xenkato Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Παρακαλουθώ τακτικά της αγγελίες κινητών συμμετέχοντας σε αγοραπωλησίες εδω κ αρκετα χρόνια. Δε σας φαινεται οτι δεν υπάρχει γενικά κάτι ιδιαίτερο, εμφανισιακά και μόνο αναφέρομαι σε ότι αφορά design, ομορφια, πρωτοτυπία? Ολα σχεδόν μοιάζουν μεταξύ τους ανεξαρτητως εταιρειών κ ακόμα κ νεα μοντελα ίδιας εταιρείας είναι αντιγραφα των προηγουμένων [πχ S23 FE-S21 FE]. Ισχύει αυτό κ για σας ή εγώ ταχω βαρεθεί όλα κ δε μου κανουν καμμία αίσθηση πλέον? Πχ ενα κινητό ξεχωριστό κ ερωτας μεγαλος-για μενα έτσι? ήταν το Huawei Mate 30 Pro. Δε μ'εχει εντυπωσιάσει κατι άλλο πρόσφατα,λιγο πολύ, σχεδον όλα μοιάζουν μεταξύ τους. Στέρεψε άραγε η φαντασία των σχεδιαστών ή θαχουμε ευχαριστες εκπλήξεις μελλοντικά?
mphxths Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Τι ακριβως διαφορετικο εχει το huawei mate 30 pro ? Ειναι σφαιρικο ? Ειναι τριγωνικο ? Ειναι transformer ? Οχι. Ενα παραλληλογραμμο με κυρτες πλευρες οπως πολλα αλλα. Μην μου πεις οτι το διαφορετικο που σε εκανε να το ερωτευτεις ειναι η διαταξη των καμερων... δηλ οτι ολο το design περιοριζεται μονο εκει ... Aσε που και αυτο δεν ειναι κατι πρωτοτυπο. Ειχαν κυκλοφορησει κατι Nokia με παρομοια διαταξη καμερων... Τελος , απο ενα σημειο και περα , το σχημα ενος κινητου πρεπει να ειναι και πρακτικο. Να φτιαξεις ας πουμε ενα σφαιρικο κινητο , θα ειναι πρωτοτυπο αλλα καθολου πρακτικο. Εμενα με ενδιαφερουν τα specs περισσοτερο...τι να ξερω απο design 3
xenkato Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 ΟΚ, υποκειμενικό το αν αρεσει το design του mate 30 pro συμφωνώ ή αν ειναι πρωτοτυπο ή βαρετο, αλλα μιλαω για την ελλειψη διαφορετικοτητας κ φαντασιας γενικότερα..που ολα μοιαζουν τα ιδια πανω κατω..
Λύση TechnoState Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Λύση Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 .... candy bar, shell, clam-shell, foldable...είναι η παγκοσμίως αποδεκτή αναλογία της οθόνης μαζί με την daily - commuter πρακτικότητα που, περιορίζει το βιομηχανικό design στα smartphones, πάλι καλά (για εμένα δλδ). 1
eko13 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Ως κατοχος nokia 3650, nokia n93, moto droid 3, κτλ συμφωνω απολυτα! Μας παρουσιαζουν ως πρωτοποριακα το samsung flip και διαφημιζουν πραγματα που καναμε με το Νοκια Ν93 15 χρονια πριν!! Και οταν λες βγαλε ρε ανθρωπε ενα τιμιο φλιπ, σου λεει δεν τα παιρνει ο κοσμος, πως να τα παρει οταν εχει χαρακτηριστικα medium σε τιμες ναυαρχιδας? 1
Mixalisrou69 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Εγώ γιατί πιστευω πως μια χαρά υπάρχει φαντασία στο design κινητών; Πχ realme 11 pro σε λευκό, realme gt2 pro λευκό και λαχανί, s23 ultra με s pen, huawei mate 50 pro, honor magic 5 pro είναι όμορφα εμφανισιακά κινητά.. 1
alan boy Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εμένα αυτό που τη δίνει είναι ότι σε ένα κινητό δεν υπάρχει κάτι να βελτιωσεις. Πχ όπως στα αυτοκίνητα (βάζεις τούρμπο - ιντερκουλερ, ανάρτηση ψηλή, χαμηλή, κτλ) Σε ένα κινητό πχ Samsung S21 fe θα ήθελα να βάλω πιο μεγάλη μπαταρία. Θα ήθελα στο μέγεθος του s23+ να βάλω τις κάμερες του s23 ultra Μιλάω για Samsung γιατί αυτά δουλεύω τα τελευταία χρόνια Ίσως κάτι ανάλογο θα ήθελε κάποιος σε συσκευες xiaomi ή iPhone Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2023 από alan boy 1
koutsis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 29 minutes ago, alan boy said: Εμένα αυτό που τη δίνει είναι ότι σε ένα κινητό δεν υπάρχει κάτι να βελτιωσεις. Πχ όπως στα αυτοκίνητα (βάζεις τούρμπο - ιντερκουλερ, ανάρτηση ψηλή, χαμηλή, κτλ) Σε ένα κινητό πχ Samsung S21 fe θα ήθελα να βάλω πιο μεγάλη μπαταρία. Θα ήθελα στο μέγεθος του s23+ να βάλω τις κάμερες του s23 ultra Μιλάω για Samsung γιατί αυτά δουλεύω τα τελευταία χρόνια Ίσως κάτι ανάλογο θα ήθελε κάποιος σε συσκευες xiaomi ή iPhone Ανάλογα με το τι θες παίρνεις το ανάλογο μοντέλο. ειναι πολύ δυσκολό να μπορείς να αλλάζεις parts σε ένα κινητό και δεν συμφέρει στην παραγωγή του. Υπήρξε σαν ιδέα από την google παλιά (project ARA) και η LG το ειχε κάνει κιόλας (LG g5 νομίζω) αλλά ήταν αποτυχία σαν ιδέα και δεν προχώρησε... Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2023 από koutsis 3
TechnoState Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, koutsis είπε Ανάλογα με το τι θες παίρνεις το ανάλογο μοντέλο. ειναι πολύ δυσκολό να μπορείς να αλλάζεις parts σε ένα κινητό και δεν συμφέρει στην παραγωγή του. Υπήρξε σαν ιδέα από την google παλιά (project ARA) και η LG το ειχε κάνει κιόλας (LG g5 νομίζω) αλλά ήταν αποτυχία σαν ιδέα και δεν προχώρησε... ... σωστός ο κος koutsis. Παρόλα αυτά υπάρχει έτοιμο προϊόν στην αγορά... ελέω τιμής δεν ξέρω κατά πόσο συμφέρει η αγορά - επένδυση σε κάτι τέτοιο (εντάξει, αν είσαι χίπστερ, ιδεολόγος, συνειδητοποιημένος beta tester, οικολόγος κ έχει έντονες ανησυχίες για την επικείμενη κ προσκείμενη κλιματική αλλαγή, εννοείται το βλέπεις σοβαρά) .... Fairphone
alan boy Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Απλά αυτό που θέλω δεν υπάρχει... Θέλω μεγάλη μπαταρία και κάμερες από s23 ultra σε σκάφος s23+ 😁
koutsis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 2 minutes ago, alan boy said: Απλά αυτό που θέλω δεν υπάρχει... Θέλω μεγάλη μπαταρία και κάμερες από s23 ultra σε σκάφος s23+ 😁 Καλά δεν έχουν καμία τρομερή διαφορά στο μεγεθος. 2" στην οθόνη και 5mm στο ύψος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα