The Crow Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Έχει κάνει κανένας overclocking στην Asus Gforce FX 5700;Αν ναι πόσο την πήγε;Είδε διαφορά;Είχε κάποιο πρόβλημα με θερμοκρασίες κτλ.;Δε θέλω να μου πείτε τίποτα για ATI ή να κάνετε κάνα σχόλιο πάνω στις FX.Θέλω μόνο αν υπάρχει κανένας που να ξέρει ή να έχει τη συγκεκριμένη κάρτα να μου απαντήσει στα ερωτήματά μου.Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Tην έχω με το Riva Tuner σχεδόν στο τέρμα και δεν έχω προβλήματα. Το οριό της το καταλαβαίνεις όταν αρχίσουν τα γραφικά σε κάποια σημεία να αναβοσβήνουν!Τότε μειώνεις λίγο... Θερμόμετρα και λοιπές αηδίες δεν έχω, οπότε δεν ξέρω αν την πιέζω εκτός των θερμικών ορίων αποβολής του συστήματος ψύξης!(είπα επιστημονιά τώρα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Crow Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Δηλαδή πόσο ακριβώς την έχεις πάει;Είναι αντάξια μιας Gforce FX 5900; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Ε καλά μην υπερβάλουμε κι'ολας. Core 508 Memory 600 υπερχρονισμένη,όταν η 5900 είναι 450-850 νορμαλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
matrixlord Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Όπως και να έχει τα 4 pipelines δεν γίνονται 8! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.