Vassilis_Pyrgos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, northjohn είπε Έλεγξε το βιβλίο service και δες τι service έκανε τα 2 πρώτα χρόνια που ήταν σε εγγύηση και αν έγιναν σε επίσημη αντιπροσωπεία (σφραγίδες).Από αυτό θα πάρεις και μια ιδέα για τα χιλιόμετρα που έκανε. Όπως το περιγράφεις δεν θα το πλησίαζα. τόσο χάλια είναι; και τα υπόλοιπα που είπα στον πατέρα μου να τα κοιτάξει χάλια ήτανε... μόνο αυτό και ένα Fiat Brava του 2001 του άρεσαν.. 1 ώρα πριν, tzampatzis είπε https://www.car.gr/s/sil3w7a0/ Νομίζω δε χάνεις κάτι να ρωτήσεις τι παίζει με αυτό καλύτερο είναι αυτό; εσείς που γελάτε πιο πριν για τα χιλιόμετρα έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε; Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2023 από Vassilis_Pyrgos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 26 λεπτά πριν, Vassilis_Pyrgos είπε εσείς που γελάτε πιο πριν για τα χιλιόμετρα έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε; δεν καταλαβαίνω απο που συμπέρανες το οτι γελάμε απλά σου λέμε να εξακριβώσεις τα πραγματικά χλμ , μπορεί και να μην είναι γυρισμένα , μπορεί και να είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_Pyrgos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, korakios είπε δεν καταλαβαίνω απο που συμπέρανες το οτι γελάμε απλά σου λέμε να εξακριβώσεις τα πραγματικά χλμ , μπορεί και να μην είναι γυρισμένα , μπορεί και να είναι δες το σχόλιο του UKForthemoment και θα δεις τι εννοώ από τις φατσούλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Vassilis_Pyrgos είπε δες το σχόλιο του UKForthemoment και θα δεις τι εννοώ από τις φατσούλες με την ατάκα του γελάσαμε , δε χρειάζεται να τα παίρνεις προσωπικά , θα σου πρότεινα να κάνεις ένα διάλειμμα και αύριο μέρα είναι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 10 ώρες πριν, korakios είπε με την ατάκα του γελάσαμε , δε χρειάζεται να τα παίρνεις προσωπικά , θα σου πρότεινα να κάνεις ένα διάλειμμα και αύριο μέρα είναι Μην ασχολεισαι αρνειται να καταλαβει... συμβουλες του δινεις και στη λεει με τα "ρε φιλε" 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_Pyrgos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, paylidis είπε Μην ασχολεισαι αρνειται να καταλαβει... συμβουλες του δινεις και στη λεει με τα "ρε φιλε" δεν αρνούμαι να καταλάβω... απλά έχω δει εδώ και 2 μήνες παρά πολλά αμάξια και μου άρεσαν 2-3 και πάνω που πάω να τα πάρω τα βλέπει ο πατέρας μου που το παίζει μηχανικός και μου λέει όχι δεν θα το πάρεις για τον/τους τάδε λόγους... και αρχίζω και απελπίζομαι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Vassilis_Pyrgos είπε και πάνω που πάω να τα πάρω τα βλέπει ο πατέρας μου που το παίζει μηχανικός και μου λέει όχι δεν θα το πάρεις για τον/τους τάδε λόγους... Μάλλον ο πατέρας σου δε θέλει να πάρεις αμάξι για τον/τους τάδε λόγους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_Pyrgos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Nabuko είπε Μάλλον ο πατέρας σου δε θέλει να πάρεις αμάξι για τον/τους τάδε λόγους ίσως... αλλά και εδώ που λέω πήγα είδα αυτό μου λέτε όχι μην το πάρεις... ε στην τελική να πάρω; του κουτιού καινούργιο ή ηλεκτρικό; ε δεν έχω τα λεφτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc_Chaos_81 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Σε οποιδήποτε αυτοκίνητο βενζίνης >200.000 χιλιόμετρα θέλει έλεγχο αν καίει λάδια. Επίσης σε αυτοκίνητα >15 ετών απαραίτητος έλεγχος για σκουριά. Επίσης κάνε υπολογισμό τι έξοδα θα σου κάνει την επόμενη πενταετία π.χ.1 ) 1λτ/100χλμ διαφορά για κάποιον που κάνει 20.000χλμ το χρόνο είναι 2.000 ευρώ στα 5 χρόνια π.χ.2) Μια φτηνή διάσταση ελαστικών θα σου στοιχίσει με αλλαγές κάθε 30.000 600 ευρώ σε λάστιχα ενώ μια ακριβή τα διπλάσια Επειδή είσαι νεαρός πρέπει να σκέφτεσαι σε βάθος χρόνου. Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά εφόσον έχουμε ήδη 11 σελίδες θέμα καλό είναι να ακούσεις πολλές απόψεις. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2023 από Doc_Chaos_81 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
northjohn Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 21 ώρες πριν, Vassilis_Pyrgos είπε τόσο χάλια είναι; Είναι πολύ περισσότερο χάλια :Αυτοκίνητο εισαγωγής 20ετίας με 180.000χλμ ΔΕΝ στέκει με τίποτα. Υπολόγισε τουλάχιστον 400.000χλμ.Αν τώρα συνυπολογίσεις ότι είχε και αέριο μπορείς εύκολα να καταλάβεις ότι το μοτέρ είναι τελειωμένο. Το ένα κλειδί συνήθως φανερώνει αυτοκίνητο εταιρείας ενοικιάσεων ή εταιρικό. Αναμμένο check engine και σου λένε ότι είναι καταλύτης 150€ αλλά δεν τον αλλάζουν για να πουληθεί ευκολότερα, ύποπτο. 21 ώρες πριν, Vassilis_Pyrgos είπε 21 ώρες πριν, tzampatzis είπε https://www.car.gr/s/sil3w7a0/ Νομίζω δε χάνεις κάτι να ρωτήσεις τι παίζει με αυτό καλύτερο είναι αυτό; εσείς που γελάτε πιο πριν για τα χιλιόμετρα έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε; Όχι, είναι μαύρο χάλι .Δεν γελάμε μαζί σου, την γνώμη μας γράφουμε όπως μας ζήτησες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_Pyrgos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, northjohn είπε Είναι πολύ περισσότερο χάλια :Αυτοκίνητο εισαγωγής 20ετίας με 180.000χλμ ΔΕΝ στέκει με τίποτα. Υπολόγισε τουλάχιστον 400.000χλμ.Αν τώρα συνυπολογίσεις ότι είχε και αέριο μπορείς εύκολα να καταλάβεις ότι το μοτέρ είναι τελειωμένο. Το ένα κλειδί συνήθως φανερώνει αυτοκίνητο εταιρείας ενοικιάσεων ή εταιρικό. Αναμμένο check engine και σου λένε ότι είναι καταλύτης 150€ αλλά δεν τον αλλάζουν για να πουληθεί ευκολότερα, ύποπτο. Εισαγωγή από Ιταλία μας είπε ότι το έκανε... Εν ολίγοις από ότι μου λέτε να μην πάρω καν αυτοκίνητο... να μην μπω στον κόπο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, Vassilis_Pyrgos είπε Εισαγωγή από Ιταλία μας είπε ότι το έκανε... Εν ολίγοις από ότι μου λέτε να μην πάρω καν αυτοκίνητο... να μην μπω στον κόπο... οτι όπως θα έλεγχες οποιοδήποτε αμάξι , το συγκεκριμένο θέλει περισσότερη προσοχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_Pyrgos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, korakios είπε οτι όπως θα έλεγχες οποιοδήποτε αμάξι , το συγκεκριμένο θέλει περισσότερη προσοχή μα θα το πάω σε μηχανικό να το ελέγξει... και αν δεν είναι όπως τα λέει δεν θα το πάρω... περνάνε οι μέρες θα μπει η χρονιά η καινούργια και αμάξι δεν θα έχω πάρει.. Έχω βαρεθεί να ψάχνω και να απογοητεύομαι... Τι άλλο να κάνω δηλαδή; Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2023 από Vassilis_Pyrgos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
northjohn Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, Vassilis_Pyrgos είπε Εισαγωγή από Ιταλία μας είπε ότι το έκανε... Εν ολίγοις από ότι μου λέτε να μην πάρω καν αυτοκίνητο... να μην μπω στον κόπο... Δεν έχει μεγάλη σημασία από ποια χώρα έγινε εισαγωγή, από όπου κι αν ήρθε το αυτοκίνητο δεν έχει σίγουρα τα χιλιόμετρα που σου είπαν αλλά πολλαπλάσια. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα βρεις ασφαλές αυτοκίνητο ή σε καλή κατάσταση με αυτά τα χρήματα και σε είχα συμβουλέψει να το καθυστερήσεις όσο μπορείς. Αν όμως προχωρήσεις λάβε υπόψιν σου όλα όσα σου έχουμε επισημάνει στις προηγούμενες σελίδες. Σε κάθε περίπτωση πέρα από το κόστος αγοράς προϋπολόγισε ότι πολύ πιθανόν θα χρειαστείς από 1000€ ως 3000€ βραχυπρόθεσμα για ανταλλακτικά και εργασία. Ενδεικτικά: γενικό service με ιμάντες 400€, λάστιχα 300€-400€ αμορτισέρ 300€ ως 400€, φρένα ως και 300€ αν θέλει δίσκους, πιθανώς συμπλέκτη 300€ κ.λ.π Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_Pyrgos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, northjohn είπε Δεν έχει μεγάλη σημασία από ποια χώρα έγινε εισαγωγή, από όπου κι αν ήρθε το αυτοκίνητο δεν έχει σίγουρα τα χιλιόμετρα που σου είπαν αλλά πολλαπλάσια. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα βρεις ασφαλές αυτοκίνητο ή σε καλή κατάσταση με αυτά τα χρήματα και σε είχα συμβουλέψει να το καθυστερήσεις όσο μπορείς. Αν όμως προχωρήσεις λάβε υπόψιν σου όλα όσα σου έχουμε επισημάνει στις προηγούμενες σελίδες. Σε κάθε περίπτωση πέρα από το κόστος αγοράς προϋπολόγισε ότι πολύ πιθανόν θα χρειαστείς από 1000€ ως 3000€ βραχυπρόθεσμα για ανταλλακτικά και εργασία. Ενδεικτικά: γενικό service με ιμάντες 400€, λάστιχα 300€-400€ αμορτισέρ 300€ ως 400€, φρένα ως και 300€ αν θέλει δίσκους, πιθανώς συμπλέκτη 300€ κ.λ.π και άλλο να το καθυστερήσω; μέχρι πότε; να πάρω με 4-5 χιλιάρικα και να βγει μάπα το καρπούζι; και τα χιλιόμετρα πως μπορώ να δω πως είναι τα πραγματικά του; Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2023 από Vassilis_Pyrgos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα