Προς το περιεχόμενο

Αγορά πρώτου αυτοκινήτου

Vassilis_Pyrgos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Edit : Βρήκα σε καλή κατάσταση ένα Fiat Brava του 2000 1200 κυβικά 16V.. το μόνο που θέλει είναι μια πεταλούδα γκαζιού... Γενικά αυτά τα αυτοκίνητα αξίζουν ή είναι του πεταματού;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 347
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

30 λεπτά πριν, villasg είπε

Θα σου προτεινα να κοιταξεις σε Hyundai πχ accent να ην τρεχεις και ξοδευεις πολλα μετα 

ναι κοιτάζω και προς τα εκεί 

Στις 17/11/2023 στις 8:51 ΜΜ, Vassilis_Pyrgos είπε

Το ποσό που μπορώ να διαθέσω είναι μέχρι 2.500€

Aυτό εδώ πως το βλέπεις? Φαίνεται προσεγμένο και είναι και στην πόλη σου

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/335091048-peugeot-206

1 ώρα πριν, Nabuko είπε

Aυτό εδώ πως το βλέπεις? Φαίνεται προσεγμένο και είναι και στην πόλη σου

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/335091048-peugeot-206

Μ αρέσει είναι η αλήθεια 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/11/2023 στις 2:52 ΜΜ, Vassilis_Pyrgos είπε

Το Stilo καλό αμάξι δεν λέω αλλά έχει άλλου είδους προβλήματα... Το MEGANE το βλέπετε στη φωτογραφία που έστειλα... Όσο για το Getz τελικά το πρόλαβε άλλος 

Τα οποία όπως σου έγραψα φτιάχνονται σημαντικά φθηνότερα. Δεν έγραψα τυχαία όσα έγραψα. Ένα ίδιο Megane είχα για 15 χρόνια τις αδυναμίες του οποίου γνωρίζω με κάθε λεπτομέρεια. Έχει περάσει και 2ο Megane (υπάρχει ακόμα Sedan) από την οικογένεια. Επίσης Stilo (2006 6τάχυτο) σαν αυτό που κοιτάς έχει ακόμα φίλος μου και έχουμε συζητήσει στο παρελθόν αρκετά για τα προβλήματα. Παλιό (πολύ) αυτοκίνητο είναι ένα οποιοδήποτε αυτοκίνητο 20ετίας και δεν αξίζει σε τέτοια κατηγορία να δώσεις πάνω από 2-2,5 χιλιάρικα. Όσο προσεγμένο και να ήταν θα βγάζει προβλήματα (μάλλον συνεχώς).

Επεξ/σία από theopan

5 ώρες πριν, paylidis είπε

Βρες ενα Panda σε αυτα τα λεφτα, σκυλι δε βγαζει ζημιες, εξαιρετικα οικονομικό στη κατανάλωση και στη συντηρηση.

του 2005?

4 ώρες πριν, paylidis είπε

Ναι 

Το 1200 ιδανικά 

μάλιστα

Επειδή έχω δουλέψει και σε εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων είχα ένα αμάξι για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά και αυτό ήταν το Fiat Panda

16 λεπτά πριν, Vassilis_Pyrgos είπε

μάλιστα

Επειδή έχω δουλέψει και σε εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων είχα ένα αμάξι για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά και αυτό ήταν το Fiat Panda

Είναι μια χαρά εάν εσένα σε καλύπτει. Βάσει όσων έγραψες και από τα αλλά που κοιτασ, θεωρώ ότι σε καλύπτει. 

16 λεπτά πριν, paylidis είπε

Είναι μια χαρά εάν εσένα σε καλύπτει. Βάσει όσων έγραψες και από τα αλλά που κοιτασ, θεωρώ ότι σε καλύπτει. 

ναι είναι και μικρό 

Οικονομικό δεν ξέρω πόσο είναι από θέμα κατανάλωσης

3 ώρες πριν, Vassilis_Pyrgos είπε

ναι είναι και μικρό 

Οικονομικό δεν ξέρω πόσο είναι από θέμα κατανάλωσης

φτάνει και 8 λίτρα μέσα αλλά το μοτέρ παίρνει πανεύκολα υγραέριο

η μόνη χοντρή ζημιά που βγάζει (γενικά τα fiat) είναι πάγωμα τιμονιού που έχει κόστος απο 80 έως 300+€ (ανάλογα που θα το πας και τι θα αλλάξεις )

• Like 2

και είμαστε ακόμα ζωντανοί που λέει και το ομώνυμο τραγούδι 😂😂 

Να σας πω ένα μικρό update για το τι έχει γίνει... πήγα είδα το Megane.. σε γενικές γραμμές ωραίο φαίνεται.. σε μάντρα είναι 1400 μου το αφήνει συν τη μεταβίβαση.. μόνο το λουρί θέλει αλλαγή στα 20€ το κοστολογεί... τώρα έχω βρει στην Αθήνα ένα Peugeot 206 και ένα ακόμα Megane αλλά με 4 πόρτες.. θα πάω να τα δω αλλά σε γενικές γραμμές είμαι αρκετά μπερδεμένος 

28 λεπτά πριν, Vassilis_Pyrgos είπε

και είμαστε ακόμα ζωντανοί που λέει και το ομώνυμο τραγούδι 😂😂 

Να σας πω ένα μικρό update για το τι έχει γίνει... πήγα είδα το Megane.. σε γενικές γραμμές ωραίο φαίνεται.. σε μάντρα είναι 1400 μου το αφήνει συν τη μεταβίβαση.. μόνο το λουρί θέλει αλλαγή στα 20€ το κοστολογεί... τώρα έχω βρει στην Αθήνα ένα Peugeot 206 και ένα ακόμα Megane αλλά με 4 πόρτες.. θα πάω να τα δω αλλά σε γενικές γραμμές είμαι αρκετά μπερδεμένος 

Ποιό "λουρί"; Το εξωτερικό τιμονιού/δυναμό; Χρονισμού δηλαδή είναι οκ μπορεί να σου το υπογράψει; Όλο το σετ ιμαντών αλλάζεις πριν το κυκλοφορήσεις. Ιδανικά μόλις γίνει η μεταβίβαση το παίρνεις και το πας συνεργείο για την αλλαγή ...με πλατφόρμα. Και σχολαστικό έλεγχο σε όλες τις τροχαλίες (δυναμό, a/c, στροφάλου, γρανάζια εκκεντροφόρων αν δεν είχαν αλλαχτεί ποτέ με τα "ενισχυμένα"). Δε μιζάρεις καν πριν ελεγχθούν ή αλλαχτούν όλα αυτά! Σκόπιμα σου τα γράφω έτσι και ίσως σου φανούν υπερβολικά αλλά αυτά τα αυτοκίνητα απο μηχανικής άποψης δεν πάθαιναν σχεδόν τίποτα (ούτε σασμάν, ούτε να καίνε λάδια) μόνο 2 πράγματα τα σκότωναν:

1) Κακό ψυκτικό ή νερό για χρόνια με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να σαπίζουν τα πάντα στο μοτέρ

2) Τσαπατσουλιά και αμέλεια στο θέμα των ιμαντών (=βαλβιδόσουπα).

Καλή τύχη ό,τι κι αν πάρεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...