paylidis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, Vassilis_Pyrgos είπε τι μοντέλο είναι το Fiesta? edit : Άσε είδα 2004-5 και μετά κοιτάς 1
Vassilis_Pyrgos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, paylidis είπε 2004-5 και μετά κοιτάς Έγινε κάτι καλά έχω βρει Ο άλλος μου λέει θα σου βρω Mitsubishi Mitsubishi λέει που δεν υπάρχουν ανταλλακτικά ούτε με αίτηση 😂😂😂😂😂😂😂 Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2023 από Vassilis_Pyrgos
salvador_ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 παρε το σταρλετ να ηρεμησεις μονο λαδια φιλτρα θα αλλαζεις γρηγορο οικονομικο πολυ καλη οδικη συμπεριφορα το ερωτευεσαι οταν το οδηγεις. συγκριτικα με το 206 που δειχνεις η το xsara ειναι η χαρα του μαστορα. μην κοιτας μονο χρονολογια , μπορει να παρεις ενα αμαξι του 2008 που να ειναι σε χειροτερη κατασταση απο ενα του 98 7 ώρες πριν, Vassilis_Pyrgos είπε εμένα μου αρέσει πολύ Εν τω μεταξύ βρήκα και αυτά τα δύο στην Αθήνα (βασικά ο πατήρ μου τα βρήκε) 104κ και 110κ χαχα και νομιζεις ειναι ευκαιριες με τοσα λιγα χιλιομετρα??
Vassilis_Pyrgos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, salvador_ είπε παρε το σταρλετ να ηρεμησεις μονο λαδια φιλτρα θα αλλαζεις γρηγορο οικονομικο πολυ καλη οδικη συμπεριφορα το ερωτευεσαι οταν το οδηγεις. συγκριτικα με το 206 που δειχνεις η το xsara ειναι η χαρα του μαστορα. μην κοιτας μονο χρονολογια , μπορει να παρεις ενα αμαξι του 2008 που να ειναι σε χειροτερη κατασταση απο ενα του 98 δεν μου αρέσει το starlet ρε φίλε.. πολύ μονότονο 6 λεπτά πριν, salvador_ είπε 104κ και 110κ χαχα και νομιζεις ειναι ευκαιριες με τοσα λιγα χιλιομετρα?? Όσο για τα χιλιόμετρα σε σχέση με 200 και 300 χιλιάδες σε καλύτερη κατάσταση θα είναι... Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2023 από Vassilis_Pyrgos
salvador_ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Vassilis_Pyrgos είπε δεν μου αρέσει το starlet ρε φίλε.. πολύ μονότονο καλα δεν εχουμε ολοι γουστο ρε φιλαρακι.. εσυ το προτεινες κατι σελιδες πισω. παντως 20ετιας αμαξι με 100κ χιλιομετρα = γυρισμενα = τρεχα γυρευε
Vassilis_Pyrgos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, salvador_ είπε καλα δεν εχουμε ολοι γουστο ρε φιλαρακι.. εσυ το προτεινες κατι σελιδες πισω. παντως 20ετιας αμαξι με 100κ χιλιομετρα = γυρισμενα = τρεχα γυρευε ναι ενώ το Starlet τέρας αξιοπιστίας... Το πρότεινα γιατί εκεί με βλέπω να καταντάω... Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2023 από Vassilis_Pyrgos
salvador_ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Vassilis_Pyrgos είπε ναι ενώ το Starlet τέρας αξιοπιστίας... Το πρότεινα γιατί εκεί με βλέπω να καταντάω... απο το πρωτο ποστ σου λες οτι εισαι τελιως ασχετος με τα αυτοκινητα , μπηκες σε ενα φορουμ και απεκτησες γνωσεις , για να λες οτι τα ανταλακτικα του μιτσουμπισι δεν τα βρισκεις ουτε με ταμα , νομιζεις οτι θα παρεις αμαξι 20 ετιας με αληθινα χιλιομετρα 100κ , πετας την ατακα ενω το σταρλετ ειναι τερας αξιοπιστιας... εδω θα ειμαστε σε λιγους μηνες που θα ανοιγεις τοπικ με τα προβληματα που θα σου παρουσιαζονται .και δεν το λεω επειδη δεν θα επιλεξεις σταρλετ , αλλα επειδη απο ολη την ροη του τοπικ εδω , απο ασχετος που δεν ξερει να ξεχωριζει ψυγειο νερου με ψυγειο a/c .. εξελιχθηκες σε γνωστης με αποψη .
Vassilis_Pyrgos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, salvador_ είπε απο το πρωτο ποστ σου λες οτι εισαι τελιως ασχετος με τα αυτοκινητα , μπηκες σε ενα φορουμ και απεκτησες γνωσεις , για να λες οτι τα ανταλακτικα του μιτσουμπισι δεν τα βρισκεις ουτε με ταμα , νομιζεις οτι θα παρεις αμαξι 20 ετιας με αληθινα χιλιομετρα 100κ , πετας την ατακα ενω το σταρλετ ειναι τερας αξιοπιστιας... εδω θα ειμαστε σε λιγους μηνες που θα ανοιγεις τοπικ με τα προβληματα που θα σου παρουσιαζονται .και δεν το λεω επειδη δεν θα επιλεξεις σταρλετ , αλλα επειδη απο ολη την ροη του τοπικ εδω , απο ασχετος που δεν ξερει να ξεχωριζει ψυγειο νερου με ψυγειο a/c .. εξελιχθηκες σε γνωστης με αποψη . Δεν εξελίχθηκα σε γνώστη.. απλά ρε φίλε εκτός από το να ναι χρηστικό το αμάξι να είναι και εμφανίσιμο κιόλας.. νέος άνθρωπος είμαι.. μην βγαίνω στο δρόμο και γελάνε...
salvador_ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Vassilis_Pyrgos είπε Δεν εξελίχθηκα σε γνώστη.. απλά ρε φίλε εκτός από το να ναι χρηστικό το αμάξι να είναι και εμφανίσιμο κιόλας.. νέος άνθρωπος είμαι.. μην βγαίνω στο δρόμο και γελάνε... προσεχε να μην γελαει αυτος που θα σου πουλησει το αμαξι. οπως και να εχει ρε φιλε καλη αγορα να κανεις σε κατι καλο που να αξιζει τα λεφτα του 1
Vassilis_Pyrgos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, salvador_ είπε προσεχε να μην γελαει αυτος που θα σου πουλησει το αμαξι. οπως και να εχει ρε φιλε καλη αγορα να κανεις σε κατι καλο που να αξιζει τα λεφτα του Thats the point
Nabuko Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, Vassilis_Pyrgos είπε να είναι και εμφανίσιμο κιόλας.. νέος άνθρωπος είμαι.. μην βγαίνω στο δρόμο και γελάνε... Πήγαινε να το δεις, θα ανοίγεις την οροφή θα φοράς το ρέημπαν γυαλί και θα πουλάς μούρη
Vassilis_Pyrgos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε Πήγαινε να το δεις, θα ανοίγεις την οροφή θα φοράς το ρέημπαν γυαλί και θα πουλάς μούρη δεν έχεις υπάρξει νέος και εσύ; δεν έχεις έρθει στη θέση μου;
salvador_ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Vassilis_Pyrgos είπε δεν έχεις υπάρξει νέος και εσύ; δεν έχεις έρθει στη θέση μου; εγω νεος ηθελα σαξοραλο με σκουπα προγγραμα εξατμιση η glanza τουρμπο η mk1-2 golf πειραγμενο
Vassilis_Pyrgos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, salvador_ είπε εγω νεος ηθελα σαξοραλο με σκουπα προγγραμα εξατμιση η glanza τουρμπο η mk1-2 golf πειραγμενο τέλος πάντων...
paylidis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, Nabuko είπε Πήγαινε να το δεις, θα ανοίγεις την οροφή θα φοράς το ρέημπαν γυαλί και θα πουλάς μούρη 9 ώρες πριν, Vassilis_Pyrgos είπε δεν έχεις υπάρξει νέος και εσύ; δεν έχεις έρθει στη θέση μου; Σοβαρά στο λέει. Γιατί όχι; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα