Vassilis_Pyrgos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Τελικά το Seat το δεύτερο από μάντρα είναι (το μαύρο εννοώ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scatman Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, διαβάζοντας το thread και με δεδομένο ότι δεν έχεις μεγάλο μπάτζετ, θεωρώ ιδανικό να πάρεις κάτι όχι πάνω από 1300 κυβικά . Αμαρτία να καταλήξεις κάτι τόσο παλιό και να πληρώνεις παράλληλα υψηλά τέλη. Μπορεί να είναι ετήσια αλλά αυτό το έξτρα χρηματικό θα μπορούσε να πάει κάπου αλλού. Έριξα μία ματιά στο car και έπεσε το μάτι μου σε αυτό το Micra 2004. Με παζάρι θα σου κόψει κάποια χρήματα ~μετρητά. Φαίνεται σε καλή κατάσταση. Το καλό με τις μάντρες είναι πως αναλαμβάνουν όλο το γραφειοκρατικό κομμάτι, περνάνε το όχημα από ΚΤΕΟ και το παραλαμβάνεις με πληρωμένα τέλη. Τώρα αυτά που γράφονται περί καλού/κακού μοντέλου... περι ορέξεως κολοκυθόπιτα. Δεν υπάρχει κάποιος κανόνας. Όταν αγοράζεις μεταχειρισμένο, δυστυχώς δε μπορείς να γνωρίζεις την αξιοπιστία του και το εμπειρικό του καθένα δε βοηθά ιδιαίτερα...ρισκάρεις λοιπόν είτε πάρεις κάτι με 1000 είτε με 10000 ευρώ. Οπότε το ζήτημα είναι να περιορίσεις το ρίσκο τσεκάροντάς τον σε έναν μάστορα. Από προσωπική εμπειρία θα σε συμβούλευα κάποια πράγματα. 1. Όχι αμάξι από μακριά. Οφείλεις να πας και να δεις ο ίδιος τι θα αγοράσεις. 2. Τσέκαρε τα βασικά, ΟΛΑ όμως. Από το αν λειτουργούν οι υαλοκαθαριστήρες μέχρι το καπάκι βενζίνης. 3. Να έχει βιβλίο service να ξέρεις τι σου γίνεται. Διότι αν πάρεις κάτι που στο επόμενο service χρειάζεται πέρα από service + ιμάντες...χαιρετίσματα... ( +300-400 ευρώ ). 4. Περί ιμάντα, εγώ προσωπικά σε μεταχειρισμένο θα τον άλλαζα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Μην το πολυσκέφτεσαι πάντως, αποφάσισε και πάρε κάτι να κάνεις τη δουλειά σου. Σε αυτά τα χρήματα θα το κάνεις γρήγορα απόσβεση και υγιής να είσαι , λίγο αργότερα θα πας σε κάτι καλύτερο. Καλή τύχη. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου από Scatman 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
northjohn Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 38 λεπτά πριν, Vassilis_Pyrgos είπε Tελικά το Seat το δεύτερο από μάντρα είναι (το μαύρο εννοώ) Εκτός του ότι είναι από μάντρα έχει φάει καλό τρακάρισμα μπροστά, μια ματιά στην πινακίδα λέει πολλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_Pyrgos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 33 λεπτά πριν, Scatman είπε Καλησπέρα, διαβάζοντας το thread και με δεδομένο ότι δεν έχεις μεγάλο μπάτζετ, θεωρώ ιδανικό να πάρεις κάτι όχι πάνω από 1300 κυβικά . Αμαρτία να καταλήξεις κάτι τόσο παλιό και να πληρώνεις παράλληλα υψηλά τέλη. Μπορεί να είναι ετήσια αλλά αυτό το έξτρα χρηματικό θα μπορούσε να πάει κάπου αλλού. Έριξα μία ματιά στο car και έπεσε το μάτι μου σε αυτό το Micra 2004. Με παζάρι θα σου κόψει κάποια χρήματα ~μετρητά. Φαίνεται σε καλή κατάσταση. Το καλό με τις μάντρες είναι πως αναλαμβάνουν όλο το γραφειοκρατικό κομμάτι, περνάνε το όχημα από ΚΤΕΟ και το παραλαμβάνεις με πληρωμένα τέλη. Τώρα αυτά που γράφονται περί καλού/κακού μοντέλου... περι ορέξεως κολοκυθόπιτα. Δεν υπάρχει κάποιος κανόνας. Όταν αγοράζεις μεταχειρισμένο, δυστυχώς δε μπορείς να γνωρίζεις την αξιοπιστία του και το εμπειρικό του καθένα δε βοηθά ιδιαίτερα...ρισκάρεις λοιπόν είτε πάρεις κάτι με 1000 είτε με 10000 ευρώ. Οπότε το ζήτημα είναι να περιορίσεις το ρίσκο τσεκάροντάς τον σε έναν μάστορα. Από προσωπική εμπειρία θα σε συμβούλευα κάποια πράγματα. 1. Όχι αμάξι από μακριά. Οφείλεις να πας και να δεις ο ίδιος τι θα αγοράσεις. 2. Τσέκαρε τα βασικά, ΟΛΑ όμως. Από το αν λειτουργούν οι υαλοκαθαριστήρες μέχρι το καπάκι βενζίνης. 3. Να έχει βιβλίο service να ξέρεις τι σου γίνεται. Διότι αν πάρεις κάτι που στο επόμενο service χρειάζεται πέρα από service + ιμάντες...χαιρετίσματα... ( +300-400 ευρώ ). 4. Περί ιμάντα, εγώ προσωπικά σε μεταχειρισμένο θα τον άλλαζα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Μην το πολυσκέφτεσαι πάντως, αποφάσισε και πάρε κάτι να κάνεις τη δουλειά σου. Σε αυτά τα χρήματα θα το κάνεις γρήγορα απόσβεση και υγιής να είσαι , λίγο αργότερα θα πας σε κάτι καλύτερο. Καλή τύχη. είναι σε μάντρα αδερφέ λίγο δύσκολο να μου κόψει... τώρα δεν ξέρω... 35 λεπτά πριν, northjohn είπε Εκτός του ότι είναι από μάντρα έχει φάει καλό τρακάρισμα μπροστά, μια ματιά στην πινακίδα λέει πολλά... δηλαδή; Έπεσε το μάτι μου και σε αυτό το Puntακι του 2001 . Έχει κάνει και αυτά Το αυτοκινητο ειναι απο μεγαλο σερβις Αλλαγη ελαστικων μπρος/πισω Αλλαγη αμορτισερ μπρος/πισω Αλλαγη δισκοπλακες-τακακια Αλλαγη φίλτρο αέρα-φίλτρο καμπίνας Αλλαγη μπαταρίας Αλλαγη μπουζι-μπουζοκαλωδια-πολλαπλασιαστες 153.000km Δεκτος οποιοσδηποτε ελεγχος!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
northjohn Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 11 ώρες πριν, Vassilis_Pyrgos είπε δηλαδή; Δηλαδή τι; 11 ώρες πριν, Vassilis_Pyrgos είπε Έπεσε το μάτι μου και σε αυτό το Puntακι του 2001 Βαμμένο από την πλευρά του οδηγού, μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα μπορεί και πολλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_Pyrgos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, northjohn είπε Βαμμένο από την πλευρά του οδηγού, μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα μπορεί και πολλά. λέει ότι έχει αλλάξει πολλά πράγματα και έχει αυτά τα χιλιόμετρα που έχει κυρίως σε εθνική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
northjohn Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 7 λεπτά πριν, Vassilis_Pyrgos είπε λέει ότι έχει αλλάξει πολλά πράγματα και έχει αυτά τα χιλιόμετρα που έχει κυρίως σε εθνική Αν το τράκαρε λέει; Όποιο ατρακάριστο βρεις με βιβλίο service αγόρασε το. Έτσι κι αλλιώς σε αυτά τα χρήματα δεν θα βρεις αξιόλογο αυτοκίνητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_Pyrgos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, northjohn είπε Αν το τράκαρε λέει; Όποιο ατρακάριστο βρεις με βιβλίο service αγόρασε το. Έτσι κι αλλιώς σε αυτά τα χρήματα δεν θα βρεις αξιόλογο αυτοκίνητο. Φίλε μου καλέ συμφωνώ με αυτό που λες... το ξέρω ότι δεν μπορώ να βρω σε αυτήν την τιμή σχετικά καλό αυτοκίνητο.. ωστόσο μπορεί να βρεθεί κάτι αξιόλογο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CorsarioJoao Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Μια χαρά αξιόλογο αυτοκίνητο βρίσκεις, ειδικά με κριτήρια επαρχίας. Πχ βρες ένα Samurai και πάρτο. Το συντηρείς και σε οποιαδήποτε φάση αγοράζεις κάτι άλλο και το κρατάς για δεύτερο ή το πουλάς όσο το αγόρασες (αν όχι παραπάνω, εξαρτάται απο το τι του έχεις κάνει). Όποιος διαφωνεί ας βρει ενα ικανότερο εκτός δρομου όχημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 7 λεπτά πριν, CorsarioJoao είπε Μια χαρά αξιόλογο αυτοκίνητο βρίσκεις, ειδικά με κριτήρια επαρχίας. Πχ βρες ένα Samurai και πάρτο. Το συντηρείς και σε οποιαδήποτε φάση αγοράζεις κάτι άλλο και το κρατάς για δεύτερο ή το πουλάς όσο το αγόρασες (αν όχι παραπάνω, εξαρτάται απο το τι του έχεις κάνει). Όποιος διαφωνεί ας βρει ενα ικανότερο εκτός δρομου όχημα. Θέλει εκτός δρόμου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_Pyrgos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 17 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Θέλει εκτός δρόμου; όχι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CorsarioJoao Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Δεκτό, απλά είναι κατι αξιόλογο και χάνει και πολύ δύσκολα την αξία του. Δεν ξέρω αν στις υπόλοιπες κατηγορίες υπάρχει κατι αντίστοιχο. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου από CorsarioJoao Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
northjohn Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, CorsarioJoao είπε Μια χαρά αξιόλογο αυτοκίνητο βρίσκεις, ειδικά με κριτήρια επαρχίας Εδώ και δύο μήνες πάντως δεν βρήκε ούτε ένα, όπως επίσης δεν βρήκε και κανείς άλλος εδώ μέσα να του προτείνει κάποιο. Προσωπικά δεν βρήκα ούτε εγώ, που ψάχνω για την κόρη μου ,εδώ και 6 μήνες κανένα στα χρήματα αυτά και κάτι παραπάνω σε όλη την Μακεδονία (με Θεσσαλονίκη μέσα). Με 5.000€ + βρίσκεις κάποια αξιόλογα και μάλλον τόσα θα δώσω μόλις πάρει το δίπλωμα της. Το καλό είναι ότι πέφτουν κάπως οι τιμές σε αυτά που έχω καταλήξει. 5 ώρες πριν, Vassilis_Pyrgos είπε το ξέρω ότι δεν μπορώ να βρω σε αυτήν την τιμή σχετικά καλό αυτοκίνητο.. ωστόσο μπορεί να βρεθεί κάτι αξιόλογο.. Αν δεν είναι σχετικά καλό πως θα είναι αξιόλογο; Τέλος πάντων καλή τύχη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_Pyrgos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, northjohn είπε Εδώ και δύο μήνες πάντως δεν βρήκε ούτε ένα, όπως επίσης δεν βρήκε και κανείς άλλος εδώ μέσα να του προτείνει κάποιο. Προσωπικά δεν βρήκα ούτε εγώ, που ψάχνω για την κόρη μου ,εδώ και 6 μήνες κανένα στα χρήματα αυτά και κάτι παραπάνω σε όλη την Μακεδονία (με Θεσσαλονίκη μέσα). Με 5.000€ + βρίσκεις κάποια αξιόλογα και μάλλον τόσα θα δώσω μόλις πάρει το δίπλωμα της. Το καλό είναι ότι πέφτουν κάπως οι τιμές σε αυτά που έχω καταλήξει. Αν δεν είναι σχετικά καλό πως θα είναι αξιόλογο; Τέλος πάντων καλή τύχη! για το πρώτο θα σου πω ότι είχα βρει κανα δύο αλλά άκουγα τον καθένα που μου έλεγε τα δικά του.... Όσο για το δεύτερο μακάρι να βγει καλό το Seatακι . Αύριο δώσαμε ραντεβού στο μηχανικό για να γίνει διεξοδικός έλεγχος Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου από Vassilis_Pyrgos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
northjohn Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 19 λεπτά πριν, Vassilis_Pyrgos είπε για το πρώτο θα σου πω ότι είχα βρει κανα δύο αλλά άκουγα τον καθένα που μου έλεγε τα δικά του.... Από όσο θυμάμαι δεν είδα να ανέβασες κάποιο που να αξίζει .Ο καθένας που λες ότι έλεγε τα δικά του, είναι όλοι αυτοί που ζήτησες την γνώμη τους και πιστεύω ότι ήθελαν να σε βοηθήσουν. Ελπίζω να σου βγει καλό το seat (αρκεί να μην είναι το μαύρο) και να το πάρεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα