Nabuko Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Vassilis_Pyrgos είπε βρήκα και ένα Starlet του 99 Άμα ψάξεις λίγο ακόμα μπορεί να βρεις και πιο παλιά. 1
Vassilis_Pyrgos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Nabuko είπε Άμα ψάξεις λίγο ακόμα μπορεί να βρεις και πιο παλιά. όχι ρε συ τελικά κατέληξα σε ένα Peugeot 4πορτο θα σας στείλω φωτογραφίες Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2023 από Vassilis_Pyrgos
Vassilis_Pyrgos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 και εκεί που ήμουν έτοιμος να το κλείσω έρχεται ο πατέρας μου και μου λέει μην το πάρεις θα σου βρω καλύτερο στην Αθήνα ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΤΩΡΑ Η ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ?
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Vassilis_Pyrgos είπε και εκεί που ήμουν έτοιμος να το κλείσω έρχεται ο πατέρας μου και μου λέει μην το πάρεις θα σου βρω καλύτερο στην Αθήνα ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΤΩΡΑ Η ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ? Μετά απο 14 σελίδες πάλι στο μηδέν.
Vassilis_Pyrgos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Μετά απο 14 σελίδες πάλι στο μηδέν. ε μα δεν γίνεται αυτό το πράγμα... και θα μου βρει κάτι βλακείες και θα τα παρουσιάζει σαν ευκαιρίες
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Vassilis_Pyrgos είπε ε μα δεν γίνεται αυτό το πράγμα... και θα μου βρει κάτι βλακείες και θα τα παρουσιάζει σαν ευκαιρίες Ωρα να κάνεις την επανάσταση σου. Εκτός αν σου έχει ήδη έτοιμο αμάξι για δωρο για τα Χγεννα. 2
Vassilis_Pyrgos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Ωρα να κάνεις την επανάσταση σου. Εκτός αν σου έχει ήδη έτοιμο αμάξι για δωρο για τα Χγεννα. σιγά μην έχει... Τι δώρο και εσύ αφού εγώ θα το πληρώσω πάλι.. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2023 από Vassilis_Pyrgos
Vassilis_Pyrgos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, elgol είπε Ωραίο το μπλεδακι εμένα μου αρέσει πολύ Εν τω μεταξύ βρήκα και αυτά τα δύο στην Αθήνα (βασικά ο πατήρ μου τα βρήκε) Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2023 από Vassilis_Pyrgos
Doc_Chaos_81 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Εγώ θα απεφευγα τα καγκουραμαξα (αν και έχω ένα)😂. Το ρενο σε σχέση με το πεζο επόμενη κατηγορία. Έχω βάλει πολλά χιλιόμετρα σε μεγκαν προηγούμενη έκδοση λόγω οικογενειακου αυτοκινήτου και μπορώ να πω ότι είναι άριστα σε οδική συμπεριφορά και άνεση . μοναδικό μειονέκτημα για μένα είναι ότι δεν έχει Γκάζι χαμηλά 1
Vassilis_Pyrgos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μετά έχουμε αυτό το Mitsubishi Lancer του 1998 με 230.000 χλμ (γελάει ο κόσμος) 😄😄😄 Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2023 από Vassilis_Pyrgos
Vassilis_Pyrgos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, paylidis είπε Από το κακό στο χειρότερο… εσύ λογικά Panda θα πεις πάλι..
paylidis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Vassilis_Pyrgos είπε εσύ λογικά Panda θα πεις πάλι.. Σου είπα και φιέστα αν δε βρίσκεις πάντα. Κ εάν βρεις το 1250 ακόμα καλύτερα. Απλά βαλε αναζητηση και εκτός της περιοχής σου κ θα βρεις κάτι 1
Vassilis_Pyrgos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, paylidis είπε Σου είπα και φιέστα αν δε βρίσκεις πάντα. Κ εάν βρεις το 1250 ακόμα καλύτερα. Απλά βαλε αναζητηση και εκτός της περιοχής σου κ θα βρεις κάτι τι μοντέλο είναι το Fiesta? edit : Άσε είδα Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2023 από Vassilis_Pyrgos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα