Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

περιμενε μεχρι αυριο πριν ξεκινησεις να ψαχνεις τι εχει γινει.

1 minute ago, Hliana98 said:

Δεν εμφανίζεται η παραγγελία μου... μου έκανε εντύπωση γιατί δεν φαίνεται κάπου στην klarna αλλά τα λεφτά τα έχουν πάρει κανονικά... σε αυτή την περίπτωση να περιμένω και ίσως αύριο μου στείλουν επιβεβαίωση?

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Hliana98 είπε

Δεν εμφανίζεται η παραγγελία μου... μου έκανε εντύπωση γιατί δεν φαίνεται κάπου στην klarna αλλά τα λεφτά τα έχουν πάρει κανονικά... σε αυτή την περίπτωση να περιμένω και ίσως αύριο μου στείλουν επιβεβαίωση?

Έτσι λέω ναι

16 λεπτά πριν, Hliana98 είπε

Έτσι λέω ναι

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Hliana98 είπε

Στο email σου δεν σου ήρθε επιβεβαίωση από την Klarna ή από το μαγαζί που αγόρασες?

• Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, kajwbtfe είπε

Στο email σου δεν σου ήρθε επιβεβαίωση από την Klarna ή από το μαγαζί που αγόρασες?

Οχι τίποτα γιατί ούτε στο about you όπου από εκεί έκανα παραγγελία αλλά ούτε στην σελίδα του klarna.... στα κεντρικά της klarna μου λένε ότι δεν φαίνεται πουθενά παραγγελία και οτι σε 7 εργάσιμες θα μου επιστραφούν τα χρήματα 🤔

• Thanks 1
Δημοσ.
3 hours ago, Hliana98 said:

Οχι τίποτα γιατί ούτε στο about you όπου από εκεί έκανα παραγγελία αλλά ούτε στην σελίδα του klarna.... στα κεντρικά της klarna μου λένε ότι δεν φαίνεται πουθενά παραγγελία και οτι σε 7 εργάσιμες θα μου επιστραφούν τα χρήματα 🤔

τοτε σημαινει οτι για καποιο λογο ειτε ακυρωθηκε ειτε εγινε κατι αλλο οποτε αυτο που περιμενεις ειναι την επιστροφη των χρηματων στην καρτα που πληρωσεις η οποια θελει μερικες μερες για να διεκπεραιωθει.δεν γινεται δηλαδη same time αλλα θα παρει μερικες εργασιμες ημερες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...