Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Byron_91 είπε

Καλησπέρα

Ας πω και εγώ την γνώμη μου, για αμάξι που σίγουρα δεν έχεις ακούσει και είναι στα 2.500. 

Fiat Stilo του 2002 και μετά, στα 1200 η 1400 κυβικά.  Το πήρα ως πρώτο αμάξι πριν 6 χρόνια όταν ήμουν 21 επειδή ήταν τρίθυρο,σε καλή τιμή και πολύ όμορφο σε σχέση με άλλες επιλογές σε αυτά τα λεφτά, οπότε δεν το σκέφτηκα και πολύ παρόλο που μου λέγανε τι θέλεις και μπλέκεις με Φιατ κτλπ.

Σαν αμάξι είναι πολύ ασφαλές, στιβαρό και προβλέψιμο. Καλή ποιότητα,καλοί χώροι(ειδικά σε 5θυρο),πολύ καλή ποιότητα κύλισης για την ηλικία του,φθηνά ανταλλακτικά και μεγάλη διαθεσιμότητα. 

Έχω το 1600ρι με υγραέριο με 303.000 χιλιόμετρα(το πήρα με 200.000) και παρόλο που το 1600ρι ήταν το πιο προβληματικό στην γκάμα(γνωστό πρόβλημα με εγκέφαλο που τον βάλανε πάνω στην μηχανή για κάποιον..Ιταλικό λόγο) μου βγήκε πάρα πολύ αξιόπιστο. Μου έβγαλε ελάχιστα προβλήματα και αυτά στις αρχές της ιδιοκτησίας( 21 χρονών+ 1ο αμάξι= ξέσκισμα).   Θα σου πρότεινα βέβαια το 1200ρι η 1400ρι(άμα θες να τραβάει και λίγο)που ήταν σκυλιά.  

να σου πω την αλήθεια μου το χουν προτείνει και άλλοι το Stilo απλά το απέρριψα λόγω της καλής φήμης της FIAT με αυτό το μοντέλο 

• Απαντ. 347
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vassilis_Pyrgos είπε

να σου πω την αλήθεια μου το χουν προτείνει και άλλοι το Stilo απλά το απέρριψα λόγω της καλής φήμης της FIAT με αυτό το μοντέλο 

Η φήμη αφορούσε τα 1600ρια, άμα είναι να πας σε Stilo πας σε 1200αρι η 1400αρι και είσαι ήρεμος

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Byron_91 είπε

Η φήμη αφορούσε τα 1600ρια, άμα είναι να πας σε Stilo πας σε 1200αρι η 1400αρι και είσαι ήρεμος

μάλιστα.. αν βρω κάτι αξιόλογο θα το κοιτάξω.. σε ευχαριστώ..

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Vassilis_Pyrgos είπε

Ο άλλος έχει βάλει αγγελία στο car και όταν τον καλώ λέει ότι το τηλέφωνο δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή 😂😂😂😂

Παράνοια 

Στείλε του μύνημα.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Vassilis_Pyrgos είπε

του στειλα στο Messenger 

Δεν απάντησε 

Mέσα απο το car να του στείλεις.Αν το δει και είναι ενεργή η αγγελία θα απαντήσει,ίσως.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paylidis είπε

ή το tigra γιατί το απέρριψες;

https://www.car.gr/338710906

το έχω στο νου μου αυτό 

19 λεπτά πριν, paylidis είπε

Αυτό έχει να περάσει ΚΤΕΟ από το 2022

Έλα ρε φίλε τώρα.. Ένα Yaris βρήκα κάτω από 3Κ και πουλήθηκε αμέσως... αν είναι δυνατόν..

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Vassilis_Pyrgos είπε

το έχω στο νου μου αυτό 

Έλα ρε φίλε τώρα.. Ένα Yaris βρήκα κάτω από 3Κ και πουλήθηκε αμέσως... αν είναι δυνατόν..

Το ΚΤΕΟ εσένα σε τι σε ζορίζει; Ευθύνη του πωλητή είναι να το περάσει ΚΤΕΟ ώστε να μεταβιβαστει, τι κάθεσαι κ κοιτας κ σκας; ;) 

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, paylidis είπε

Το ΚΤΕΟ εσένα σε τι σε ζορίζει; Ευθύνη του πωλητή είναι να το περάσει ΚΤΕΟ ώστε να μεταβιβαστει, τι κάθεσαι κ κοιτας κ σκας; ;) 

ναι ΟΚ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vassilis_Pyrgos είπε

το έχω στο νου μου αυτό 

Και θα περάσει φέτος.Κάθε 2 χρόνια είναι.Που είναι το πρόβλημα;

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Και θα περάσει φέτος.Κάθε 2 χρόνια είναι.Που είναι το πρόβλημα;

πρόβλημα είναι το ότι είναι από μάντρα 

εν τω μεταξύ επιμένει ο πατέρας μου για το Xsara ενώ του έχω πει δεν θέλω εκείνος επιμένει... είναι με ΚΤΕΟ περασμένο με σήμα πληρωμένο σε πολύ καλή κατάσταση...

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Vassilis_Pyrgos είπε

πρόβλημα είναι το ότι είναι από μάντρα 

εν τω μεταξύ επιμένει ο πατέρας μου για το Xsara ενώ του έχω πει δεν θέλω εκείνος επιμένει... είναι με ΚΤΕΟ περασμένο με σήμα πληρωμένο σε πολύ καλή κατάσταση...

Δε καταλαβαίνω γιατί σκαλώνεις με το ΚΤΕΟ. Δεν είναι δίκη σου ευθύνη. Μπορείς να πάρεις 10 χρόνων νεότερο αμάξι (το πάντα πχ εν προκείμενο) και θα πας να πάρεις το σαράβαλο; Το ξαρα ούτε καινουργιο δεν ήταν καλό…

Επίσης με αυτά τα λεφτά δε τη γλυτωνεις τη μάντρα, παρτο να τελειώνεις λέω εγω… γιατί κ από ιδιώτη να πάρεις ξέρεις ποσά χέρια έχει περάσει κ εάν το πήρε κάποιος από μάντρα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...