YellowGr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) lock Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2023 από YellowGr
fredd0 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 το ελαχιστο θα ναι κανα 5% του κοστους του κτιριου, απο κει και περα εξαρταται τι ακριβως θες (μεσα, εξω, διαρυθμιση, Η/Μ, περιβαλλον χωρος, μελετη εφαρμογης κλπ) και φυσικα και απο το ποσο κοστολογει το καθε γραφειο τον χρονο του. Γιατι αυτα δεν ειναι δουλειες που κοστολογουνται με το τετραγωνικο, η κοστολογηση ειναι ποσες εργατοωρες θα φανε για να σου δωσουν αυτο που θες. Προφανως ενα "διασιμο" γραφειο ειναι πιο ακριβο απο το καλο παιδι που μολις τελειωσε αρχιτεκτονικη. 1
Nabuko Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, YellowGr είπε θελω να ρωτησω αν ξερετε ποσο περιπου κοστιζει? Μπορείς να ρωτήσεις εδώ που προφανώς γνωρίζουν καλύτερα
tutuyo Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 200 μέτρα με πισίνα 100 μέτρα κιόλας,για να μπορέσει να φιλοξενήσει μια πολύ έκτακτη Ολυμπιάδα, roughly γύρω στα 300€ θα σου πάρει, βαριά 350,δεν έχει πολύ δουλειά, μια glorified ζωγραφική θα κάνει, άντε να βγάλει και μια φωτοτυπία (δωρεάν) Ρώτα και για τα άλλα, χτιστό BBQ, ένα γηπεδακι τέννις κτλ, νομίζω υπάρχει αρκετή γνώση εδώ για να καλυφθείς Επίσης καλά κάνεις και πας σε αρχιτέκτονα (αρχιτέκτονες γίνονται όσοι δεν έχουν τα @@δια να γίνουν Πολιτικοί Μηχανικοί, αλλά είναι πολύ άντρες για να γίνουν Διακοσμήτες) για να κάνεις κάτι ωραίο, οι άλλοι για καμία καλύβα είναι στην καλύτερη Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2023 από tutuyo
YellowGr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, Nabuko είπε Μπορείς να ρωτήσεις εδώ που προφανώς γνωρίζουν καλύτερα ευχαριστω πολυ . θα ρωτησω.
tzitzikas2 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, YellowGr είπε Καλησπερα σε ολους. Ειμαι στη διαδικασία που θελω να φτιαξω βιλα. Επειδη κανενας στο κυκλο μου δεν εχει βαλει ποτε αρχιτεκτονα για το σχεδιασμο μιας ομορφης βιλας θελω να ρωτησω αν ξερετε ποσο περιπου κοστιζει? Το σπιτι θα ειναι 200 τμ (4-6 δωματια) με πισινα (50-100 τμ) και κηπο. Αφού έχεις τα $$ να φτιάξεις όλα αυτά τι μας ρωτάς εμάς την πλέμπα πόσο κοστίζει ο αρχιτέκτονας. Ότι χρειαστεί θα τον πληρώσεις αφού περισσεύουν.
YellowGr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, tzitzikas2 είπε Αφού έχεις τα $$ να φτιάξεις όλα αυτά τι μας ρωτάς εμάς την πλέμπα πόσο κοστίζει ο αρχιτέκτονας. Ότι χρειαστεί θα τον πληρώσεις αφού περισσεύουν. Στειλε μου το τηλεφωνο σου την επομενη φορα να σε παρω τηλεφωνο να σε ρωτησω για το τι θα γραψω και τι δεν θα γραψω. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις