Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 347
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Vassilis_Pyrgos είπε

Λοιπόν αύριο θα πάω να κάνω τη μεταβίβαση να το ασφαλίσω και να το περάσω ένα σέρβις 

Καλοτάξιδο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να είστε καλά λεβέντες

δυστυχώς το έστειλα σε μια ομαδική φίλων και με βάλανε σε υποψίες . Επειδή είναι σκοτωμένο στα χιλιόμετρα και έχει διαφορετικό χρώμα για αυτό 

Επεξ/σία από Vassilis_Pyrgos
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Vassilis_Pyrgos είπε

γιατί το λες αυτό;

Γι' αυτό 👇

2 ώρες πριν, Vassilis_Pyrgos είπε

Λοιπόν αύριο θα πάω να κάνω τη μεταβίβαση να το ασφαλίσω και να το περάσω ένα σέρβις 

Και γι' αυτό 👇

1 ώρα πριν, Vassilis_Pyrgos είπε

δυστυχώς το έστειλα σε μια ομαδική φίλων και με βάλανε σε υποψίες . Επειδή είναι σκοτωμένο στα χιλιόμετρα και έχει διαφορετικό χρώμα για αυτό 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nabuko είπε

Γι' αυτό 👇

Και γι' αυτό 👇

το είδαν από την αγγελία και μου είπανε ότι είναι τρακαρισμένο με κακή δουλειά ότι του έχει πιει το αίμα με τόσα χιλιόμετρα και είναι ύποπτη η αλλαγή μοτέρ

αν το σηκωσουμε απο κατω θα βρουμε τις κολλήσεις του πορτ μπαγκαζ κάτι που μου παν επίσης 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vassilis_Pyrgos είπε

το είδαν από την αγγελία και μου είπανε ότι είναι τρακαρισμένο με κακή δουλειά ότι του έχει πιει το αίμα με τόσα χιλιόμετρα και είναι ύποπτη η αλλαγή μοτέρ

αν το σηκωσουμε απο κατω θα βρουμε τις κολλήσεις του πορτ μπαγκαζ κάτι που μου παν επίσης 

7 ώρες πριν, Vassilis_Pyrgos είπε

σε διαγνωστικό ναι.. και τον εγκέφαλο έλεγξε... τα πάντα.. 

και μου πε χτύπα το..

μήπως σου είπε είναι χτυπημένο ? 😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Vassilis_Pyrgos είπε

Δηλαδη ο μηχανικός που το έλεγξε από κοντά σου έδωσε το ΟΚ αλλά οι φίλοι σου στην ομαδική που το έλεγξαν από τις φωτό διαπίστωσαν όλα τα παραπάνω? Μάλιστα.

Spoiler

Αν είσαι τρολ βγάζω το καπέλο. 10/10

Επεξ/σία από Nabuko
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ένας φίλος μου είπε επειδή είναι πρώτο σου αμάξι βρες κάνα Punto σε καλή κατάσταση 

2 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Δηλαδη ο μηχανικός που το έλεγξε από κοντά σου έδωσε το ΟΚ αλλά οι φίλοι σου στην ομαδική που το έλεγξαν από τις φωτό διαπίστωσαν όλα τα παραπάνω? Μάλιστα.

ναι μου έδωσε το ΟΚ αλλά μου είπε θα αλλάξεις πίσω τα τακάκια γτ είναι οριακά δεν έχει συγχρονιστεί ο ιμάντας και κάτι τσιμουχακια θέλουν αλλαγή 

2 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Αν είσαι τρολ βγάζω το καπέλο. 10/10

δεν τρολλαρω φίλε... Μακάρι να τρολλαρα..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vassilis_Pyrgos είπε

ένας φίλος μου είπε επειδή είναι πρώτο σου αμάξι βρες κάνα Punto σε καλή κατάσταση 

μήπως θέλει να σου σπρώξει punto που έχει υπόψιν ? 😂

αν δε μας τρολλάρεις , πήγαινέ το σε μηχανικό (άλλον, κανονικό μηχανικό να έχει ράμπα , όχι γρύλο) να το τσεκάρετε

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, korakios είπε

μήπως θέλει να σου σπρώξει punto που έχει υπόψιν ? 😂

αν δε μας τρολλάρεις , πήγαινέ το σε μηχανικό (άλλον, κανονικό μηχανικό να έχει ράμπα , όχι γρύλο) να το τσεκάρετε

σε ράμπα το ανέβασε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, korakios είπε

μάλιστα ...

και μου είπε αυτά που σας ανέφερα...

έβαλε το διαγνωστικό για τον εγκέφαλο... και το βρήκε εντάξει..

εν πάσει περιπτώσει θα πάρω το Ibiza και το κρίμα στο λαιμό μου 

Δημοσ.

Αγαπητέ φίλε Βασίλη.. μιας και βρέθηκα ακριβώς στη θέση σου το 2019, θα σου πω πως το βλέπω τώρα.

Δεν με ενδιαφέρει τόσο το αυτοκίνητο. Θέλω να με πηγαίνει από το σημείο Α στο Β, να έχει υδραυλικό τιμόνι και a/c. Όταν αποφάσισα να αλλαξω αυτοκίνητο με έπιασε μια μανία να είναι όλα τέλεια. Είχα το ίδιο budget με εσένα και μετά από 1 μήνα όπου το ένα μου ξίνιζε και το άλλο μου βρώμαγε (Θεσσαλονίκη - μεγαλύτερη δεξαμενή μεταχειρισμένων από τον Πύργο), αποφάσισα να το διπλασιάσω. Ακόμα και εκεί όμως μια από τα ίδια. Αναποφάσιστος φουλ.

Μέχρι που έστειλα τον πατέρα μου να δει ένα Ibiza 09 εκτός Θεσσαλονίκης και ενώ το τσέκαρε κιόλας σε μηχανικό (ο Θεός να τον κάνει), που τα βρήκε όλα τέλεια, έδωσε προκαταβολή και το έκλεισε. Δεν τον κατηγορώ, τον είχα αφήσει χωρίς αμάξι για 1,5 μήνα. Συνταξιούχος μεν, αλλά αγανάκτησε ο άνθρωπος.

Τι να κάνω, μετέφερα τα χρήματα και το πήρα. Όταν ήρθε έκανε μπαμ ότι ήταν τρακαρισμένο και επισκευασμένο. Βαμμένο καπό, το ένα φανάρι καινούριο, το άλλο απλά καθαρισμένο, καινούρια μάσκα, αόρατο σηματάκι φίρμας κτλ. Και να συμπληρώσω εδώ, ότι συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο που ανέφερε για τα νοικιάρικα από Ιταλία. Και το δικό μου τέτοιο είναι, έχουν αφήσει το αυτοκόλλητο της εταιρίας στο εσωτερικό της πόρτας. Βέβαια περνάνε όλα πρώτα από Βουλγαρία, ρίχνουν τα χλμ, κάνουν σουλούπωμα και έρχονται στην Ελλάδα. Το τελωνείο ζητάει ΚΤΕΟ προηγούμενης χώρας και η Βουλγαρία είναι χώρα της ΕΕ, οπότε δεν ελέγχουν και πολλά.

Εν κατακλείδι. Το αμάξι το έχω 5 χρόνια, έχει φτάσει μαϊμού 192k χλμ (τα πραγματικά κανείς δεν τα ξέρει), νορμάλ χρήση, τακτικά service και μου έχει ζητήσει λιγότερο απο 800€ σε μη προγραμματισμένες επισκευές (fan από το καλοριφέρ, ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές και μια πεταλούδα γκαζιού που τζάμπα την άλλαξα, έφταιγε το LPG).

Κοιτώντας τώρα προς τα πίσω, σκέφτομαι πόσο πολύ χρόνο ξόδεψα ψάχνωντας. Σε αυτά τα χρήματα 7 στις 10 περιπτώσεις είναι το ίδιο αυτοκίνητο με τα ίδια προβλήματα. Έχοντας μπόλικο feedback από τις συμβουλές των παιδιών εδώ, βρες 2-3 περιπτώσεις που σου φαίνονται πιο σωστές (έλεγχο σε μηχανικό, αλλά όχι στον δικό μου, εννοείται) και πάρε αυτό που σου αρέσει περισσότερο. Θα σου βγάλει θεματάκια και θα αναγκαστείς να πληρώσεις κάτι παραπάνω σε βάθος χρόνου. Δέξου το, δεν γίνεται κάτι. Είσαι μικρός και αυτό το αυτοκίνητο θα το αλλάξεις σύντομα. Μην αναλώνεσαι σε ατελείωτες αναζητήσεις, δεν πρόκειται να βρεις το τέλειο αυτοκίνητο 20ετίας με 2500€. Και αν μπορείς μείνε μακριά από μαντρά..

Ότι και να πάρεις καλοτάξιδο να είναι..

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...