Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tzampatzis είπε

Ναι γενικά καλό είναι να αποφύγεις τα φτιαγμένα καλά λέει ο γνωστός. Βέβαια στα λεφτά που ψάχνεις απλά προσπαθείς να βρεις καμιά καλή ευκαιρία, μπορεί το φτιαγμένο να το έχει και περιποιημένο και με τα service του και να είναι εντάξει.

Απλά επειδή μένεις σε ένα μέρος έναν από τους πιο επικίνδυνους δρόμους της Ευρώπης, καλό είναι να έχεις κάποια βασικά πράγματα. ABS και τουλάχιστον 2 αερόσακους (ή και 4 αν γίνεται, και οι πλευρικοί είναι πολύ σημαντικοί). Και για μένα όσο πιο νέο μοντέλο μπορείς σε αυτά τα λεφτά τόσο καλύτερα.  

ναι αλλά για νέα μοντέλα

ΔΕΝ 

ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΛΕΦΤΑ!! 

• Απαντ. 347
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
56 minutes ago, Vassilis_Pyrgos said:

ναι αλλά για νέα μοντέλα

ΔΕΝ 

ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΛΕΦΤΑ!! 

Δεν λεμε να παρεις του κουτιου αλλα οσο πιο καινουργιο μπορεις. Γενικα μετα του 2000 θα χουν abs και τουλ εναν αεροσακο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως βλέπεις οι επιλογές σου για αυτοκίνητο μέχρι 2500 στην ευρύτερη περιοχή σου είναι αυτές

Επεξ/σία από Nabuko
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Όπως βλέπεις οι επιλογές σου για αυτοκίνητο μέχρι 2500 στην ευρύτερη περιοχή σου είναι αυτές

τις είδα.. μάλλον θα κάνω και άλλο υπομονή...

44 λεπτά πριν, ideal09 είπε

Στα 2.5κ παίρνεις κάτι που θα επρεπε να φυγει σκραπ πριν καμια 10 χρονια. Καλύτερα ανεβα σε badget.

ε πόσο να πάω;

3-4Κ?

1 ώρα πριν, vamvakoolas είπε

καλα ντε

μη φωναζεις

μα νευριάζω γιατί σπάσανε τα νεύρα μου...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Vassilis_Pyrgos είπε

τις είδα.. μάλλον θα κάνω και άλλο υπομονή...

κοίτα , αν δε βιάζεσαι/καίγεσαι θα βρεις και κάτι αξιοπρεπές ,

4 ώρες πριν, Vassilis_Pyrgos είπε

ε πόσο να πάω;

3-4Κ?

μην ανέβεις παραπάνω γιατί σίγουρα θα χρειαστείς μαζέματα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, korakios είπε

κοίτα , αν δε βιάζεσαι/καίγεσαι θα βρεις και κάτι αξιοπρεπές

θα σου πω το εξής... 1,5 χρόνο έχω που πήρα το δίπλωμα και σε αμάξι δεν έχω μπει δικό μου δικό μου.. φοβάμαι ότι στο τέλος θα το ξεχάσω... μόνο μηχανάκι έχω και οδηγώ..

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Vassilis_Pyrgos είπε

θα σου πω το εξής... 1,5 χρόνο έχω που πήρα το δίπλωμα και σε αμάξι δεν έχω μπει δικό μου δικό μου.. φοβάμαι ότι στο τέλος θα το ξεχάσω... μόνο μηχανάκι έχω και οδηγώ..

μη μασάς , δεν είναι τίποτα , απλά προσοχή θέλει στις αρχές και μετά όταν θα νομίζεις οτι είσαι κομπλέ (εκεί την πατάνε όλοι) θα δίνεις έξτρα προσοχή

πάντως αν μπορούσες να πας Αθήνα και να το ελέγξεις εκεί απαραίτητα , θα είχες περισσότερες επιλογές

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, korakios είπε

μη μασάς , δεν είναι τίποτα , απλά προσοχή θέλει στις αρχές και μετά όταν θα νομίζεις οτι είσαι κομπλέ (εκεί την πατάνε όλοι) θα δίνεις έξτρα προσοχή

πάντως αν μπορούσες να πας Αθήνα και να το ελέγξεις εκεί απαραίτητα , θα είχες περισσότερες επιλογές

μακάρι να μπορούσα.. αλλά δεν είναι εύκολο..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vassilis_Pyrgos είπε

αα έχω πάει και το δω δει... 2600 μου λέει.. πιο κάτω δεν..

οκ, απο τη στιγμή που μπορείς να πας Πάτρα , σίγουρα θα βρεις

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...