Vassilis_Pyrgos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, soterman είπε Τι αποστάσεις κάνεις TS; Εντός ή και εκτός της οποίας πόλης; κοίτα Εντός πόλης πιο πολύ αλλά αν χρειαστεί πάω και καμιά βόλτα εκτός πόλης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 38 λεπτά πριν, Vassilis_Pyrgos είπε καλά το ξέρω ότι είναι πολλά για αμάξι τόσων ετών αλλά και τι να κάνεις Όσο για το δεύτερο μου τα χουν πρήξει ότι είναι Honda και θα ξεχάσω τι πάει να πει συνεργείο κλπ κλπ... Μη ακούς τέτοιες ιστορίες . Ήμουν κάτοχος Honda Accord του 2003 αναλώσιμα θα ζητήσει όπως και κάθε αμάξι . Εγώ θα το ξανά σκεφτόμουν πέρα από τη ηλικία και για τη ασφάλεια. Αερόσακους , abs όσο αφορά το Honda civic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soterman Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Vassilis_Pyrgos είπε κοίτα Εντός πόλης πιο πολύ αλλά αν χρειαστεί πάω και καμιά βόλτα εκτός πόλης Ή πόλη είναι σαν τα Γρεβενά που από άκρη σε άκρη είναι 20 λεπτά με τα πόδια ή σαν την Πάτρα που θες καμιά ώρα; Έχεις σκεφτεί μηχανάκι; Με 2500 παίρνεις κάτι αρκετά πιο αξιοπρεπές από αυτοκίνητο 15ετιας (στην καλύτερη των περιπτώσεων) Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2023 από soterman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_Pyrgos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, soterman είπε Ή πόλη είναι σαν τα Γρεβενά που από άκρη σε άκρη είναι 20 λεπτά με τα πόδια ή σαν την Πάτρα που θες καμιά ώρα; Έχεις σκεφτεί μηχανάκι; Με 2500 παίρνεις κάτι αρκετά πιο αξιοπρεπές από αυτοκίνητο 15ετιας (στην καλύτερη των περιπτώσεων) Φίλε σε ένα χωριό έξω από τον Πύργο Ηλείας μένω Μηχανάκι έχω ήδη 8 λεπτά πριν, meletis_m είπε Μη ακούς τέτοιες ιστορίες . Ήμουν κάτοχος Honda Accord του 2003 αναλώσιμα θα ζητήσει όπως και κάθε αμάξι . Εγώ θα το ξανά σκεφτόμουν πέρα από τη ηλικία και για τη ασφάλεια. Αερόσακους , abs όσο αφορά το Honda civic. και εγώ το σκέφτομαι ρε φίλε αρκετά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzampatzis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 45 minutes ago, Vassilis_Pyrgos said: Φίλε σε ένα χωριό έξω από τον Πύργο Ηλείας μένω Μηχανάκι έχω ήδη και εγώ το σκέφτομαι ρε φίλε αρκετά... https://www.car.gr/s/tj7794b6/ Τι λες για αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_Pyrgos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, tzampatzis είπε https://www.car.gr/s/tj7794b6/ Τι λες για αυτό? Stilo ε; Χμμμ δεν ξέρω... δεν έχει και την καλύτερη φήμη η FIAT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Axelq Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δύσκολο δεν είναι να βρεις αμάξι σε αυτά τα χρήματα αλλά να το συντηρήσεις, γιατί υπάρχει μεγάλη περίπτωση οι ζημιές που θα σε βγάλει τα πρώτα χρόνια να κοστίζουν όσο το πήρες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 58 λεπτά πριν, tzampatzis είπε https://www.car.gr/s/tj7794b6/ Τι λες για αυτό? Moυ αρέσει που λέει ατρακάριστο και το αριστερό φτερό έχει άλλη απόχρωση απο την πόρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzampatzis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 35 minutes ago, Ukforthemoment said: Moυ αρέσει που λέει ατρακάριστο και το αριστερό φτερό έχει άλλη απόχρωση απο την πόρτα. Καλά ναι το τι εννοούν οι μαντράδες ατρακάριστο είναι άλλη ιστορία. Όμως έχει πολύ αναλυτικό βιβλίο σέρβις σε τοπικό συνεργείο οπότε μπορεί να πάει να μιλήσει και να μάθει λεπτομέρειες, ενώ είναι πολύ τίμιο αυτοκίνητο με αυτόν τον κινητήρα (το είχα 10 χρόνια). Και πιστεύω με παζάρι κατεβαίνει αρκετά γιατί δεν είναι πολύ εμπορικό μοντέλο. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2023 από tzampatzis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_Pyrgos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, tzampatzis είπε Καλά ναι το τι εννοούν οι μαντράδες ατρακάριστο είναι άλλη ιστορία. Όμως έχει πολύ αναλυτικό βιβλίο σέρβις σε τοπικό συνεργείο οπότε μπορεί να πάει να μιλήσει και να μάθει λεπτομέρειες, ενώ είναι πολύ τίμιο αυτοκίνητο με αυτόν τον κινητήρα (το είχα 10 χρόνια). Και πιστεύω με παζάρι κατεβαίνει αρκετά γιατί δεν είναι πολύ εμπορικό μοντέλο. μιλάμε για ένα τύπο ο οποίος δεν κάνει πολλά παζάρια αλλά όλα καλά 😂😂😂 Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2023 από Vassilis_Pyrgos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_Pyrgos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις Σε περίπτωση που αποφασίσω να προχωρήσω στην αγορά ενός αυτοκινήτου τι πρέπει να προσέξω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 4 minutes ago, Vassilis_Pyrgos said: Θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις Σε περίπτωση που αποφασίσω να προχωρήσω στην αγορά ενός αυτοκινήτου τι πρέπει να προσέξω; Να το πας σε μηχανικό να το δει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_Pyrgos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, imr είπε Να το πας σε μηχανικό να το δει καλά αυτό θα γίνει οπωσδήποτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lakistri Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Στις 17/11/2023 στις 10:38 ΜΜ, korakios είπε μήπως το accent εννοείς ? και αυτό υπερτίμιο αμάξι βγήκε Το atos βγήκε λίγο λαδιέρα και άσε που απο κρατήματα είναι ότι να'ναι Συγγενη μ το ατος βγηκε σκιλι ουτε βλαβες ουτε τιπ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timoleon11 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) εγώ φίλε θα σου προτείνω αμάξι πραγματικά σκυλί ,το εχουν 2 συγγενείς μου συνταξιούχοι ,εχουν και οι 2 τρέλα με το κυνήγι ,οπότε γυρνάνε ολη την ελλάδα ,εχουν περισσότερα απο 450.000χλμ το καθε ενα ,πολύ ευκολοσυντήρητο αμάξι για συνεργεία με φθηνά service ,εχουν επίσης καδένα και ισως να μην χρειαστείς ποτέ να την αλλάξεις ,οπως αυτα που εχουν ιμάντα και κάθε 4-5 χρόνια θέλεις 500-600 ευρώ για αλλαγή (μαζί με αντλία νερού σχεδόν υποχρεωτικά) αν ειναι γαλλικό η γερμανικό ,γενικά διάλεξε με καδένα οχι με ιμάντα ακόμα και τα hyundai accent η getz που εχουν ιμάντα θέλεις για αλλαγή 300 ευρώ στο περίπου,εχει παρα πολλά αφθονα ανταλ/κά ιμιτασιόν κ γνήσια ,ειναι και κοντά στο χωριό σου ,οπότε ρίξε μια ματιά πάρε φυσικά γνώμη απο φίλο σου μηχανικό https://www.car.gr/classifieds/cars/view/336110359-nissan-almera γενικά το almera και το primera της χρονολογίας εκείνης ειχαν βγεί ΣΚΥΛΙΑ κυριολεκτικά... Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2023 από timoleon11 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα