλλωστε και το 99% των χρηστών στην Ελλάδα.
snbblp Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 2 hours ago, thelos257 said: Κατεβασα αυτο το προγραμμα το client filezilla ομως μου κατεβαζει με αργη ταχυτητα κατι kb/s μηπως υπαρχει προβλημα με το ιντερνετ μου ή την συνδεση του ftp server που συνδεομαι ; ειναι στην Ελλαδα. http://nasos765.no-ip.org/ftpinternet.html Πρόκειται για server του Athens Wireless Metropolitan Network. Το μέγιστο της ταχύτητας πετυχαίνεται με σύνδεση στο AWMN μέσω ασύρματου δικτύου, κατά προτίμηση στους 5GHz. Η ταχύτητα μέσω internet περιορίζεται στο upload της γραμμής του. 1
thelos257 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, snbblp είπε Πρόκειται για server του Athens Wireless Metropolitan Network. Το μέγιστο της ταχύτητας πετυχαίνεται με σύνδεση στο AWMN μέσω ασύρματου δικτύου, κατά προτίμηση στους 5GHz. Η ταχύτητα μέσω internet περιορίζεται στο upload της γραμμής του. Μαλιστα ρωτω επειδη σπανιος ειδα οτι επιανα και ταχυτητα 1MB/S - 800kb/s καποιες φορες. Νυχτα κυριως.
thelos257 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 21 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Κατεβάζεις αργα γιατι προφανώς αυτός που εχει τον σερβερ εχει χαμηλό upload οπως άλλωστε και το 99% των χρηστών στην Ελλάδα. Καλημερα Νικο ετσι θα κανω αργα θα κατεβαζω και με υπομονη ευχομαι μια δυο εβδομαδες να κατεβουνε αυτα που θελω. 1
thelos257 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Εχω μια απορια οταν κατεβαζουμε αρχεια απο ftp server μεσω filezilla η οποιουδηποτε αλλου προγραμματος τελιωσπατον και βλεπουμε τον χρονο του αρχειου που λεει χρονος που περασε και χρονος που απομενει 00:00:00 ενω ο χρονος που περασε συνεχιζεται τι σημαινει αυτο ; και το αρχειο ειναι στο 100% ;
hawkpilot Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 46 minutes ago, thelos257 said: Εχω μια απορια οταν κατεβαζουμε αρχεια απο ftp server μεσω filezilla η οποιουδηποτε αλλου προγραμματος τελιωσπατον και βλεπουμε τον χρονο του αρχειου που λεει χρονος που περασε και χρονος που απομενει 00:00:00 ενω ο χρονος που περασε συνεχιζεται τι σημαινει αυτο ; και το αρχειο ειναι στο 100% ; Το πιθανότερο σενάριο είναι ότι το σύστημα σου περνάει από γενεές 14 το αρχείο που κατέβασες (antivirus) ή/και είναι πολύ μεγάλο το αρχείο και το έχεις αποθηκεύσει σε HDD. Σε πιο σπάνιες περιπτώσεις, το download δεν έχει λάβει επιβεβαίωση από το site.
thelos257 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, hawkpilot είπε Το πιθανότερο σενάριο είναι ότι το σύστημα σου περνάει από γενεές 14 το αρχείο που κατέβασες (antivirus) ή/και είναι πολύ μεγάλο το αρχείο και το έχεις αποθηκεύσει σε HDD. Σε πιο σπάνιες περιπτώσεις, το download δεν έχει λάβει επιβεβαίωση από το site. Δεν χρεισιμοποιηω οποιοδηποτε antivirus στο συστημα μου φιλε μου. Τα εχω σε σκληρο δισκο αποθηκευμενα και αποθηκευονται μονα τους οταν κατεβουνε. Με το τριτο τι εννοεις ομως οτι το κατεβασμα δεν εχει λαβει επιβεβαιωση απο την ιστοσελιδα ftp ; Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2023 από thelos257
hawkpilot Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 53 minutes ago, thelos257 said: Δεν χρεισιμοποιηω οποιοδηποτε antivirus στο συστημα μου φιλε μου. Τα εχω σε σκληρο δισκο αποθηκευμενα και αποθηκευονται μονα τους οταν κατεβουνε. Με το τριτο τι εννοεις ομως οτι το κατεβασμα δεν εχει λαβει επιβεβαιωση απο την ιστοσελιδα ftp ; Ανάλογα με το προτόκολλο μετάδοσης, μπορεί ο client (δλδ εσύ) να απαιτεί επιβεβαίωση ολοκλήρωσης της μεταφοράς. Antivirus δεν έχεις ούτε των windows? 1
thelos257 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, hawkpilot είπε Ανάλογα με το προτόκολλο μετάδοσης, μπορεί ο client (δλδ εσύ) να απαιτεί επιβεβαίωση ολοκλήρωσης της μεταφοράς. Antivirus δεν έχεις ούτε των windows? Δεν μου εμφανιζει ουτε μηνυμα για επιβεβαιωσης της ολοκληρωσης της μεταφορας. ουτε αυτον των windows οχι.
hawkpilot Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Just now, thelos257 said: Δεν μου εμφανιζει ουτε μηνυμα για επιβεβαιωσης της ολοκληρωσης της μεταφορας. ουτε αυτον των windows οχι. Δε θα δεις καμία οπτική επιβεβαίωση. Αυτό γίνεται στο παρασκήνιο από το λογισμικό που χρησιμοποιήσες (filezilla).
headbanger Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 σε κάτι τέτοια θρεντ θα ήθελα να χτίσω ενα μιρρορ σπιτι μου που έχει 2χ1gpbs Upload αλλά το sync Θα πάρει χρόνια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα