Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 347
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, paylidis είπε

Σε διπλανή περιοχή δεν υπάρχει τίποτα; Περίεργο..!

Μόνο ένα με 2.200 στην Καλαμάτα και μετά ανεβαίνει στα 3.100 και βάλε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σα κατοχος fiat Panda 2004, 1200 (EURO4) αυτα που γραφουν στο νετ ειναι @#4ες. Αν το αμαξακι το συντηρεις ειναι καλυτερο και απο Ιαπωνα: απλα μηχανικα, παμφθηνα ανταλλακτικα και καταναλωση εχω 5.6- 6.5 μικτη! Εθνικη για να εχεις πανω απο 5.5 λτ πρεπει να πηγαινεις στα κοκκινα αλλα με 100-120 κομπλε.

Το κινητηρα και τα ανταλλακτικα τα ξερω απεξω και εχεις απειρες επιλογες (αναλογα τη τσεπη σου) να αγορασεις αν καποιο ανταλλακτικο τα φτυσει. Απλως καθε χρονο αλλαζω φιλτρα λαδακια και αναλογα κανω καμμια βαρια εργασια κινητηρα. Οταν ακουω ποσα ξοδευουν για αλλα αμαξια ιδιας ηλικιας και αρχικης τιμης στα συνεργεια απλως δε το πιστευω .

Επειδη μαλλον δε το θες αυτο δες stilo με το μικρο κινητηρα που εχουν παραπλασια ανταλλακτικα και grande punto (απο φιατ). Αν ομως θες το κεφαλι σου ήσυχο ιδιως σε αυτη τη κατηγορια τιμη δες Ιαπωνες (honda/suzuki/daihatsu/toyota). Iσως ειναι βαρετα απο στιλ ή στο εσωτερικο αλλα δε θα σε αφησει. Η αγορα μτχ ειναι λαχειο και θελει χρονο και να ξερεις 2-3 πραγματα βασικα μηχανικα για να ελεγξεις

Επεξ/σία από vamvakoolas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

Σα κατοχος fiat Panda 2004, 1200 (EURO4) αυτα που γραφουν στο νετ ειναι @#4ες. Αν το αμαξακι το συντηρεις ειναι καλυτερο και απο Ιαπωνα: απλα μηχανικα, παμφθηνα ανταλλακτικα και καταναλωση εχω 5.6- 6.5 μικτη! Εθνικη για να εχεις πανω απο 5.5 λτ πρεπει να πηγαινεις στα κοκκινα αλλα με 100-120 κομπλε.

Το κινητηρα και τα ανταλλακτικα τα ξερω απεξω και εχεις απειρες επιλογες (αναλογα τη τσεπη σου) να αγορασεις αν καποιο ανταλλακτικο τα φτυσει. Απλως καθε χρονο αλλαζω φιλτρα λαδακια και αναλογα κανω καμμια βαρια εργασια κινητηρα. Οταν ακουω ποσα ξοδευουν για αλλα αμαξια ιδιας ηλικιας και αρχικης τιμης στα συνεργεια απλως δε το πιστευω .

Επειδη μαλλον δε το θες αυτο δες stilo με το μικρο κινητηρα που εχουν παραπλασια ανταλλακτικα και grande punto (απο φιατ). Αν ομως θες το κεφαλι σου ήσυχο ιδιως σε αυτη τη κατηγορια τιμη δες Ιαπωνες (honda/suzuki/daihatsu/toyota). Iσως ειναι βαρετα απο στιλ ή στο εσωτερικο αλλα δε θα σε αφησει. Η αγορα μτχ ειναι λαχειο και θελει χρονο και να ξερεις 2-3 πραγματα βασικα μηχανικα για να ελεγξεις

ναι μπορεί να θέλω Panda αλλά πάει πάνω από 3 χιλιάρικα.. 

Εν τω μεταξύ τι έχετε πάθει όλοι με τα Γιαπωνέζικα;; τόσο καλά είναι;

Επεξ/σία από Vassilis_Pyrgos
Δημοσ.

to peugeot 206 δε βγαζει ευκολα βλαβες αλλα αν βγαλει βλαβη π.χ ηλεκτρικα/εγκεφαλο τη $@#σες. Μιλαμε για 300+ (και θα κανεις και σταυρο) γιατι ευκολα βλεπεις 500αρια ή 800 αρια ευρ.

Με 2500 προσπαθησε να βρεις μοτερακι με σχετικα λιγα χλμ (220.000 και κατω) και μαλλον πας για πολης (αρα απο 1600 και πανω δε σε βολευει τοσο καταναλωση οσο συντηρηση, τελη ασφαλειες κτλ). Αν θες χωρους και σχετικη αξιοπιστια δες huyndai accent οπως γραφτηκε (τυχαιο που παρα πολλοι οικοδομοι τα εχουν και απλως πετανε εργαλεια και πανε δουλεια χωρις καν καποια συντηρηση?) και ισως στιλο

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/338790560-fiat-stilo

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

to peugeot 206 δε βγαζει ευκολα βλαβες αλλα αν βγαλει βλαβη π.χ ηλεκτρικα/εγκεφαλο τη $@#σες. Μιλαμε για 300+ (και θα κανεις και σταυρο) γιατι ευκολα βλεπεις 500αρια ή 800 αρια ευρ.

Με 2500 προσπαθησε να βρεις μοτερακι με σχετικα λιγα χλμ (220.000 και κατω) και μαλλον πας για πολης (αρα απο 1600 και πανω δε σε βολευει τοσο καταναλωση οσο συντηρηση, τελη ασφαλειες κτλ). Αν θες χωρους και σχετικη αξιοπιστια δες huyndai accent οπως γραφτηκε (τυχαιο που παρα πολλοι οικοδομοι τα εχουν και απλως πετανε εργαλεια και πανε δουλεια χωρις καν καποια συντηρηση?) και ισως στιλο

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/338790560-fiat-stilo

δυστυχώς το Stilo έχει πάει σε TY Next γιατί δεν έχω ακούσει καλά λόγια 

Δημοσ.

Τελικά τι ισχύει?

Στις 5/12/2023 στις 10:09 ΠΜ, Vassilis_Pyrgos είπε

Δυστυχώς αναγκαστικά μπαίνει στον πάγο η αναζήτηση αυτοκινήτου.. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nabuko είπε

Τελικά τι ισχύει?

ρε φίλε μια ενθουσιάζομαι μια απογοητεύομαι..

Είδα το Peugeot και μου άρεσε.. ωστόσο ένας γνωστός μου μου λέει φαίνεται πολύ φτιαγμένο μην το παίρνεις και μου λέει τράβα σε μάντρα να βρεις.. ο πατέρας μου λέει βρες ένα με 700-800€ να κάνεις τη δουλειά σου και παίρνεις άλλο μετά... δεν ξέρω τι να κάνω..

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Vassilis_Pyrgos είπε

ο πατέρας μου λέει βρες ένα με 700-800€ να κάνεις τη δουλειά σου και παίρνεις άλλο μετά...

Να φανταστώ κάτι τέτοιο

DATSUN.jpg.b26d85aa2f581be68581dbb20ba12184.jpg

αλλιώς υπάρχουν και καλά ποδήλατα με 700€.

Δημοσ.
11 hours ago, Vassilis_Pyrgos said:

ρε φίλε μια ενθουσιάζομαι μια απογοητεύομαι..

Είδα το Peugeot και μου άρεσε.. ωστόσο ένας γνωστός μου μου λέει φαίνεται πολύ φτιαγμένο μην το παίρνεις και μου λέει τράβα σε μάντρα να βρεις.. ο πατέρας μου λέει βρες ένα με 700-800€ να κάνεις τη δουλειά σου και παίρνεις άλλο μετά... δεν ξέρω τι να κάνω..

Ναι γενικά καλό είναι να αποφύγεις τα φτιαγμένα καλά λέει ο γνωστός. Βέβαια στα λεφτά που ψάχνεις απλά προσπαθείς να βρεις καμιά καλή ευκαιρία, μπορεί το φτιαγμένο να το έχει και περιποιημένο και με τα service του και να είναι εντάξει.

Απλά επειδή μένεις σε ένα μέρος έναν από τους πιο επικίνδυνους δρόμους της Ευρώπης, καλό είναι να έχεις κάποια βασικά πράγματα. ABS και τουλάχιστον 2 αερόσακους (ή και 4 αν γίνεται, και οι πλευρικοί είναι πολύ σημαντικοί). Και για μένα όσο πιο νέο μοντέλο μπορείς σε αυτά τα λεφτά τόσο καλύτερα.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...