patrickdrd Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Γεια σε όλους! Μήπως ξέρει κανείς γιατί δεν μπορώ να εμφανίσω τον Task Manager (Windows XP Professional SP1 Αγγλικά). Μέχρι πριν από λίγο καιρό εμφανιζόταν στο tray, αλλά σήμερα εξαφανίστηκε εντελώς. Τον φορτώνω, του κάνω minimize (με την επιλογή hide when minimized), αλλά τίποτα! Δεν υπάρχει πουθενά! Ούτε η επιλογή hide inactive icons είναι ενεργοποιημένη! Τις πταίει;
billpeppas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Την επιλογή "Hide when minimized" την έχεις disabled , έτσι?
patrickdrd Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Όχι την έχω enabled για να πάει να κάτσει στο tray, δεν τον θέλω ελαχιστοποιημένο, θέλω το μικρό εικονίδιο στο tray
patrickdrd Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 ναι, το είχα γράφει εξαρχής anyway, το πρόβλημα λύθηκε με ένα restart! Thanx πάντως guys!
Toufas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 an sou ksanaparousiastei na ksereis oti einai worm pou den fevgei me tpt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.