Witcher1st Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εδω και χρονια εχω κανει μια συνδρομη μεσω slvnet , για 30GB το μηνα, στα 11,25. Ειναι μια καρτα sim vodafone, και ενα router της hauwei. ( https://www.amazon.co.uk/Vodafone-Huawei-R218h-mobile-broadband/dp/B078Y7DRPC ) Υπαρχει κατι καλυτερο αυτη τη στιγμη ή οχι; Τα 30GB ειναι αρκετα, οποτε και με 20GB θα ειμαι ικανοποιημενος, αλλα οχι με λιγοτερα. Βεβαια καποιες φορες δε ξοδευω ουτε τα 5GB, οποτε καλο θα ηταν να υπηρχε πακετο που οτι σου περισσευει να μεταφερεται στον επομενο μηνα. Στην ουσια αυτο το πακετο μου βγαινει πλεον 135 ευρω το χρονο. Tο θεμα ειναι οτι δινω και αλλα τοσα περιπου και στην Cosmote για να εχω ομιλια και δεδομενα, οποτε μετα το πραμα ξεφευγει.. Η slvnet δινει δυνατοτητα νομιζω με επιπλεον 1 ευρω για 2η sim, την οποια μπορω να βαλω στο κινητο, οποτε θα εχω dual sim, και μετα θα δινω λεφτα στην cosmote μονο για ομιλια. Ισως ετσι βγει πιο οικονομικο το χρονο. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2023 από Witcher1st
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα