Dimioanko Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Έφυγα από μια δουλειά με άσχημο τέλος και συνθήκες και τώρα ο εργοδότης και οι συνάδελφοι μου λένε πως τίποτα από όσα λέω δεν έχουν γίνει και με βγάζουν τρελή και ψεύτρα και μπροστά μου και στον υπόλοιπο κόσμο. Τι να κάνω;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Αν δεν μπορείς να τα αποδείξεις, τίποτα! Απλά συνεχίζεις και τα αφήνεις πίσω σου. Αν μπορείς να τα αποδείξεις και σου δημιουργούνται προβλήματα και στην επόμενη δουλειά σου κλπ, τότε τα κυνηγάς με όσα εργαλεία σου προσφέρει ο νόμος. 1
StamTheMan Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Dimioanko είπε Έφυγα από μια δουλειά με άσχημο τέλος και συνθήκες και τώρα ο εργοδότης και οι συνάδελφοι μου λένε πως τίποτα από όσα λέω δεν έχουν γίνει και με βγάζουν τρελή και ψεύτρα και μπροστά μου και στον υπόλοιπο κόσμο. Τι να κάνω; Το πραγματικο προβλημα ποιο ειναι; Τι θα πει ο κοσμος;
Dimioanko Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Το πραγματικο προβλημα ποιο ειναι; Τι θα πει ο κοσμος; Ναι γιατί δεν θέλω να έχω μια κακή φήμη
andreas1gr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Dimioanko είπε Ναι γιατί δεν θέλω να έχω μια κακή φήμη Το περίεργο είναι ότι ούτε καν οι συνάδελφοι σου σε στηρίζουν... Είσαι σίγουρη ότι μήπως υπερβάλεις ή αρνείσαι να παραδεχτείςτα λάθη σου.; Ξαφνικά όλοι να είναι απέναντι σου δεν στέκει.... Πχ σε προηγούμενη δουλειά μου, είχαμε μια συνάδελφο νωθρή, τεμπέλα, έκανε πολλά σοβαρά λάθη κλπ κλπ αλλά να λέει συνέχεια ποσπ καταπληκτική είναι στην εργασία και πόσο δραστήρια υπάλληλος... Όταν ο Θεός μας ευλόγησε και έφυγε από την δουλειά μόνο σαμπάνιες δεν ανοίξαμε... Και αυτή στον κόσμο της... ότι την έδιωξαν άδικα, ότι την πολέμησαν κλπ κλπ Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2023 από andreas1gr
Mhdenistis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, Dimioanko είπε Έφυγα από μια δουλειά με άσχημο τέλος και συνθήκες και τώρα ο εργοδότης και οι συνάδελφοι μου λένε πως τίποτα από όσα λέω δεν έχουν γίνει και με βγάζουν τρελή και ψεύτρα και μπροστά μου και στον υπόλοιπο κόσμο. Τι να κάνω; Να διεκδικήσεις αυτά που σου χρωστάνε οικονομικά, μόνο αυτό και αν σου χρωστάνε.
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, Dimioanko είπε Έφυγα από μια δουλειά με άσχημο τέλος και συνθήκες και τώρα ο εργοδότης και οι συνάδελφοι μου λένε πως τίποτα από όσα λέω δεν έχουν γίνει και με βγάζουν τρελή και ψεύτρα και μπροστά μου και στον υπόλοιπο κόσμο. Τι να κάνω; Kαι γιατί λες στην νέα σου δουλειά τι έγινε στην παλιά; Πολλές φορές χωρίς να το καταλαβαίνουμε μιλάμε πιο πολύ απο όσο πρέπει και ειναι μεγάλο λάθος.Προσπαθώ και εγώ να το περιορίσω.
StamTheMan Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 54 λεπτά πριν, Dimioanko είπε Ναι γιατί δεν θέλω να έχω μια κακή φήμη Ή στραβος ειν' ο γυαλος,ή στραβα αρμενιζουμε Προσπαθησε να κανεις λιγο πραγματικη αυτοκριτικη. Δε γινεται ξαφνικα ολοι να ειναι εναντιον σου. Μηπως γενικα μπλεκεσαι σε συζητησεις,μιλας πολυ και ανοιγεσαι γενικα σε προσωπικα θεματα,ενω εισαι στη δουλεια; 47 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Το περίεργο είναι ότι ούτε καν οι συνάδελφοι σου σε στηρίζουν... Δεν ειναι περιεργο μαλλον.. Απλα το παμε ομορφα..
BROKOLOS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Απλά στην επόμενη δουλειά που θα πας δεν θα μιλήσεις για την προηγούμενη δεν υπήρξε ποτέ Προμπλεμ σολβντ Τωρα αμα σου χρωστάνε και μπορείς να το αποδείξεις ζητά τα νόμιμα
Nabuko Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 17 ώρες πριν, andreas1gr είπε Πχ σε προηγούμενη δουλειά μου, είχαμε μια συνάδελφο νωθρή, τεμπέλα, έκανε πολλά σοβαρά λάθη κλπ κλπ αλλά να λέει συνέχεια ποσπ καταπληκτική είναι στην εργασία και πόσο δραστήρια υπάλληλος... Όταν ο Θεός μας ευλόγησε και έφυγε από την δουλειά μόνο σαμπάνιες δεν ανοίξαμε... Και αυτή στον κόσμο της... ότι την έδιωξαν άδικα, ότι την πολέμησαν κλπ κλπ Με την ts δουλεύατε μαζί?
Helionar Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 20 ώρες πριν, Dimioanko είπε Έφυγα από μια δουλειά με άσχημο τέλος και συνθήκες και τώρα ο εργοδότης και οι συνάδελφοι μου λένε πως τίποτα από όσα λέω δεν έχουν γίνει και με βγάζουν τρελή και ψεύτρα και μπροστά μου και στον υπόλοιπο κόσμο. Τι να κάνω; Άλλη φορά Hapi end για να μην έχεις άσχημο τέλος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα