mak3don Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, futureshock είπε 2 χρονια δεν δινει η VW ? Εγώ στο Golf 7 είχα 5 χρόνια η 50.000 χιλιόμετρα ότι έρθει πρώτο Όμως δεν γνωρίζω αν υσχιει το ίδιο και στην Ελλάδα ίσως δίνουν λιγότερο Η πρεμιουμ μάρκες δίνουν την μικρότερη εγγύηση πάντως π.χ Μερσεντές 3 χρόνια Ο τοπικ σταρτερ πάντως το είχε πάρει μεταχειρισμένο από την Γερμανία μάλλον αν δεις τα τα θέματα που είχε ανοίξει και όλο έψαχνε να το σκαλίσει με οθόνες λαμπάκια φωτάκια κάμερες όπισθεν κτλ οπότε και εγγύηση να είχε ίσως την έχασε κ όλας Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2023 από mak3don 1
jimis_vts Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Όχι ρε σεις αυτά τα γερμανικά είναι καλά δε βγάζουν θέματα. Θυμάμαι και κάτι fabia της δουλειάς στις 30χ χτύπαγαν σασμάν. Άμα ήταν κάνα ιταλικό τι θ' ακούγαμε τώρα. Πέτα το μπουρδ@λα κλπ ωραία 😂 2
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, achilles_g_ είπε 3o σώμα? Λιτοχωρο 4 ώρες πριν, jimis_vts είπε Όχι ρε σεις αυτά τα γερμανικά είναι καλά δε βγάζουν θέματα. Θυμάμαι και κάτι fabia της δουλειάς στις 30χ χτύπαγαν σασμάν. Άμα ήταν κάνα ιταλικό τι θ' ακούγαμε τώρα. Πέτα το μπουρδ@λα κλπ ωραία 😂 Και στο almera έτυχε,αυτά τα ιαπωνικά όλο θέματα βγάζουν,και όντως είχε βγάλει πολλά τότε.Το Octavia που είχε μετά ήταν σκυλι μαύρο.Πετάξτε τις ασιατικες σαβούρες και πάρτε κανα σοβαρό αμάξι. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2023 από jmmys
jimis_vts Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, jmmys είπε Και στο almera έτυχε,αυτά τα ιαπωνικά όλο θέματα βγάζουν,και όντως είχε βγάλει πολλά τότε.Το Octavia που είχε μετά ήταν σκυλι μαύρο.Πετάξτε τις ασιατικες σαβούρες και πάρτε κανα σοβαρό αμάξι. Δε μίλησα για ιαπωνικά. Καλά μη θυμηθώ κάτι yaris του '07 με το ωραίο μοτέρ που έκαιγε λάδια πιο γρήγορα κι από φριτέζα. Μιλάω για τα vag. Και ναι τα vag γενικά είναι μπουρδ@λα. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2023 από jimis_vts
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, jimis_vts είπε Δε μίλησα για ιαπωνικά. Καλά μη θυμηθώ κάτι yaris του '07 με το ωραίο μοτέρ που έκαιγε λάδια πιο γρήγορα κι από φριτέζα. Μιλάω για τα vag. Και ναι τα vag γενικά είναι μπουρδ@λα. Η αόριστη γενίκευση είναι μπουρδελο. Όλα τα vag των τελευταίων 15+ ετών;Όλες οι μάρκες;Όλων των ετών;Όλα τα μοτέρ;Απο τα 3κυλινδρα μέχρι τα 12κυλινδρα;Βενζίνη,πετρέλαιο,Hybrid,ηλεκτρικά; Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2023 από jmmys
jimis_vts Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, jmmys είπε Η αόριστη γενίκευση είναι μπουρδελο. Όλα τα vag των τελευταίων 15+ ετών;Όλες οι μάρκες;Όλων των ετών;Όλα τα μοτέρ;Απο τα 3κυλινδρα μέχρι τα 12κυλινδρα;Βενζίνη,πετρέλαιο,Hybrid,ηλεκτρικά; Ηλεκτρικά δεν έχουν δοκιμαστεί τόσο πολύ. Γενικά ναι skoda, wolfwagen, audi έχουν θέματα. Η κουβέντα αφορά το συγκεκριμένο όχημα. Προφανώς και όχι πιο premium μοντέλα και όχι δεν είναι γενικευμένο. Σίγουρα τα πιο ακριβά δεν βγάζουν θέματα αλλιώς θα τους ρίχνανε πέτρες. Μιλάμε γενικά και αναφέρομαι ότι αν το είχε βγάλει ένα γαλλικό η ιταλικό θα λέγατε πάρτο πέρα το κλπ ωραία. Αν το βγάλει σε vag όχι ρε συ τυχαίο είναι πήγαινε αντιπροσωπεία και κυνήγα το. Η κλασσική φιλοσοφία του Έλληνα γερμανικό και γιαπωνέζικο δε χαλάει. H hyundai έχει κλείσει συνεργεία ας πούμε αλλά κανείς δεν λέει αν είναι καλά. Η toyota έβγαλε ένα yaris προβληματικό και λέγανε ότι έτυχε κι αυτό. Γνωστός μου σε 320 πήρε στο χέρι εγκέφαλο και μου έλεγε ότι τυχαίνει και μου την έλεγε για ένα αισθητήρα λ που μου έβγαλε. Κλπ κλπ κλπ .. 1
StamTheMan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, jmmys είπε Η αόριστη γενίκευση είναι μπουρδελο. Ενω εσυ που λες για τα ιαπωνικα δε γενικευεις. Απο τα πιο ωραια αστεια παντως,οτι τα ιαπωνικα βγαζουν προβληματα.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, StamTheMan είπε Ενω εσυ που λες για τα ιαπωνικα δε γενικευεις. Απο τα πιο ωραια αστεια παντως,οτι τα ιαπωνικα βγαζουν προβληματα. Προφανώς δεν κατάλαβες τον ειρωνικό τόνο,υφος.Ξαναδιάβασε τι έγραψα. Τελος δεν υπάρχει αυτοκινητοβιομηχανία που δεν βγάζει μοντέλα συγκεκριμενης χρονολογιας,μοτέρ και καυσίμου με κάποια προβλήματα.Και ακομα και σε αυτά θα τύχει σε κάποιους ενώ σε άλλους όχι.Για την 320 που ειπώθηκε,θα πούνε άλλοι με το ίδιο ακριβως όχημα,χρονονλογια,μοτέρ ότι δεν τους έβγαλε τίποτα.Το ίδιο και για το γκολφ του ts.Παίζει ρόλο,εκτός από αυτά,κατασκευαστικά λάθη δηλαδή, και ο τροπος χρησης αλλα και η συντήρηση που γίνεται σε κάθε συγκεκριμένο όχημα. Η μεγαλύτερη ανοησία είναι να λέει ο κάθε άσχετος γενικά και αόριστα ότι τα οχήματα της τάδε χώρας,που είναι πολλες μαρκες με εκατονταδες διαφορετικά μοντέλα τα τελευταία 10-15 χρόνια, ότι βγάζουν/δεν βγάζουν προβλήματα. Το συγκεκριμένο Golf 8 βγαίνει σε 19 διαφορετικά μοτέρ,16 βενζίνη,2 πετρέλαιο και 3 Plug in Hybrid.Όλα είναι προβληματικά; Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2023 από jmmys
tilaverboy Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, jimis_vts είπε Ηλεκτρικά δεν έχουν δοκιμαστεί τόσο πολύ. Γενικά ναι skoda, wolfwagen, audi έχουν θέματα. Η κουβέντα αφορά το συγκεκριμένο όχημα. Προφανώς και όχι πιο premium μοντέλα και όχι δεν είναι γενικευμένο. Σίγουρα τα πιο ακριβά δεν βγάζουν θέματα αλλιώς θα τους ρίχνανε πέτρες. Μιλάμε γενικά και αναφέρομαι ότι αν το είχε βγάλει ένα γαλλικό η ιταλικό θα λέγατε πάρτο πέρα το κλπ ωραία. Αν το βγάλει σε vag όχι ρε συ τυχαίο είναι πήγαινε αντιπροσωπεία και κυνήγα το. Η κλασσική φιλοσοφία του Έλληνα γερμανικό και γιαπωνέζικο δε χαλάει. H hyundai έχει κλείσει συνεργεία ας πούμε αλλά κανείς δεν λέει αν είναι καλά. Η toyota έβγαλε ένα yaris προβληματικό και λέγανε ότι έτυχε κι αυτό. Γνωστός μου σε 320 πήρε στο χέρι εγκέφαλο και μου έλεγε ότι τυχαίνει και μου την έλεγε για ένα αισθητήρα λ που μου έβγαλε. Κλπ κλπ κλπ .. Ποια μοντέλα 1.0 και 1.5 έχουν πρόβλημα; Θες να παραθέσεις μια πηγή των λεγόμενων σου ώστε να ενημερωθούμε και εμείς;
StamTheMan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, jmmys είπε Προφανώς δεν κατάλαβες τον ειρωνικό τόνο,υφος.Ξαναδιάβασε τι έγραψα. Γραφατε 2 με σχεδον ιδιο nickname,καπου το εχασα 4 ώρες πριν, jmmys είπε Το συγκεκριμένο Golf 8 βγαίνει σε 19 διαφορετικά μοτέρ,16 βενζίνη,2 πετρέλαιο και 3 Plug in Hybrid.Όλα είναι προβληματικά; Εχω golf 6,προβληματικο,αλλα δε λεει κατι. Θα ξαναεπαιρνα. 1
mak3don Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πριν 3 μήνες πήγα κάποιον σε μια αντιπροσωπεία να παραλάβει το νέο του Leasing αυτοκίνητο. Παρκαρα και μπήκαμε μαζί μέσα μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία χαρτιά κτλ μέχρι να πάρει τα κλειδιά μετά μπήκαμε ο καθένας στο αυτοκίνητο του και φύγαμε, στο πρώτο φανάρι 100 μέτρα μακριά από την αντιπροσωπεία είμαστε δίπλα δίπλα ανάβει πράσινο και ο άλλος με ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο και με κρύο μοτέρ το σπάει στο φανάρι και φεύγει τάπα.. σε τέσσερα χρόνια αυτό το αυτοκίνητο θα το οδηγάει κάποιος άλλος πού θα έχει ένα σχετικά καινούριο αυτοκίνητο και θα ρίχνει κατάρες πως η τάδε μάρκα καίει λάδια κτλ Όλα τα αυτοκίνητα καλά είναι κάποια ποιο επιρεπει σε βλάβες κάποια όχι αλλά σε μεγάλο βαθμό θα σου φερθούν όπως θα τούς φερθείς. Αν τα προσέχεις θα είναι πιο αξιόπιστα και αν τα παρατήσεις θα σε παρατήσουν και αυτά Πλέον όλες οι μάρκες το ίδιο είναι bmw-peugeut Renault-mercedes-nissan wv-seat-skoda Toyota-Citroen-peageut πόσες συνεργασίες και πόσα κοινά μέρη και κινητήρες πού χάνεις την μπάλα Toyota που φτιάχνονται στην Τουρκία και την Αγγλία Hyundai που φτιάχνονται στην Τσεχία Mercedes που έχουν κινητήρες Ρενό BMW που έχουν κινητήρες πεζό Nissan που έχουν κινητήρες Ρενό και άλλες πόσες συνεργασίες που μου διαφεύγουν αυτή την στιγμή Το ίδιο άτομο πού αναφέρω Πίο πάνω το προηγούμενο αυτοκίνητο τού ήταν Audi sq7 120.000 αξία και την πρώτη εβδομάδα τα έφτυσε ο εγκέφαλος Αστοχία υλικού, τι σημαίνει όμως αυτό πως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν είναι καλό? Η δεν είναι αυτοκινηταρα? Ποιος δεν θα το ήθελε? V8 400+ άλογα επίσης μετά τον δεύτερο χρόνο χάλασε ο μηχανισμός πού κλείνει η πόρτα ( την κλείνεις πολύ απαλά και η πόρτα κλείνει μόνη της και σφραγίζει και χάλασε το σύστημα αυτό) και πάλι δεν σημαίνει ότι είναι κακό αυτοκίνητο Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2023 από mak3don 3 2
jimis_vts Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε Εχω golf 6,προβληματικο,αλλα δε λεει κατι. Θα ξαναεπαιρνα. Μπράβο σου. Δεν το θεωρώ καλό να πληρώνει κάποιος το κόλλημα του. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2023 από jimis_vts
Titos301 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Στις 17/11/2023 στις 8:12 ΜΜ, tilaverboy είπε Γιατί μηχανικός και όχι αντιπροσωπεία; Εάν σταμάτησες, και είναι μεγάλη η κλίση μπορεί να μην την ανεβαίνει. Θέλει φόρα. Εμένα στο σπίτι μου αν σταματήσω στα μισά της ανηφόρας δεν την ανεβαίνει ότι και να κάνω και φεύγει πίσω. Θέλει φόρα. Εξαρτάται την κλίση της ανηφόρας. Νομίζω η ιπποδύναμη δεν σχετίζεται απόλυτα. υπαρχει και το χειροφρενο καλε 🤣 Στις 17/11/2023 στις 8:25 ΜΜ, tsofras είπε Ευχαριστώ πολύ φίλε μου που με επιβεβαιώνεις γιατί με έβγαζαν τρελό στην αντιπροσωπεία και σε διάφορα forums. Τέλος πάντων είχα Leon του '21 με ακριβώς το ίδιο θέμα , μετα απο έλεγχο και αφού ξεπεράσαμε τις ειρωνείες , έχει μία μικρή διχάλα στο κιβώτιο για να κουμπώσει η όπισθεν ή η 1η ταχύτητα άσχετα με το αν την κάνεις πατητή ή όχι. Αν δεν πας τέρμα αριστερά υπάρχει πιθανότητα να μπει 1η αντί για όπισθεν αλλά να ανοίξει κανονικά η κάμερα ή οι αισθητήρες λες και έβαλες όπισθεν Its not a bug its a feature όπως λένε και στην δουλειά μου Απλά να προσέχεις ότι την πήρε όντως Αυτά δεν γίνεται κάτι άλλο ειναι δυνατον να υπαρχουν τετοια θεματα σε μοντελο του 2020; α-πα-ρα-δε-κτο 1
mak3don Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 15 λεπτά πριν, jimis_vts είπε Μπράβο σου. Δεν το θεωρώ καλό να πληρώνει κάποιος το κόλλημα του. Εσύ γιατί δεν μας λες πόσες φορές άλλαξες σασμάν και ημιμπαρα/ημιαξόνια στο vts.. γιατί εμένα όσοι ήξερα που είχαν vts/Rallye συνέχεια σασμάν και ημιαξόνια έψαχναν και όχι μόνο μία φορά
StamTheMan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, jimis_vts είπε Μπράβο σου. Δεν το θεωρώ καλό να πληρώνει κάποιος το κόλλημα του. Η συγκεκριμενη παρτιδα ηταν προβληματικη. Δε σημαινει οτι ολα τα golf βγαζουν ζημιες,ουτε και το αποκλειει. Δεν ειμαι κολλημενος με τα golf,ουτε με vag,ουτε γερμανικα,ουτε ευρωπαικα,ουτε ιαπωνικα. Πρωτο αυτοκινητο ιαπωνικο,δε ζητησε τιποτα,αλλα μιλαμε για τα σιδερενια τα παλια. Δευτερο renault megane coupe,μονο τα λαστιχα δε βγαζαν προβλημα. Τριτο το golf,αμαξαρα για μενα,ακουνητο στο δρομο,οσα συστηματα ασφαλειας πρεπει,πορτες χρηματοκιβωτιο μετα απο 12 χρονια που το εχω,ΑΛΛΑ,αστοχια υλικου σε 2-3 πραματα ( το ενα σασμαν ) ενω ηταν καινουργιο. Ευτυχως,επειδη ειδαμε οτι εβγαλε αμεσως προβλημα,πληρωσαμε οσες επεκτασεις εγγυησεις γινοταν και γλυτωσαμε τα χειροτερα,να πληρωσουμε δλδ το σασμαν. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα