Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, StamTheMan είπε

Η συγκεκριμενη παρτιδα ηταν προβληματικη.

Δε σημαινει οτι ολα τα golf βγαζουν ζημιες,ουτε και το αποκλειει.
Δεν ειμαι κολλημενος με τα golf,ουτε με vag,ουτε γερμανικα,ουτε ευρωπαικα,ουτε ιαπωνικα.
Πρωτο αυτοκινητο ιαπωνικο,δε ζητησε τιποτα,αλλα μιλαμε για τα σιδερενια τα παλια.
Δευτερο renault megane coupe,μονο τα λαστιχα δε βγαζαν προβλημα.
Τριτο το golf,αμαξαρα για μενα,ακουνητο στο δρομο,οσα συστηματα ασφαλειας πρεπει,πορτες χρηματοκιβωτιο μετα απο 12 χρονια που το εχω,ΑΛΛΑ,αστοχια υλικου σε 2-3 πραματα ( το ενα σασμαν ) ενω ηταν καινουργιο.

Ευτυχως,επειδη ειδαμε οτι εβγαλε αμεσως προβλημα,πληρωσαμε οσες επεκτασεις εγγυησεις γινοταν και γλυτωσαμε τα χειροτερα,να πληρωσουμε δλδ το σασμαν.

σε ζημια εγκεφαλου τρεναρανε το προβλημα για να βγει εκτος εγγυησης και να το πληρωσω ολο απο την τσεπη μου....καλη σκεψη αυτο με τις επεκτασεις εγγυησης

επειδη ειναι του 2009, και εσενα καπου εκει τι σκεφτεσαι για μετα; ποιο ειναι το πλανο σου το κρατας μεχρι να πεθανει;

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mak3don είπε

Εσύ γιατί δεν μας λες πόσες φορές άλλαξες σασμάν και ημιμπαρα/ημιαξόνια στο vts.. γιατί εμένα όσοι ήξερα που είχαν vts/Rallye συνέχεια σασμάν και ημιαξόνια έψαχναν και όχι μόνο μία φορά 

Μα ούτε μια...τα μόνα που είχα αλλάξει ήταν γρύλλος παραθύρου και μια αντλία πλυστικής. Αυτό από το 2009 μέχρι το 2022 που το είχα. Α σόρρυ και κυλινδράκια στα φρένα εκτός αν το θεωρείς βλάβη και όχι αναλώσιμο αυτό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Titos301 είπε

σε ζημια εγκεφαλου τρεναρανε το προβλημα για να βγει εκτος εγγυησης και να το πληρωσω ολο απο την τσεπη μου....καλη σκεψη αυτο με τις επεκτασεις εγγυησης

επειδη ειναι του 2009, και εσενα καπου εκει τι σκεφτεσαι για μετα; ποιο ειναι το πλανο σου το κρατας μεχρι να πεθανει;

Επειδη το ειχε στα χερια της η αδερφη μου,δε θυμαμαι ολα τα προβληματα,αλλα ειχε προβλημα στον Λαμδα,μετα καπου αλλου και μετα στο σασμαν,το οποιο αλλαχθηκε.
Αν θυμαμαι καλα,το ειχα παει εγω 3 φορες στην αντιπροσωπεια,δε γνωριζω εαν και ποσες αλλες φορες ειχε παει,γιατι μενουμε σε διαφορετικες πολεις.
Απο το πρωτο προβλημα,καποιος μας συμβουλεψε και περναμε καθε χρονο επεκταση,νομιζω φτασαμε 5 συνολικα,με το σασμαν μεσα στην εγγυηση.

Ηταν ψιλολαμογια ομως στην αντιπροσωπεια της Σπαρτης,σιγουρα βλεπαν τα προβληματα και καναν τον κινεζο.

Το δικο μου ειναι του 11.

ΕΙχα σκεφτει να το δωσω για κατι πιο φθηνο,για να μη χανει αξια,επειδη δεν το χρησιμοποιω σχεδον καθολου,το εχω παρκαρισμενο λιγο πιο μακρια απο το σπιτι μονιμα και οσο να'ναι φθειρεται,κινδυνευει κτλ.
Στην πορεια αποφασισα να το κρατησω οσο παει,μιας και το αμαξι μεσα ειναι φοβερο,αν πηγαινα σε πιο φθηνο δεν ξερω τι θα συναντουσα στην πορεια.

32 λεπτά πριν, bill999r είπε

Χαχαχαχαχα, κλαίω φίλε....

Coupe του 00 ή 02,δε θυμαμαι.

2 παραθυρα μπροστα με σφηνες για να μην πεφτουν,τα πισω ( φιλιστρινια )  δεν ανοιγαν,ή οταν ανοιγαν δεν εκλειναν.
Αυτο το αυτοκινητο το ειχα παρει απο τη νονα μου,η οποια ειχε αγορασει συνολικα 3 ή 4 ιδια,μαλλον επειδη ειχαν καλη σχεση τους εκανε καλες τιμες.

Ολα βγαλαν τα ιδια προβληματα και ολα ηταν με σφηνες στα παραθυρα.

Εγω το πηρα με πολλα χιλιομετρα,αλλα συνεχιζε να βγαζει προβληματα.
Τα ηλεκτρικα του ηταν γενικως για κλωτσιες.

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

την πορεια αποφασισα να το κρατησω οσο παει,μιας και το αμαξι μεσα ειναι φοβερο

αυτο αυτο, η ποιοτητα που εχουν τα δικα μας δεν την βλεπεις σημερα ουτε στην extra εκδοση, μερα με τη νυχτα πραγματικα

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Titos301 είπε

αυτο αυτο, η ποιοτητα που εχουν τα δικα μας δεν την βλεπεις σημερα ουτε στην extra εκδοση, μερα με τη νυχτα πραγματικα

Δουλευα σε πλυντηριο αυτοκινητων ,τετοια ποιοτητα σε εσωτερικο ειχα δει μονο σε ακριβα αυτοκινητα.

Δεν εχει παθει το παραμικρο,εκτος απο ενα σημαδι που εγινε απο καποιο αχρηστο αρωματικο που ελιωσε απο το καλοριφερ.
Μονη μου ενοχληση,οτι εχει επιλογη για ΒΤ στο ηχοσυστημα,αλλα δεν εχει την συσκευη που εχουν τα εξτρα,κατω απο το καθισμα του συνοδηγου,για το σημα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, telis είπε

Έλα βρε,κακίες😀

Παντως κακά τα ψέμματα,Golf και Corolla είναι τα κορυφαία μοντέλα σε πωλήσεις τα τελευταία 40+ χρόνια.Τυχαίο δεν είναι αυτό.

Και γενικά VW και Toyota.

Δημοσ.

για golf ξέρω οτι ειναι στιβαρό σε λαμαρίνα πόρτες -σταθερό στο δρόμο -φρένα καλούτσικα και καλή σχετικά μεταπώληση  μέχρι εκεί ομως και τέρμα  ,τι να πρωτογράψω για πανάκριβο service και τιμές ανταλλακτικών στα υψη ? καλά τα  ηλεκτρικά παράθυρα η ταπετσαρία της οροφής  και οι πολλαπλασιαστές εχουν καταντήσει πλέον ανέκδοτο...οτι καίνε λάδια οι FSI-TSI κινητήρες το ξέρουν και οι ασχετοι με αυτοκίνητα ....το ειχε ο αδελφός της γυναίκας μου το golf 6  1400 με τα  140 αλογα  ...,ο οποίος εχει τρέλα με τα αυτοκίνητα οσον αφορά την καθαριότητα εσωτερική κ εξωτερική κ κυρίως με τα απαιτούμενα  service ,δεν νομίζω να υπάρχει στην ελλάδα αλλος τέτοιος ψείρας με την συντήρηση του αμαξιού ,και ομως του εβγαλε πολλά προβλήματα παρ ολο που το πήγαινε σε επίσημη αντιπροσωπεία ...και του επιαναν καθε φορά τον λωκό του...ο αδελφός του αγόρασε το tiquan του κουτιού το 2014 1400 με τα 160 αλογα βενζίνη ...εκεί να δείτε μαύρο κλάμα ...αφού η γυναίκα του νόμιζε οτι τα ειχε φτιάξει με την ομορφούλα γραμματέα του επίσημου συνεργείου που το πήγαινε κάθε 10μέρες standard για προβλήματα σοβαρά που του εβγαζε ...τα πούλησαν χάνοντας αρκετά χρήματα ,ποτέ πια VW λένε ...επαθαν κ εμαθαν ...

Δημοσ.
8 ώρες πριν, timoleon11 είπε

για golf ξέρω οτι ειναι στιβαρό σε λαμαρίνα πόρτες -σταθερό στο δρόμο -φρένα καλούτσικα και καλή σχετικά μεταπώληση  μέχρι εκεί ομως και τέρμα  ,τι να πρωτογράψω για πανάκριβο service και τιμές ανταλλακτικών στα υψη ? καλά τα  ηλεκτρικά παράθυρα η ταπετσαρία της οροφής  και οι πολλαπλασιαστές εχουν καταντήσει πλέον ανέκδοτο...οτι καίνε λάδια οι FSI-TSI κινητήρες το ξέρουν και οι ασχετοι με αυτοκίνητα ....το ειχε ο αδελφός της γυναίκας μου το golf 6  1400 με τα  140 αλογα  ...,ο οποίος εχει τρέλα με τα αυτοκίνητα οσον αφορά την καθαριότητα εσωτερική κ εξωτερική κ κυρίως με τα απαιτούμενα  service ,δεν νομίζω να υπάρχει στην ελλάδα αλλος τέτοιος ψείρας με την συντήρηση του αμαξιού ,και ομως του εβγαλε πολλά προβλήματα παρ ολο που το πήγαινε σε επίσημη αντιπροσωπεία ...και του επιαναν καθε φορά τον λωκό του...ο αδελφός του αγόρασε το tiquan του κουτιού το 2014 1400 με τα 160 αλογα βενζίνη ...εκεί να δείτε μαύρο κλάμα ...αφού η γυναίκα του νόμιζε οτι τα ειχε φτιάξει με την ομορφούλα γραμματέα του επίσημου συνεργείου που το πήγαινε κάθε 10μέρες standard για προβλήματα σοβαρά που του εβγαζε ...τα πούλησαν χάνοντας αρκετά χρήματα ,ποτέ πια VW λένε ...επαθαν κ εμαθαν ...

Εχεις μεινει δυστυχως 10 χρονια πισω και φερεις αποψη για τα σημερινα...

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, paylidis είπε

Εχεις μεινει δυστυχως 10 χρονια πισω και φερεις αποψη για τα σημερινα...

αντε πές το σε αυτούς ...που οταν ακούνε για WV βγάζουν σπυριά ...ειναι μην σου βγεί το ονομα που λέει ο λαός ,γιατι σημερα τι εχει αλλάξει πχ σήμερα στα tiquan με τα κιβώτια dsg 7? οπότε με την δική σου λογική να αγοράζουμε απο το 2021-2-3 κ μετά ...μάλιστα σωστή σκέψη 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, timoleon11 είπε

αντε πές το σε αυτούς ...που οταν ακούνε για WV βγάζουν σπυριά ...ειναι μην σου βγεί το ονομα που λέει ο λαός ,γιατι σημερα τι εχει αλλάξει πχ σήμερα στα tiquan με τα κιβώτια dsg 7? οπότε με την δική σου λογική να αγοράζουμε απο το 2021-2-3 κ μετά ...μάλιστα σωστή σκέψη 

ναι φιλε, δε καινε πλεον λαδια ουτε πολλαπλασιαστές, ουτε ηλεκτρικα παραθυρα, ουτε πεφτει η οροφη (αν δεν εισαι ουγκανος και της κανεις βιολογικο)... το dsg7 ναι εχει θεμα σε αρκετους και ειμαι ο πρωτος που το γραφει εδώ μεσα, παρολα αυτα δε παυει να ειναι απο τα καλυτερα αυτοματα σε οδηγικη εμπειρία (και ναι πηρα dsg εν γνώση μου οτι μπορει να εχει θέμα). Αλλα μη τα δαιμονοποιεις χωρις να ξερεις...απο το τι ειπε ο μπατζανακης και ο κουμπαρος και ενας απο το χωριο!

Κια ναι φυσικα απο το 2018-19 και μετα δεν εχουν κανενα θεμα απο ολα οσα αναφερεις στο αρχικο ποστ σου

Τωρα οποιος βγαζει σπυρια ας παρει ΚΙΑ... ή να παει σε δερματολογο

• Like 1
Δημοσ.

Καπου στο διαδικτυο ειχα διαβασει για μια σχολη οδηγων που αλλαξε 8 golf 7 σε 8 και εφευγαν οι λεβιεδες και αλλα τετοια ωραια και επειδη ειχα passat παλιοτερα που δεν ειχε μεινει τιποτε χωρις να χαλασει το πιστευω

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, elgol είπε

Καπου στο διαδικτυο ειχα διαβασει για μια σχολη οδηγων που αλλαξε 8 golf 7 σε 8 και εφευγαν οι λεβιεδες και αλλα τετοια ωραια και επειδη ειχα passat παλιοτερα που δεν ειχε μεινει τιποτε χωρις να χαλασει το πιστευω

χαχαχαχα ...μπα αποκλείεται...

Δημοσ.
16 hours ago, jimis_vts said:

Μα ούτε μια...τα μόνα που είχα αλλάξει ήταν γρύλλος παραθύρου και μια αντλία πλυστικής. Αυτό από το 2009 μέχρι το 2022 που το είχα. Α σόρρυ και κυλινδράκια στα φρένα εκτός αν το θεωρείς βλάβη και όχι αναλώσιμο αυτό.

Μήπως απλά τα saxόραλλα τα κυνηγάγαν χωρίς αύριο, οπότε λογικό να βγάλουν θέματα στα σημεία που τρώνε πίεση στις επιταχύνσεις και στα μπασίματα; Πάντως κυκλοφορούν αρκετά ακόμη και σήμερα. Αλήθεια, τα συνομίλικά τους Punto GT πού είναι; Μα ούτε ένα δεν έχει μείνει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...