Vassilis_Pyrgos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 32 λεπτά πριν, korakios είπε οκ, απο τη στιγμή που μπορείς να πας Πάτρα , σίγουρα θα βρεις σωστά Εν τω μεταξύ με έχουν φάει οι πιο πολλοί πάρε ένα Yaris να το κρατήσεις... Τι στο δ****ο τόσο καλά είναι ή απλά επειδή είναι κουτιά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Vassilis_Pyrgos είπε σωστά Εν τω μεταξύ με έχουν φάει οι πιο πολλοί πάρε ένα Yaris να το κρατήσεις... Τι στο δ****ο τόσο καλά είναι ή απλά επειδή είναι κουτιά; του 2010 βγήκε φόλα , σε άλλα ρίχνεις αντισκουριακό και εξαφανίζονται , σε γενικές γραμμές ήταν ανθεκτικά σίγουρα δεν αξίζουν τα λεφτά τους σε μτχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_Pyrgos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, korakios είπε του 2010 βγήκε φόλα , σε άλλα ρίχνεις αντισκουριακό και εξαφανίζονται , σε γενικές γραμμές ήταν ανθεκτικά σίγουρα δεν αξίζουν τα λεφτά τους σε μτχ κατάλαβα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sablj Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 14 hours ago, Vassilis_Pyrgos said: σωστά Εν τω μεταξύ με έχουν φάει οι πιο πολλοί πάρε ένα Yaris να το κρατήσεις... Τι στο δ****ο τόσο καλά είναι ή απλά επειδή είναι κουτιά; Έχουμε ένα στην οικογένεια από το 2002, μόνο την ετήσια συντήριση του χρειάζεται (λάδια, φίλτρα κλπ). Και κάνει τουλάχιστον 50-70 χλμ την ημέρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
northjohn Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Επειδή έψαχνα κι εγώ φθηνό μεταχειρισμένο για την κόρη μου σε αυτά τα χρήματα, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δεν αξίζει να προχωρήσω σε αγορά. Τα περισσότερα αυτοκίνητα βρίσκονται στο τέλος του κύκλου ζωής τους ενώ τα χρήματα που ζητάνε είναι για αφελής μακακες. Αυτοκίνητα που πριν 3 - 4 χρόνια πουλιόταν από 300€ ως 800€ τώρα εκκινούν από 1500€. Επειδή αυτό δεν θα συνεχιστεί για πολύ , ήδη υπάρχει αποκλιμάκωση στις τιμές των καινούργιων, θα σε συμβούλευα να μην κάνεις αγορά τώρα και να περιμένεις. Αν όμως το χρειάζεσαι άμεσα μην κοιτάς μάρκες αλλά κατάσταση οχήματος. Βασικό να είναι ατρακάριστο (χωρίς σημάδια καλίμπρας από κάτω),άβαφο, με ABS και τουλάχιστον έναν αερόσακο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 48 λεπτά πριν, northjohn είπε Βασικό να είναι ατρακάριστο (χωρίς σημάδια καλίμπρας από κάτω),άβαφο, με ABS και τουλάχιστον έναν αερόσακο. + λειτουργικό AC (εδώ και χρόνια δεν παλεύεται χωρίς και είναι επικίνδυνο αν δεν υπάρχει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_Pyrgos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, northjohn είπε Επειδή έψαχνα κι εγώ φθηνό μεταχειρισμένο για την κόρη μου σε αυτά τα χρήματα, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δεν αξίζει να προχωρήσω σε αγορά. Τα περισσότερα αυτοκίνητα βρίσκονται στο τέλος του κύκλου ζωής τους ενώ τα χρήματα που ζητάνε είναι για αφελής μακακες. Αυτοκίνητα που πριν 3 - 4 χρόνια πουλιόταν από 300€ ως 800€ τώρα εκκινούν από 1500€. Επειδή αυτό δεν θα συνεχιστεί για πολύ , ήδη υπάρχει αποκλιμάκωση στις τιμές των καινούργιων, θα σε συμβούλευα να μην κάνεις αγορά τώρα και να περιμένεις. Αν όμως το χρειάζεσαι άμεσα μην κοιτάς μάρκες αλλά κατάσταση οχήματος. Βασικό να είναι ατρακάριστο (χωρίς σημάδια καλίμπρας από κάτω),άβαφο, με ABS και τουλάχιστον έναν αερόσακο. δυστυχώς φίλε θα πάει για πολύ αυτή η ιστορία... εννοώ με τις τιμές... πιστεύω ίσως και κάνα χρόνο ακόμα... Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2023 από Vassilis_Pyrgos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiV92 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Για να πάρεις αξιοπρεπές μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που να μην είναι 15ετίας, χρειάζεσαι 9-10 χιλιάρικα πλέον. Και εγώ κοιτάζω με 5-5,5κ για VW, toyota, hyundai, opel, και λίγα δεν είναι σάπια, δυστυχώς. Και μιας και το ανέφερα, ξέρει κανείς τα polo και τα corsa πώς πάνε από προβλήματα; Έχω ακούσει διάφορα, και για τα 2. Ενδεικτικές αγγελίες: https://www.car.gr/classifieds/cars/view/338838972-volkswagen-golf https://www.car.gr/classifieds/cars/view/338779274-opel-corsa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 19 ώρες πριν, DiV92 είπε Και μιας και το ανέφερα, ξέρει κανείς τα polo και τα corsa πώς πάνε από προβλήματα; Έχω ακούσει διάφορα, και για τα 2. Εχω Corsa D του 2008, 1.4. Το πηρα μεταχειρισμενο το 2018 με 140k χλμ και τωρα κοντευει τα 200k. Κανει 2-3 ταξιδακια τον χρονο και τις υπολοιπες μερες Αθηνα οχι ομως ιδιαιτερα κολλημενος σε κινηση. Τα μόνα που μου εχει βγάλει περα απο τα service ειναι τρομπα βενζινης το 2021 και μου κοστισε ~200 ευρο. Φυσικα γινονται ολα τα τακτικα service καθε χρονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_Pyrgos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Θα πάω να δω μες στη βδομάδα αυτό το Peugeot 206 και ότι βρέξει ας κατεβάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salvador_ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εχω εμπειρία από Citroën Skoda toyota . και έχω οδηγήσει νοικιαρικα fiat panda opel ktlp Τώρα έχω ένα toyota starlet για καθημερινό αμάξι και δεν το αλλάζω με τίποτα . Υστερεί σε παθητική ασφάλεια και σε χώρο. υπερτερεί σε κρατήματα οδηγική εμπειρία χαμηλή κατανάλωση και το βασικότερο αξιοπιστία. Το αμάξι είναι σε άριστη κατάσταση απο φρένα αναρτήσεις και γενικά σύστημα διεύθυνσης , τροφοδοσία σύστημα ψύξης όλα λειτουργεί άριστα a/C καλοριφέρ ,απλά γιατί αλλάζω ότι χρειάζεται στην ώρα του και πιο νωρίς πάντα. Κάνω τακτικό έλεγχο αλλάζω αναλώσιμα μόνος μέχρι οσα ξέρω οσα εργαλεία εχω στην κατοχή μου + χώρο. Σε οσα δεν ξερω η δεν μπορω παω σε συνεργείο. Προφανως εχω την γνωση με τοσα χρονια που ασχολούμαι , και δεν δίνω ευρώ σε όποιον δεν αγαπάει - Σέβεται την δουλεια του. Το αμάξι Έχει 260000 χιλ. 190 αριζει πολύ πιο γρήγορα από ένα σημερινό 1300αρι. Στρίβει επίσης καλύτερα από κουβάδες τύπου fiat panda corsa . Είναι αυτοκίνητο αξιόπιστο με χαρακτήρα . Που μόνο χαρά σου δίνει στην οδήγηση , όσοι λένε είναι παλιό κτλπ και δεν κοιτάνε καθόλου ιστορικο συντήρησης είναι άσχετοι. πετάνε σήμερα αεροπλάνα 70 ετιας γιατί απλά κάνουν τα πάντα by the book , έχοντας πάντα σε άριστη κατάσταση το σκάφος. Το ίδιο είναι και με τα αυτοκίνητα όσο τα συντηρείς σωστά τόση διάρκεια ζωής έχουν. Θα σου πρότεινα να βρεις με a/C υ/τ airbag και με abs. Να το πάς σε συνεργείο που ασχολείται και γνωρίζει την οποία μάρκα μοντέλο αγοράσεις. Να κάνεις καλή ευρενα αγοράς έχοντας καταλήξει σε 2 3 μοντέλα όχι ότι βρεις μπροστά σου. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2023 από salvador_ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_Pyrgos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 13 ώρες πριν, salvador_ είπε Εχω εμπειρία από Citroën Skoda toyota . και έχω οδηγήσει νοικιαρικα fiat panda opel ktlp Τώρα έχω ένα toyota starlet για καθημερινό αμάξι και δεν το αλλάζω με τίποτα . Υστερεί σε παθητική ασφάλεια και σε χώρο. υπερτερεί σε κρατήματα οδηγική εμπειρία χαμηλή κατανάλωση και το βασικότερο αξιοπιστία. Το αμάξι είναι σε άριστη κατάσταση απο φρένα αναρτήσεις και γενικά σύστημα διεύθυνσης , τροφοδοσία σύστημα ψύξης όλα λειτουργεί άριστα a/C καλοριφέρ ,απλά γιατί αλλάζω ότι χρειάζεται στην ώρα του και πιο νωρίς πάντα. Κάνω τακτικό έλεγχο αλλάζω αναλώσιμα μόνος μέχρι οσα ξέρω οσα εργαλεία εχω στην κατοχή μου + χώρο. Σε οσα δεν ξερω η δεν μπορω παω σε συνεργείο. Προφανως εχω την γνωση με τοσα χρονια που ασχολούμαι , και δεν δίνω ευρώ σε όποιον δεν αγαπάει - Σέβεται την δουλεια του. Το αμάξι Έχει 260000 χιλ. 190 αριζει πολύ πιο γρήγορα από ένα σημερινό 1300αρι. Στρίβει επίσης καλύτερα από κουβάδες τύπου fiat panda corsa . Είναι αυτοκίνητο αξιόπιστο με χαρακτήρα . Που μόνο χαρά σου δίνει στην οδήγηση , όσοι λένε είναι παλιό κτλπ και δεν κοιτάνε καθόλου ιστορικο συντήρησης είναι άσχετοι. πετάνε σήμερα αεροπλάνα 70 ετιας γιατί απλά κάνουν τα πάντα by the book , έχοντας πάντα σε άριστη κατάσταση το σκάφος. Το ίδιο είναι και με τα αυτοκίνητα όσο τα συντηρείς σωστά τόση διάρκεια ζωής έχουν. Θα σου πρότεινα να βρεις με a/C υ/τ airbag και με abs. Να το πάς σε συνεργείο που ασχολείται και γνωρίζει την οποία μάρκα μοντέλο αγοράσεις. Να κάνεις καλή ευρενα αγοράς έχοντας καταλήξει σε 2 3 μοντέλα όχι ότι βρεις μπροστά σου. μα σε συνεργείο θέλω να το πάω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_Pyrgos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 για τα Fiat Brava τι γνώμη έχετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Vassilis_Pyrgos είπε για τα Fiat Brava τι γνώμη έχετε; το έχει συγγενής νομίζω του 2002, τίμιο για τα λεφτά του ,το έχει με υγραέριο επειδή όμως οι επιλογές σου είναι λίγες , πάρε ότι είναι στην καλύτερη κατάσταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_Pyrgos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, korakios είπε το έχει συγγενής νομίζω του 2002, τίμιο για τα λεφτά του ,το έχει με υγραέριο επειδή όμως οι επιλογές σου είναι λίγες , πάρε ότι είναι στην καλύτερη κατάσταση συμφωνούμε επί τη ευκαιρία βρήκα και αυτό το Lancia Ypsilon του 2004 στη Αθήνα . Το μόνο του θέμα είναι αυτές οι γρατσουνιές που θα πάει λογικά αν το φτιάξω στα 300-400€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα