kyriakosssss Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα. Σημερα μου παρουσιασε ενα προβλημα το αυτοκινητο. Εβαλα πρωτη ενω ημουν σε ανηφορα και την δυναμη της 1ης την επαιρνε σε ωπισθεν και το αυτοκινητο πηγαινε πισω. Το πηγα στον μηχανικο και του φανηκε πολυ κουλό γιατι πρωτη φορα ακουει κατι τετοιο. Ξερει κανεις σας για ποιο λογο μπορει να μου το κανει αυτο; Ο συμπλεκτης μου λεει δεν εχει καει δεν εχει παθει τιποτα. (Golf 8,2020,Βενζινη.1500 κυβικα) Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 55 λεπτά πριν, kyriakosssss είπε Καλησπέρα. Σημερα μου παρουσιασε ενα προβλημα το αυτοκινητο. Εβαλα πρωτη ενω ημουν σε ανηφορα και την δυναμη της 1ης την επαιρνε σε ωπισθεν και το αυτοκινητο πηγαινε πισω. Το πηγα στον μηχανικο και του φανηκε πολυ κουλό γιατι πρωτη φορα ακουει κατι τετοιο. Ξερει κανεις σας για ποιο λογο μπορει να μου το κανει αυτο; Ο συμπλεκτης μου λεει δεν εχει καει δεν εχει παθει τιποτα. (Golf 8,2020,Βενζινη.1500 κυβικα) Ευχαριστώ εκ των προτέρων Μετά που έβαλες πάλι πρώτη τι έγινε;Για να πας σε οπισθεν πατάς/τραβας/σπρώχνεις κάτι;
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Μετά που έβαλες πάλι πρώτη τι έγινε;Για να πας σε οπισθεν πατάς/τραβας/σπρώχνεις κάτι; Στα Γερμανικα συνηθως η οπισθεν για να μπει θελει πατητη αρστερα και εμπρος αν εχει σημασια . 1
kyriakosssss Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δεν μπορεσα να το κουνησω καλεσα οδικη. Οτι και ταχυτητα να εβαζα πηγαινε πισω
tilaverboy Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Γιατί μηχανικός και όχι αντιπροσωπεία; Εάν σταμάτησες, και είναι μεγάλη η κλίση μπορεί να μην την ανεβαίνει. Θέλει φόρα. Εμένα στο σπίτι μου αν σταματήσω στα μισά της ανηφόρας δεν την ανεβαίνει ότι και να κάνω και φεύγει πίσω. Θέλει φόρα. Εξαρτάται την κλίση της ανηφόρας. Νομίζω η ιπποδύναμη δεν σχετίζεται απόλυτα. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2023 από tilaverboy
tsofras Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, kyriakosssss είπε Καλησπέρα. Σημερα μου παρουσιασε ενα προβλημα το αυτοκινητο. Εβαλα πρωτη ενω ημουν σε ανηφορα και την δυναμη της 1ης την επαιρνε σε ωπισθεν και το αυτοκινητο πηγαινε πισω. Το πηγα στον μηχανικο και του φανηκε πολυ κουλό γιατι πρωτη φορα ακουει κατι τετοιο. Ξερει κανεις σας για ποιο λογο μπορει να μου το κανει αυτο; Ο συμπλεκτης μου λεει δεν εχει καει δεν εχει παθει τιποτα. (Golf 8,2020,Βενζινη.1500 κυβικα) Ευχαριστώ εκ των προτέρων Ευχαριστώ πολύ φίλε μου που με επιβεβαιώνεις γιατί με έβγαζαν τρελό στην αντιπροσωπεία και σε διάφορα forums. Τέλος πάντων είχα Leon του '21 με ακριβώς το ίδιο θέμα , μετα απο έλεγχο και αφού ξεπεράσαμε τις ειρωνείες , έχει μία μικρή διχάλα στο κιβώτιο για να κουμπώσει η όπισθεν ή η 1η ταχύτητα άσχετα με το αν την κάνεις πατητή ή όχι. Αν δεν πας τέρμα αριστερά υπάρχει πιθανότητα να μπει 1η αντί για όπισθεν αλλά να ανοίξει κανονικά η κάμερα ή οι αισθητήρες λες και έβαλες όπισθεν Its not a bug its a feature όπως λένε και στην δουλειά μου Απλά να προσέχεις ότι την πήρε όντως Αυτά δεν γίνεται κάτι άλλο Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2023 από tsofras 4
SaFiS Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αν στο κάνει σε όλες, μάλλον έχει μείνει κουμπωμένο μόνιμα το γρανάζι της όπισθεν οπότε αναγκάζει όλο το σασμάν να γυρίζει ανάποδα. Πας αντιπροσωπεία, ΑΠΑΙΤΕΙΣ κάλυψη από εγγύηση και άσε τα μαστόρια. Από ένα απλό search στο google υπάρχουν αναφορές με μπέρδεμα κουμπώματος μεταξύ όπισθεν & 1ης... Τελικά το γκρουπ φαίνεται να μην το έχει με τα σασμάν... Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2023 από SaFiS
tsofras Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, SaFiS είπε Αν στο κάνει σε όλες, μάλλον έχει μείνει κουμπωμένο μόνιμα το γρανάζι της όπισθεν οπότε αναγκάζει όλο το σασμάν να γυρίζει ανάποδα. Πας αντιπροσωπεία, ΑΠΑΙΤΕΙΣ κάλυψη από εγγύηση και άσε τα μαστόρια. Από ένα απλό search στο google υπάρχουν αναφορές με μπέρδεμα κουμπώματος μεταξύ όπισθεν & 1ης... Τελικά το γκρουπ φαίνεται να μην το έχει με τα σασμάν... Το αυτό Είχα DSG με πρόβλημα , λέω θα πάω σε μηχανικό να σωθώ , τελικά έκανε γκαπ γκουπ σε κάθε αλλαγή και αντί για όπισθεν πρώτη 🤣 Επιτυχία 2
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, kyriakosssss είπε Καλησπέρα. Σημερα μου παρουσιασε ενα προβλημα το αυτοκινητο. Εβαλα πρωτη ενω ημουν σε ανηφορα και την δυναμη της 1ης την επαιρνε σε ωπισθεν και το αυτοκινητο πηγαινε πισω. Το πηγα στον μηχανικο και του φανηκε πολυ κουλό γιατι πρωτη φορα ακουει κατι τετοιο. Ξερει κανεις σας για ποιο λογο μπορει να μου το κανει αυτο; Ο συμπλεκτης μου λεει δεν εχει καει δεν εχει παθει τιποτα. (Golf 8,2020,Βενζινη.1500 κυβικα) Ευχαριστώ εκ των προτέρων Μου είχε συμβεί όταν ημουν φανταρος,οδηγός ταξίαρχου 2003 με Nissan Almera,είχε μετακινηθεί ένα ρουλεμάν,δεν ξέρω γιατί,και κούμπωνε μόνο η όπισθεν.Αυτό είπαν στην αντιπροσωπεία.Η επισκευή ήταν απλή. Το πας στην αντιπροσωπεία,λογικά θα είναι κάτι παρόμοιο. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2023 από jmmys
MikeJ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 11 hours ago, SaFiS said: Αν στο κάνει σε όλες, μάλλον έχει μείνει κουμπωμένο μόνιμα το γρανάζι της όπισθεν οπότε αναγκάζει όλο το σασμάν να γυρίζει ανάποδα. Πας αντιπροσωπεία, ΑΠΑΙΤΕΙΣ κάλυψη από εγγύηση και άσε τα μαστόρια. Από ένα απλό search στο google υπάρχουν αναφορές με μπέρδεμα κουμπώματος μεταξύ όπισθεν & 1ης... Τελικά το γκρουπ φαίνεται να μην το έχει με τα σασμάν... Λογικά έχει λήξει η εγγύηση αφού δίνουν 3ετια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα