Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, theopan είπε

Ποιό "λουρί"; Το εξωτερικό τιμονιού/δυναμό; Χρονισμού δηλαδή είναι οκ μπορεί να σου το υπογράψει; Όλο το σετ ιμαντών αλλάζεις πριν το κυκλοφορήσεις. Ιδανικά μόλις γίνει η μεταβίβαση το παίρνεις και το πας συνεργείο για την αλλαγή ...με πλατφόρμα. Και σχολαστικό έλεγχο σε όλες τις τροχαλίες (δυναμό, a/c, στροφάλου, γρανάζια εκκεντροφόρων αν δεν είχαν αλλαχτεί ποτέ με τα "ενισχυμένα"). Δε μιζάρεις καν πριν ελεγχθούν ή αλλαχτούν όλα αυτά! Σκόπιμα σου τα γράφω έτσι και ίσως σου φανούν υπερβολικά αλλά αυτά τα αυτοκίνητα απο μηχανικής άποψης δεν πάθαιναν σχεδόν τίποτα (ούτε σασμάν, ούτε να καίνε λάδια) μόνο 2 πράγματα τα σκότωναν:

1) Κακό ψυκτικό ή νερό για χρόνια με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να σαπίζουν τα πάντα στο μοτέρ

2) Τσαπατσουλιά και αμέλεια στο θέμα των ιμαντών (=βαλβιδόσουπα).

Καλή τύχη ό,τι κι αν πάρεις.

ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες που μου είπες φίλε

είναι το λουρί όταν παίρνει μπροστά κάνει κάποιον ήχο 

• Απαντ. 347
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Vassilis_Pyrgos είπε

ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες που μου είπες φίλε

είναι το λουρί όταν παίρνει μπροστά κάνει κάποιον ήχο 

Προφανώς και είναι αυτό (ιμάντας παρελκομένων) γιατί ο χρονισμού δεν κάνει θόρυβο απλά κόβεται με καταστροφικά αποτελέσματα. Το ότι είναι παρατημένος ο εξωτερικός ιμάντας ώστε να έφτασε να ακούγεται σημαίνει όμως ότι κανείς δεν ασχολήθηκε και με το χρονισμού. Παράτα το και κοίτα αλλού. Ή αν θέλεις να το πάρεις οπωσδήποτε πρώτο πράγμα που κάνεις είναι αλλαγή σετ ιμάντες και αντλία νερού. Και έλεγχο όλο το κύκλωμα ψύξης και θερμοστάτη.

Δημοσ.

καλέ μου φίλε ,βλέπω σε τρώει το χέρι σου ...για να δίνεις τα λεφτά σου σε συνεργεία με τις επιλογές που ψάχνεις στα γαλλικά και ιταλικά ,για τόσα χρόνια ταλαιπωρημένα αμάξια  ,γράφεις δούλευες σε νοικιάρικη εταιρεία ...θυμάσαι αν ειχατε γαλλικά η ιταλικά αμάξια για ενοικίαση ? ΟΧΙ βέβαια ,για ποιό λόγο ? γιατί ειναι ζημιάρικα αμάξια ετσι απλά .,και σε μηχανικά και ηλεκτρολογικά μέρη ,εγω θα πήγαινα σαν αυτό ,το εχει η γυναίκα μου ,πραγματικά σκύλος -μηδέν προβλήματα -1300 κυβικά -https://www.car.gr/classifieds/cars/view/337982580-nissan-micra70 αλογα -με καδένα -με την πρώτη μιζιά ακομα και σήμερα με ηλιο -με χιόνια -με βροχές κ.λ.π. πάντα παίρνει αμέσως μπροστά ,επίσης αυτο το ειχα για 13χρόνια σκύλος και αυτό ,1300 με 84 αλογα με ιμάντα χρονισμού ειναι αυτό https://www.car.gr/classifieds/cars/view/338641437-toyota-yaris ,δυστυχώς τα λεφτά που διαθέτεις ειναι ελάχιστα για να πάρεις καλο αμάξι ...οπότε διαλέγεις αυτα που δεν βγαζουν ζημιές 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, theopan είπε

Προφανώς και είναι αυτό (ιμάντας παρελκομένων) γιατί ο χρονισμού δεν κάνει θόρυβο απλά κόβεται με καταστροφικά αποτελέσματα. Το ότι είναι παρατημένος ο εξωτερικός ιμάντας ώστε να έφτασε να ακούγεται σημαίνει όμως ότι κανείς δεν ασχολήθηκε και με το χρονισμού. Παράτα το και κοίτα αλλού. Ή αν θέλεις να το πάρεις οπωσδήποτε πρώτο πράγμα που κάνεις είναι αλλαγή σετ ιμάντες και αντλία νερού. Και έλεγχο όλο το κύκλωμα ψύξης και θερμοστάτη.

πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω..

έχει γίνει κουρκούτι το κεφάλι μου με τόσα αυτοκίνητα που έχω δει.. π.χ σήμερα είδα ένα Alfa Romeo 146 1.4 Twin Spark εξαιρετικό βαμμένο όλο από την αρχή με νέα λάστιχα αμορτισέρ τα πάντα.. το δίνει 800€.. το μόνο του θέμα είναι το ότι έχει πρόβλημα στον πρώτο κύλινδρο και καίει λάδια.. αλλά έχει επισκευαστεί εξ ολοκλήρου μοτέρ και σύστημα διεύθυνσης σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο.. κινείται κανονικά βέβαια... απλά όλοι μου λένε μην μπλέξεις με Alfa θα είσαι στα συνεργεία συνέχεια.. 

13 λεπτά πριν, nikolaos888 είπε

καλέ μου φίλε ,βλέπω σε τρώει το χέρι σου ...για να δίνεις τα λεφτά σου σε συνεργεία με τις επιλογές που ψάχνεις στα γαλλικά και ιταλικά ,για τόσα χρόνια ταλαιπωρημένα αμάξια  ,γράφεις δούλευες σε νοικιάρικη εταιρεία ...θυμάσαι αν ειχατε γαλλικά η ιταλικά αμάξια για ενοικίαση ? ΟΧΙ βέβαια ,για ποιό λόγο ? γιατί ειναι ζημιάρικα αμάξια ετσι απλά .,και σε μηχανικά και ηλεκτρολογικά μέρη ,εγω θα πήγαινα σαν αυτό ,το εχει η γυναίκα μου ,πραγματικά σκύλος -μηδέν προβλήματα -1300 κυβικά -https://www.car.gr/classifieds/cars/view/337982580-nissan-micra70 αλογα -με καδένα -με την πρώτη μιζιά ακομα και σήμερα με ηλιο -με χιόνια -με βροχές κ.λ.π. πάντα παίρνει αμέσως μπροστά ,επίσης αυτο το ειχα για 13χρόνια σκύλος και αυτό ,1300 με 84 αλογα με ιμάντα χρονισμού ειναι αυτό https://www.car.gr/classifieds/cars/view/338641437-toyota-yaris ,δυστυχώς τα λεφτά που διαθέτεις ειναι ελάχιστα για να πάρεις καλο αμάξι ...οπότε διαλέγεις αυτα που δεν βγαζουν ζημιές 

είχαμε κάτι Peugeot και κάτι Fiat Panda και Punto Evo...

μάλιστα... και ποιος μου λέει εμένα ότι και αυτά που μου δείχνεις είναι αξιόπιστα; μπορεί να έτυχε σε σένα να μην έβγαλαν βλάβες και σε άλλους να έβγαλαν..

Επεξ/σία από Vassilis_Pyrgos
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vassilis_Pyrgos είπε

πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω..

έχει γίνει κουρκούτι το κεφάλι μου με τόσα αυτοκίνητα που έχω δει.. π.χ σήμερα είδα ένα Alfa Romeo 146 1.4 Twin Spark εξαιρετικό βαμμένο όλο από την αρχή με νέα λάστιχα αμορτισέρ τα πάντα.. το δίνει 800€.. το μόνο του θέμα είναι το ότι έχει πρόβλημα στον πρώτο κύλινδρο και καίει λάδια.. αλλά έχει επισκευαστεί εξ ολοκλήρου μοτέρ και σύστημα διεύθυνσης σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο.. κινείται κανονικά βέβαια... απλά όλοι μου λένε μην μπλέξεις με Alfa θα είσαι στα συνεργεία συνέχεια.. 

είχαμε κάτι Peugeot και κάτι Fiat Panda και Punto Evo...

μάλιστα... και ποιος μου λέει εμένα ότι και αυτά που μου δείχνεις είναι αξιόπιστα; μπορεί να έτυχε σε σένα να μην έβγαλαν βλάβες και σε άλλους να έβγαλαν..

αυτα  τα 2 micra -yaris μαζί με το starlet ηταν πραγματικά αθάνατα αμάξια ,(τα ειχαμε και τα 3 στην οικογένεια οπότε τα ξέρω απ εξω ,μια διόρθωση το yaris εχει καδένα οπως το micra ,ενω το starlet εχει  ιμάντα χρονισμού οτι και να πάρεις ελεγχο σε δικό σου μηχανικό ,ιταλικά -γαλλικά -γερμανικά- 20ετίας ειναι αυτοκτονία καθαρά...για alfa romeo πονεμένη ιστορία ...2 γνωστοί μου απογοητεύτηκαν με 146-147 απο κόστος συντήρησης και με  πολλές ζημιές ,εγω θα πρότεινα παλι micra 1300 και yaris 1300 ,μηχανικά και ηλεκτρολογικά προβλήματα δεν βγάζουν ,δοκιμασμένα αμάξια σε αξιοπιστία ,δυστυχώς τα χρήματα που διαθέτεις ειναι πολυ λίγα ,οπότε κάνεις συμβιβασμούς ...

Δημοσ.

Ειδικά στα γαλλικά αμάξια, κάποια μοντέλα, αν είναι μερακλής ο κάτοχος και το προσέχει, μια χαρά αξιόπιστα είναι και δεν βγάζουν βλάβες. Για μτχ σε τέτοιες τιμές μόνο γιαπωνέζικα/κορεάτικα κι αν σταθείς τυχερός. Αυτό με την Alfa που τη σερβίρουν φρεσκοβαμμένη και με πρόβλημα στον ένα κύλινδρο... ακόμα γελάω. Παίξε τζόκερ καλύτερα

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Tasos είπε

Ειδικά στα γαλλικά αμάξια, κάποια μοντέλα, αν είναι μερακλής ο κάτοχος και το προσέχει, μια χαρά αξιόπιστα είναι και δεν βγάζουν βλάβες. Για μτχ σε τέτοιες τιμές μόνο γιαπωνέζικα/κορεάτικα κι αν σταθείς τυχερός. Αυτό με την Alfa που τη σερβίρουν φρεσκοβαμμένη και με πρόβλημα στον ένα κύλινδρο... ακόμα γελάω. Παίξε τζόκερ καλύτερα

ίσως και κανένα Punto

Δημοσ.

Τόσο παλιά αμάξια που ψάχνεις, μόνο απο άνθρωπο που γνωρίζεις. Ακόμα και εκεί μπορεί να την πατήσεις, απλά πρέπει να ξέρεις το παρελθόν του αυτοκινήτου

Δημοσ.

σήμερα έτυχε να πέσω πάνω σε μια αγγελία για ένα Peugeot 206 Xs του 2005 με 160.000 Km 

φαίνεται πολύ καλοσυντηρημένο και η τιμή του βέβαια λίγο τσιμπημένη (2500 Eur) 

θα σας στείλω φωτογραφίες

335091048_7_b.jpg

335091048_d_b.jpg

335091048_c_b.jpg

335091048_6_b.jpg

335091048_9_b.jpg

335091048_8_b.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...