Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ξεκινήσω εργασία αυτή την εβδομάδα με σύμβαση ορισμένου χρόνου για μια εποχιακή εργασία έως αρχές Γενάρη.Η απορία μου είναι αν στις ΣΟΧ μπορείς να παραιτηθείς για οποιονδήποτε προσωπικό σου λόγο;;Κάπου διάβασα ότι επιτρέπεται καταγγελία μόνο για σπουδαίο λόγο όπως είναι πχ. η μη καταβολή μισθών απ' τον εργοδότη.Η καταγγελία είναι το ίδιο με την οικειοθελή αποχώρηση;Ρωτάω γιατί υπάρχουν κάποια οικογενειακά θέματα και ίσως χρειαστεί να φύγω και όλα είναι κάπως ρευστά ,αλλά επειδή αυτός μου είπε ότι η πληρωμή είθισται να γίνεται στο τέλος της σεζόν φοβάμαι μήπως αν τυχόν φύγω δεν με πληρώσει για όσες μέρες θα έχω δουλέψει ή ζητάει τίποτα αποζημιώσεις...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Εγω θα ελεγα να το αφησεις μηπως παρει κανενας αλλος την δουλεια που την εχει ανάγκη 

Από πού προκύπτει ότι εγώ δεν έχω ανάγκη την δουλειά; Δεν δουλεύω από χόμπι...Ίσα ίσα στην εποχιακή οι πιθανότητες να μείνω ως το τέλος είναι πολλές ,ενώ σε μια άλλη δουλειά αργά ή γρήγορα θα έφευγα.

2 ώρες πριν, Helionar είπε

"Aggeloooooooo? Δεν απαντάει"

Αχαχχαχχαχαχ φώναξε πάλι δεν ακούει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανείς δεν σε υποχρεώνει να μείνεις σε κάποια δουλειά. Μπορείς να φύγεις όποτε θέλεις. Πάντως συμφωνώ με τον προηγούμενο, αν δεν είσαι σίγουρος ότι θα μείνεις μέχρι τέλους τότε άσε κάποιον άλλο να πάει στην δουλειά. Σίγουρα δεν ξέρουμε τις ανάγκες σου, αλλά για να σκέφτεσαι να μην μείνεις μέχρι τέλους τότε σίγουρα δεν το έχεις και τόσο ανάγκη. Επίσης μέχρι αρχές Γενάρη, δηλαδή μιλάμε κουτσά στραβά για ούτε 2 μήνες; Καταγγελία σύμβασης μπορείς να κάνεις και εσύ, και ο εργοδότης. Όταν κάνεις εσύ καταγγελία τότε θεωρείται παραίτηση και χάνεις επιδόματα και αποζημίωση.

Επίσης, μιλάς για ΣΟΧ, σωστά; Οπότε μιλάμε για εργασία σε δημόσια υπηρεσία. Αποκλείεται να μην σου πληρώσουν τις ημέρες που δούλεψες, θα πληρωθείς για όλα κανονικά, ακόμη και αν αποφασίσεις να παραιτηθείς.

Επεξ/σία από gokuthelegend

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...