Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Fiter είπε

γιατί εδω στη Ελλάδα οι συστηματικές τράπεζες δεν βγάζουν χαρτονομισμάτα των 5 και 10 ευρω και βγάζουν μόνο 20 και 50 ευρώ; 

Από καθιέρωσης του ευρώ ισχύει αυτό, πάνω από 20 χρόνια πλέον.

Όταν είδα τον τίτλο νόμισα πως ήταν κάποιο αρχαίο θέμα που ξεθάφτηκε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εμείς στη δουλειά μας ψαχνόμαστε για ρέστα (ψιλά) των 1€ 2€ 5€ 10€. Έχουμε γίνει κυριολεκτικά ζητιάνοι...  Απαράδεκτο να μη υπάρχει ρευστότητα "ψιλών" από την ίδια την τράπεζα. Από την άλλη βλέπω αρκετούς να με πληρώνουν με 100ευρα...!!!  Βγάζουν τα μηχανήματα 100ευρα??

Επεξ/σία από NiKoSmile
Δημοσ.

Στην Αμερική μεχρι πριν λίγα χρόνια αγορες μέχρι 15-20$ και πληρωμή με κάρτα η τράπεζα δεν κράταγε προμηθεια. Ας το κάνουν και εδω. Μεχρι 15€ να μην έχει προμήθεια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Στην Αμερική μεχρι πριν λίγα χρόνια αγορες μέχρι 15-20$ και πληρωμή με κάρτα η τράπεζα δεν κράταγε προμηθεια. Ας το κάνουν και εδω. Μεχρι 15€ να μην έχει προμήθεια.

Οι ελληνικές τράπεζες θα το κάνουν αυτό που δανείζουν με επιτόκιο 11,75% και δίνουν προθεσμιακό επιτόκιο 0,4-1,7%; 😅. Αυτές φτάσανε στο σημείο να πουλάνε ασφάλειες κοπανιστού αέρα σε αφελείς.

Επεξ/σία από NiKoSmile
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, HALF EVIL είπε

Δηλ οι τράπεζες όπως θέλουν κάποιοι μπακάληδες πρέπει να δουλεύουν τζάμπα γι αυτούς. Να τους προσφέρουν όλες τις ηλεκτρονικές  υπηρεσίες που τους γλιτώνουν κόπο, χρόνο , χωρίς να δίνουν μία. 

Δε σφαξανε. Όχι ότι οι τράπεζες είναι άγιες , πρέπει να τους βάζει χοντρό χέρι η ΤΤΕ για υπέρογκες χρεώσεις , αλλά όχι και να φτάσουμε στο άλλο άκρο. Επιχειρήσεις είναι και αυτές όπως και ο μπακάλης με σκοπό το κέρδος. 

Οι "μπακάληδες" δεν ζήτησαν να κάνουν ηλεκτρονικές συναλλαγές. Τους επιβλήθηκε άνωθεν. Και όταν κάτι επιβάλλεται ηθικό είναι να μην χρεώνεται. Έχω pos από όταν ήταν χειροκίνητα και με προμήθειες που κάνουν τις σημερινές να φαίνονται φραγκοδιφραγκα αλλά ήταν επιλογή μου. Σήμερα και να θέλω δεν μπορώ να μην έχω. 

Δημοσ.

5 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Οι ελληνικές τράπεζες θα το κάνουν αυτό που δανείζουν με επιτόκιο 11,75% και δίνουν προθεσμιακό επιτόκιο 0,4-1,7%; 😅. Αυτές φτάσανε στο σημείο να πουλάνε ασφάλειες κοπανιστού αέρα σε αφελείς.

Τα είπατε όλα...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nlogginidis είπε

Οι "μπακάληδες" δεν ζήτησαν να κάνουν ηλεκτρονικές συναλλαγές. Τους επιβλήθηκε άνωθεν. Και όταν κάτι επιβάλλεται ηθικό είναι να μην χρεώνεται. Έχω pos από όταν ήταν χειροκίνητα και με προμήθειες που κάνουν τις σημερινές να φαίνονται φραγκοδιφραγκα αλλά ήταν επιλογή μου. Σήμερα και να θέλω δεν μπορώ να μην έχω. 

Και πολύ καλά κάνανε και επέβαλαν ηλεκτρονικές συναλλαγές . Καιρός να μειωθεί λίγο η φοροδιαφυγή 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Και πολύ καλά κάνανε και επέβαλαν ηλεκτρονικές συναλλαγές . Καιρός να μειωθεί λίγο η φοροδιαφυγή 

Άλλο λέω αδερφέ. Οι προμήθειες των τραπεζών δεν έχουν να κάνουν με την φοροδιαφυγή. 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Και εμείς στη δουλειά μας ψαχνόμαστε για ρέστα (ψιλά) των 1€ 2€ 5€ 10€. Έχουμε γίνει κυριολεκτικά ζητιάνοι...  Απαράδεκτο να μη υπάρχει ρευστότητα "ψιλών" από την ίδια την τράπεζα.

Κλεινεις ραντεβου. Τουλαχιστον το τοπικο καταστημα μας εξυπηρετει με αυτον τον τροπο αν χρειαστουμε.

Επισης, μπορειτε να βρειτε κερματα σε ΟΠΑΠ, μικελ/coffee island, ψιλικατζιδικα/προμηθευτες κτλ. Υπαρχουν τροποι ;) 

4 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Εγινε μπρο

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nlogginidis είπε

Άλλο λέω αδερφέ. Οι προμήθειες των τραπεζών δεν έχουν να κάνουν με την φοροδιαφυγή. 

Δηλ ήθελες όλη η υποδομή εφαρμογής ηλεκτρονικών συναλλαγών, ο κόπος, ο χρόνος που γλυτώνεις , η ασφάλεια να μην έχεις μετρητά στο συρτάρι σου , το προσωπικό που πρέπει να πληρώνεται για την καλή λειτουργία όλου του συστήματος να είναι τζάμπα για σένα; 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Κλεινεις ραντεβου. Τουλαχιστον το τοπικο καταστημα μας εξυπηρετει με αυτον τον τροπο αν χρειαστουμε.

Επισης, μπορειτε να βρειτε κερματα σε ΟΠΑΠ, μικελ/coffee island, ψιλικατζιδικα/προμηθευτες κτλ. Υπαρχουν τροποι ;)

Το είπα ότι ζητιανεύουμε... Αλλά αυτό για μένα δεν είναι λύση. Ούτε τα ραντεβού! Πρέπει να υπάρχει επιλογή στο μηχάνημα.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Δηλ ήθελες όλη η υποδομή εφαρμογής ηλεκτρονικών συναλλαγών, ο κόπος, ο χρόνος που γλυτώνεις , η ασφάλεια να μην έχεις μετρητά στο συρτάρι σου , το προσωπικό που πρέπει να πληρώνεται για την καλή λειτουργία όλου του συστήματος να είναι τζάμπα για σένα; 

Άστο αδερφέ. Καλό βράδυ. 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, HALF EVIL είπε

Δεν λέμε να είναι τσάμπα αλλά από την στιγμή που υποχρεώνουν τους καταστηματάρχες να εγκαταστήσουν POS με το ζόρι (αλλιώς θα φάνε πρόστιμο) τουλάχιστον θα έπρεπε να βάλουν ένα πλαφόν στην χρεώσεις των τραπεζών.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Δεν λέμε να είναι τσάμπα αλλά από την στιγμή που υποχρεώνουν τους καταστηματάρχες να εγκαταστήσουν POS με το ζόρι (αλλιώς θα φάνε πρόστιμο) τουλάχιστον θα έπρεπε να βάλουν ένα πλαφόν στην χρεώσεις των τραπεζών.

Μακάρι να γινόταν , δεν ξέρω αν είναι τοσο υψηλές, αλλά σε καπιταλισμό ζεις όχι σε ελεγχόμενη από το κράτος αγορά, καλώς ή κακώς .

27 λεπτά πριν, nlogginidis είπε

Άστο αδερφέ. Καλό βράδυ. 

Εντάξει σε καταλαβαίνω , ότι συμφέρει τον καθένα, οι άλλοι ας πάνε από κει 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...