Vassilis_Pyrgos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Παίδες καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους... πως είστε; Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου από Vassilis_Pyrgos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_Pyrgos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Ήθελα να σας ενημερώσω ότι όλο αυτό το διάστημα έμεινα λίγο στην άκρη στην αναζήτηση γιατί δεν βρήκα κάτι που με ικανοποιεί και επιπλέον ο καθένας στο περιβάλλον μου λέει το μακρύ και το κοντό του.. Οπότε ψάχνω αραιά και που και αν κάτσει κάτι έκατσε.. Αλλιώς δεν πειράζει.. όλα καλά 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Καλύτερα μήπως μαζέψεις μερικά χρήματα ακόμα για κάτι καλύτερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_Pyrgos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Silverage είπε Καλύτερα μήπως μαζέψεις μερικά χρήματα ακόμα για κάτι καλύτερο. εύκολο δεν είναι αλλά τέλος πάντων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 11 ώρες πριν, Vassilis_Pyrgos είπε Οπότε ψάχνω αραιά και που και αν κάτσει κάτι έκατσε.. Περίμενε να πας στρατό. Θα γνωρίσεις κόσμο και αφού μεγαλώσει ο κύκλος γνωριμιών σου, μέσω αυτών μπορεί να βρεις και αμάξι. Υ.Γ θα γνωρίσεις και λαμογιάκους βέβαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_Pyrgos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 11 λεπτά πριν, Nabuko είπε Περίμενε να πας στρατό. Θα γνωρίσεις κόσμο και αφού μεγαλώσει ο κύκλος γνωριμιών σου, μέσω αυτών μπορεί να βρεις και αμάξι. Υ.Γ θα γνωρίσεις και λαμογιάκους βέβαια Ελληνικός Στρατός = αναγκαίο κακό (αλλά μην βγαίνουμε off topic) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_Pyrgos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) ααααχ να θες να ηρεμήσεις λίγο και να μην μπορείς... είπα να ηρεμήσω λίγο από την αναζήτηση και να σου πάλι η φάση σου βρήκα αυτοκίνητο με λίγα χιλιόμετρα και ευκαιρία... ρε τι έχω πάθει (btw αυτό είναι) Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου από Vassilis_Pyrgos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, Vassilis_Pyrgos είπε με λίγα χιλιόμετρα και ευκαιρία... Έχω δει ασφαλίτικα σε καλύτερη κατάσταση 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_Pyrgos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε Έχω δει ασφαλίτικα σε καλύτερη κατάσταση σίγουρα... μα τα Xsara ασφαλίτικα είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Vassilis_Pyrgos είπε σίγουρα... μα τα Xsara ασφαλίτικα είναι... αστο καλυτερααα..... θα μπλεξεις! 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Έχω δει ασφαλίτικα σε καλύτερη κατάσταση αυτο ακριβως 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Καλυτερο ηταν το Clio… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_Pyrgos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 16 λεπτά πριν, SaFiS είπε Καλυτερο ηταν το Clio… καλό ήταν ναι... τώρα πέτυχα το Peugeot που χα δει πριν καμιά 20αρια μέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisKo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Νομίζω κι εσύ μέσα σου το ξέρεις ότι δεν θα ψωνίσεις τώρα, τι το κουράζεις?! No offense 👍 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_Pyrgos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, AntonisKo είπε Νομίζω κι εσύ μέσα σου το ξέρεις ότι δεν θα ψωνίσεις τώρα, τι το κουράζεις?! No offense 👍 θέλω να ψωνίσω αλλά έχω τον καθένα που λέει τα δικά του.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Byron_91 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Καλησπέρα Ας πω και εγώ την γνώμη μου, για αμάξι που σίγουρα δεν έχεις ακούσει και είναι στα 2.500. Fiat Stilo του 2002 και μετά, στα 1200 η 1400 κυβικά. Το πήρα ως πρώτο αμάξι πριν 6 χρόνια όταν ήμουν 21 επειδή ήταν τρίθυρο,σε καλή τιμή και πολύ όμορφο σε σχέση με άλλες επιλογές σε αυτά τα λεφτά, οπότε δεν το σκέφτηκα και πολύ παρόλο που μου λέγανε τι θέλεις και μπλέκεις με Φιατ κτλπ. Σαν αμάξι είναι πολύ ασφαλές, στιβαρό και προβλέψιμο. Καλή ποιότητα,καλοί χώροι(ειδικά σε 5θυρο),πολύ καλή ποιότητα κύλισης για την ηλικία του,φθηνά ανταλλακτικά και μεγάλη διαθεσιμότητα. Έχω το 1600ρι με υγραέριο με 303.000 χιλιόμετρα(το πήρα με 200.000) και παρόλο που το 1600ρι ήταν το πιο προβληματικό στην γκάμα(γνωστό πρόβλημα με εγκέφαλο που τον βάλανε πάνω στην μηχανή για κάποιον..Ιταλικό λόγο) μου βγήκε πάρα πολύ αξιόπιστο. Μου έβγαλε ελάχιστα προβλήματα και αυτά στις αρχές της ιδιοκτησίας( 21 χρονών+ 1ο αμάξι= ξέσκισμα). Θα σου πρότεινα βέβαια το 1200ρι η 1400ρι(άμα θες να τραβάει και λίγο)που ήταν σκυλιά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα